Sveikosios
va butu saunu Cibamarija susibegti tik reikia nuspresti kaip visiem patogu, o jei ka galima ir pas mane i svecius visos atlekti, tik siuo metu pas mus namie gripas siaucia tai tereikia issigydyti. O kai orai pageres ir prie juros galima ir visur kur tik nori
i dykuma bbq pasidaryti...
QUOTE(Cibamarija @ 2011 09 21, 20:39)
Sveika Mildashinas, butu malonu susimatyti. Jei su vaikuciais, kol dar (vis tiek vaikams per karsta lauke) galima susitikti..
..Mini Monsters (netoli Emirates Mall, salia SHZ Rd), ten yra kavinuke - galime isgerti kavos, o vaikai gali pazaisti soft play area (ten reikia Dhs 25 uz pirma valanda), arba kitas variantas , galima susitikti..
..Organic Food Supermarkete, Dubai Mall - kavinukeje galima isgerti kavos, o vaikai - pazaisti vaiku kambaryje (nemokamai). Turiu iri dar viena varianta - galime susitikti bet kurioje ..
..French Bakery kavinukeje, (galiu asmeniskai pasiulyti visiems kas ateitu pirmam susitikimui 40 % nuolaida nuo saskaitos
(rimtai!). Nu o kai oras atves - galime..
...BBQ daryti kokiame parke.
Jei turite aplik pazystamu lietuvaiciu su vaikuciais - butu smagu jei pasiulytumete jiems tokia minti susitikimui, ar bus susidomejusiu?
Papildyta:
Del kalbu kursu maciau yra skelbimu dubizlej kad moko kazkokia ispane:) tai karts nuo karto ten atsiranda moteru kurios laisvu laiku ir moko kalbu...
manau turetumete jau dabar pradeti siuntineti, nes gruodyje bus labai duag laisvu dienu nes UAE nacionalines sventes plius kaledos tai niekas ir nesistengs samdyti tuolab metu galas...ir siaip su darbu cia viskas letai:) atrodo priims tave ir jau susitarei lauki skambucio o paskui pasako suradom kita zmogu
na cia visiskai kitaip nei Lietuvoj:) tai vat welcome to middle east
QUOTE(tindiriushka @ 2011 09 21, 23:37)
parašyk man į AŽ savo FB duomenis ir prijungsim, nes mane tik dabar patvirtino mano tetulytė
aš pati keletą lietuvaičių Dubajuj žinau, tai vis smagiau bus
Ispanų kalba trečia po kinų ir anglų pasaulyje, angliškai moku, kiniškai - be šansų, tai.. dabar jau varau A1 lygį - nesinori apleisti JAE
Jei pavyks, paklausk dėl tos kalbos
Planuojam po Kalėdų, bet kolkas dar net darbo neieškojom. Siųsim CV nuo lapkričio - žiūrėsim ,ar iš viso ten kažkas mūsų laukia