Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

smelio migla, nieko konkreciai jums netaikiau ir parasiau tik savo abstrakcia nuomone, nereikia teisintis ir destyt visos savo atsiradimo JAE istorijos ax.gif mirksiukas.gif
Kiekvienas turi skirtingu tikslu thumbup.gif
Atsakyti
na reikia ar nereikia, tai cia jau pati sprendziu mirksiukas.gif jei kam neidomu, galima neskaityt juk blush2.gif
as irgi parasiau tik savo nuomone, kad kiekvieno tikslai yra skirtingi, nesvarbu kokioj saly gyventume ir kokius darbus kas dirbtu.
jeigu man kas pries metus butu papasakojes, kad cia ne vien viskas saldu ir grazu, gal nusivylimu maziau butu. bet kadangi turejau tik viena praktiskai informacijos saltini, tai gavos taip kaip gavos. bet kokiu atveju tikrai dziaugiuos, kad cia esame
Atsakyti
Sveikosios,
istiko beda, reikia skubiai mums gero ne branginiko dantisto, kuris greitai sutvarkytu skaudanti danti blink.gif
zinau kad dauguma stengiasi savo dantukais pasirupinti lietuvoje, bet gal jus ar jusu pazistami rado gera patikima stomotologa? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mildashinas: 07 kovo 2011 - 20:45
QUOTE(Mildashinas @ 2011 03 07, 20:43)
Sveikosios,
istiko beda, reikia skubiai mums gero ne branginiko dantisto, kuris greitai sutvarkytu skaudanti danti blink.gif
zinau kad dauguma stengiasi savo dantukais pasirupinti lietuvoje, bet gal jus ar jusu pazistami rado gera patikima stomotologa? 4u.gif

Mildut, paimsiu konaktus tau siandien, kainu dabar nezinau, bet jos ne auksciausios pries metus buvo, o daro tikrai juvelyriskai
Atsakyti
Labas visoms mamytems, tik gal visos isvaziave ten kur vesiau siuo metu. Noreciau susipazinti su mamytemis kuriuos turi leliuku. Mano dar mazas, pora savaiciu kaip vaiksciot ismoko, bet man norisi kad dazniau liteuviu kalba girdetu, ne tik is manes. Mes isikure JBR, gal kas netoliese? Butu smagu kad galeciau savo maza su kitais lietuviukais supazindinti.
Atsakyti
QUOTE(Cibamarija @ 2011 06 15, 15:14)
Labas visoms mamytems, tik gal visos isvaziave ten kur vesiau siuo metu. Noreciau susipazinti su mamytemis kuriuos turi leliuku. Mano dar mazas, pora savaiciu kaip vaiksciot ismoko, bet man norisi kad dazniau liteuviu kalba girdetu, ne tik is manes. Mes isikure JBR, gal kas netoliese? Butu smagu kad galeciau savo maza su kitais lietuviukais supazindinti.

labas,
tai marinoje ,man atrodo ,daugiausia lietuvių emyratuose ir gyvena g.gif bet su lėliukais tai aš nežinau.mano jauniausias -jau 3metų ir mes dabar LT.
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2011 07 01, 13:41)
labas,
tai marinoje ,man atrodo ,daugiausia lietuvių emyratuose ir gyvena g.gif bet su lėliukais tai aš nežinau.mano jauniausias -jau 3metų ir mes dabar LT.

sveika dziugga, mes JBR neseniai gyvenam, tad lietuviuku cia nesutikau. Mes irgi ruosiames i Lt, grisim po ramadano, jei jums noro yra susipazintume ir su vyresniais vaikais, maziems patinka stebet uz save vyrensius vaikus, tiesa pas mus dukryte, kaip matau pas jus suneliai.
Papildyta:
QUOTE(Mildashinas @ 2011 03 07, 22:43)
Sveikosios,

jei dar aktualu - Dr. Liza Urzik, ji ruse, dirba Deiroj, svelni gydytoja, pas ja nera brangu. Jos mobilu telefona galima rasti ivedus jos varda google.
Atsakyti
QUOTE(Cibamarija @ 2011 07 01, 20:25)
sveika dziugga, mes JBR neseniai gyvenam, tad lietuviuku cia nesutikau. Mes irgi ruosiames i Lt, grisim po ramadano, jei jums noro yra susipazintume ir su vyresniais vaikais, maziems patinka stebet uz save vyrensius vaikus, tiesa pas mus dukryte, kaip matau pas jus suneliai.
Papildyta:
jei dar aktualu - Dr. Liza Urzik, ji ruse, dirba Deiroj, svelni gydytoja, pas ja nera brangu. Jos mobilu telefona galima rasti ivedus jos varda google.

biggrin.gif na kaip tik man dantis pradeda skaudet:) o jinai moka kalbeti angliskai? nes as rusiskai nelabai ir moku, suprasti suprantu , bet jei reikia paciai atverti burna- tai nelabai biggrin.gif

Dziugaa turi berniukus:D o as suniuka:) jis kuo puikiausiai lietuviskai supranta :DDD
p.s. facebook yra grupe lietuviai emyratuose, pabandyk paskelbti savo tema ten, gal atsiras gyvenanciu salia su vaikais...
Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2011 07 02, 18:26)
biggrin.gif na kaip tik man dantis pradeda skaudet:) o jinai moka kalbeti angliskai? nes as rusiskai nelabai ir moku, suprasti suprantu , bet jei reikia paciai atverti burna- tai nelabai biggrin.gif

Dziugaa turi berniukus:D o as suniuka:) jis kuo puikiausiai lietuviskai supranta :DDD
p.s. facebook yra grupe lietuviai emyratuose, pabandyk paskelbti savo tema ten, gal atsiras gyvenanciu salia su vaikais...

sveika Mildashinas, taip taip, kalba angliskai normaliai smile.gif. Facebook, Lithuanians in UAE lankiausi, bet kazkaip vilciu mazai rasti grupe su maziukais, bet kad ten pirmas puslapis kviecia vienytis kitiems tikslams http://www.facebook....gid=53435247199, o gal yra dar kitas facebook?
Atsakyti
hahahhahah:D prikolina lietuviai, tuoj arabai susinervins ir visus mus is cia isvarys biggrin.gif ir baigsis isgertuves:)
beje tai ne sis puslapis:) matau kad tik 20 sugerovu tera ir matyt ta pati kompanija biggrin.gif nors puslapio foto priestarauja grupes turiniui smile.gif o kitas puslpais yra

Lietuviai emyratuose

4u.gif
Jus jau seniai emyratuose?

QUOTE(Cibamarija @ 2011 07 02, 20:30)
sveika Mildashinas, taip taip, kalba angliskai normaliai smile.gif. Facebook, Lithuanians in UAE lankiausi, bet kazkaip vilciu mazai rasti grupe su maziukais, bet kad ten pirmas puslapis kviecia vienytis kitiems tikslams http://www.facebook....gid=53435247199, o gal yra dar kitas facebook?

Atsakyti
aciu uz saita, maciau nuotraukose mamyciu su lelem yra smile.gif, ir keletas matytu veidu, tad galima sakyt kad gyvenu senai he he
Atsakyti
noriu konsultacijos smile.gif kelioms dienoms planuojame vaziuoti i UAE tai kaip geriau ar kokiom 4 dienom nuomotis automobili ar naudotis visuomeniniu transportu? Kaip yra Dubajuje su parkingu gatvese: mokamas, jei taip, tai kiek kainuoja?
Beje, kada ramadanas siais metais nusimato?
Atsakyti