Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

Aciu labai uz info vis kazkas aiskiau darosi 4u.gif
sake vyras dabar gyvena Discovery gardens rajone tai jam nelabai ten patinka nes name nei sporto sales nei baseino tai kompanija siulo gal i lakes rajona kur butu name baseinas ir sporto sale arba kazkokia vila su sodu tai net nezinau gal jus patartumet koki rajona geriau butu pasirinkt kad ir mokykla kokia gera netoli butu ir pliazas ir prekybos centras blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonela @ 2011 03 02, 16:59)
Aciu labai uz info vis kazkas aiskiau darosi 4u.gif
sake vyras dabar gyvena Discovery gardens rajone tai jam nelabai ten patinka nes name nei sporto sales nei baseino tai kompanija siulo gal i lakes rajona kur butu name baseinas ir sporto sale arba kazkokia vila su sodu tai net nezinau gal jus patartumet koki rajona geriau butu pasirinkt kad ir mokykla kokia gera netoli butu ir pliazas ir prekybos centras  blush2.gif

Discovery gardens labai dabar atpige thumbup.gif nors istikruju tai visur gerokai kainos pakritusios(nuomos), siaip neblogas ten rajonas, tik tolokai nuo papludimio(eiti, vaziuot 10 min), bet ten dauguma seimu gyvena, arba greens,springs, gardens...nu zodziu daug yra tokiu rajonu, bet man siaip labiausiai patinka marina, prie pat juros, aplinkui pilna maisto prekiu parduotuviu, restoranu, viesbuciu, klubu...Labai patogu nes metro yra, pati cia dar nevairuoju bet del to jokiu problemu mirksiukas.gif Siaip marinoj pagrinde visi expats(uzsienieciai europieciai ir visi kiti balti zmones) lotuliukas.gif gyvena, naujas rajonas, bet cia vien dangoraiziai tai ne visiems patinka, bet man tai liux drinks_cheers.gif suristos manes niekas is cia neisvestu tongue.gif
O lakes tai tikriausiai apie jumeirah lakes towers(JLT) kalbi? Jei taip tai, sitas rajonas per kelia nuo marinos,irgi vien bokstai, nemazai dar neuzbaigtu, bet man tas rajonas toks biskeli vaiduokliskas, kazkaip truksta gyvybes ten...Na bet cia jau kiekvieno pasirinkimas, kam reikia miesto, kam zalumos...
Papildyta:
QUOTE(as-erika @ 2011 03 02, 17:23)
Discovery gardens labai dabar atpige thumbup.gif  nors istikruju tai visur gerokai kainos pakritusios(nuomos), siaip neblogas ten rajonas, tik tolokai nuo papludimio(eiti, vaziuot 10 min), bet ten dauguma seimu gyvena, arba greens,springs, gardens...nu zodziu daug yra tokiu rajonu, bet man siaip labiausiai patinka marina, prie pat juros, aplinkui pilna maisto prekiu parduotuviu, restoranu, viesbuciu, klubu...Labai patogu nes metro yra, pati cia dar nevairuoju bet del to jokiu problemu mirksiukas.gif Siaip marinoj pagrinde visi expats(uzsienieciai europieciai ir visi kiti balti zmones)  lotuliukas.gif gyvena, naujas  rajonas, bet cia vien dangoraiziai tai ne visiems patinka, bet man tai liux drinks_cheers.gif  suristos manes niekas is cia neisvestu  tongue.gif
O lakes tai tikriausiai apie jumeirah lakes towers(JLT) kalbi? Jei taip tai, sitas rajonas per kelia nuo marinos,irgi vien bokstai, nemazai dar neuzbaigtu, bet man tas rajonas toks biskeli vaiduokliskas, kazkaip truksta gyvybes ten...Na bet cia jau kiekvieno pasirinkimas, kam reikia miesto, kam zalumos...

Aj dar apie mokyklas nieko neparasiau...nelabai ka zinau smile.gif tik tiek kad autobusai mokykliniai vaikus vezioja tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo as-erika: 02 kovo 2011 - 16:24
Smėlio Migla, pareklamuok savo rajoną biggrin.gif Mano manymu, šeimoms su vaikais labai superinis rajonas thumbup.gif Ramu, yra ką veikti, būstai neblogi, mokykla vietoj. Man labai patinka, kad vaikus ten galima ir vienus į kiemą išleisti thumbup.gif Tiesa, nuo jūros toloka ir šiaip truputį užkampis, bet jei vairuojate, nebus jokių problemų. Čia aš apie Green Community. Mokykla jų irgi labai nebloga, jei tik kainos negąsdina. Greenfiel Community School puslapis čia .

Discovery Gardens turėtų būti sporto salės unsure.gif Gal ne kiekvienam pastate, bet kompleksuose yra g.gif Su baseinai ten problema, jau daug metų žada atidaryti, bet... Neblogas susisiekimas viešuoju transportu, autiku galima iki metro pavažiuoti, o su metro galima iki Dubai Marinos pavažiuoti, iki pliažo. Nors visvien užtrunka. Čia dziugga galėtų daugiau pakomentuoti.

Taip, į mokyklas autobusai vaikus surenka ir veža. Bet tai irgi užtrunka. Aš tai šiurpstu, kad kai kurie vaikai į mokyklą važiuoja 1,5 val. ir tiek pat atgal doh.gif

Jumeirah Islands ir The Lakes visai nieko rajonai. Bet nuomojantis vilą, labai svarbu, ar vyro kompanija apmoka DEWA sąskaitas (elektra, vanduo), nes gyvenant viloje sąskaitos nemažos. Jei dar ten kokios žolės, gėlių yra, tai ir sodininko reikės.

Man irgi Marina labai patinka thumbup.gif Bet , mano manymu, ji daugiau skirta jaunoms šeimoms arba nevedusiems. Su vaikais ten ne kas. Nėra parkų. Na prie JLT metro stotelės yra tokia žaidimų aikštelė, dar JBR, į pliažą nusivesti gali. Bet vieno vaiko niekur nepaleisi schmoll.gif
Atsakyti

Man irgi Marina labai patinka thumbup.gif Bet , mano manymu, ji daugiau skirta jaunoms šeimoms arba nevedusiems. Su vaikais ten ne kas. Nėra parkų. Na prie JLT metro stotelės yra tokia žaidimų aikštelė, dar JBR, į pliažą nusivesti gali. Bet vieno vaiko niekur nepaleisi schmoll.gif
[/quote]

tai va as kai vaiku neturiu tai man cia super 4u.gif bet zinot kai realiai cia lauke gali but tik ziema, tai kazkaip sunku isivaizduot ka ten vaikai vasara veikia, nes gi pagrinde tie "seimyniniai'' rajonai tai in the middle of nowhere...Vargsiukai istikruju vasara sunkoka jiems cia
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2011 03 02, 20:11)
tai va as kai vaiku neturiu tai man cia super  4u.gif  bet zinot kai realiai cia lauke gali but tik ziema, tai kazkaip sunku isivaizduot ka ten vaikai vasara veikia, nes gi pagrinde tie "seimyniniai'' rajonai tai in the middle of nowhere...Vargsiukai istikruju vasara sunkoka jiems cia

Todėl vasarą dauguma ir išvažiuoja biggrin.gif Green Community ir vasarą mačiau vaikus prie prekybos centro su dviračiais. Ir didesni, ir mažesni. Aišku, karšta, bet nesėdėsi gi visą laiką namie ar nesitrinsi po molus.

Gruodžio mėnesį matydavau vaizdelį Marinoj. Eidavau prie baseino, ten pas mus vaikų kambarys šalia baseino, tai dvi filipinietės auklės kasdien tris vaikučius atsivesdavo, mobiliakais plepėdavo, su maintenance guys flirtuodavo, o tie vaikai patalpoj su AC, nors oras puikus doh.gif O tas JLT metro stotelės parkelis nuo mūsų per 2 namus. Norėjau watchman'o paklausti, iš kurio jos buto, galvojau eiti šeimininkams pasakyti, bet nusprendžiau nesikišti ax.gif
Atsakyti

Gruodžio mėnesį matydavau vaizdelį Marinoj. Eidavau prie baseino, ten pas mus vaikų kambarys šalia baseino, tai dvi filipinietės auklės kasdien tris vaikučius atsivesdavo, mobiliakais plepėdavo, su maintenance guys flirtuodavo, o tie vaikai patalpoj su AC, nors oras puikus doh.gif O tas JLT metro stotelės parkelis nuo mūsų per 2 namus. Norėjau watchman'o paklausti, iš kurio jos buto, galvojau eiti šeimininkams pasakyti, bet nusprendžiau nesikišti ax.gif
[/quote]

uoj kiek as tokiu filipiniu maciau!! Nu bjaurybes jos, kitaip nepavadinsi ax.gif as irgi matydavau kaip atsivesdavo mergyte prie baseino, ji visa linksma nori dukt, zaist, net prie svetimu zmoniu eidavo ir kalbindavo, o ta jos aukle ja uz rankos pastverus paskui save tampo ir pati ant telefono visa laika kaba, ir galu gale vaika bliaunanti istempia...nu negaledavau ziuret!! pas mus pastate irgi yra zaidimu kambarys, pakankamai didelis, ten kai uzejau tai galvoju ooo ir pati mielai cia pazaisciau lotuliukas.gif bet visada tuscia...lauke daug smagiau ir sveikiau vaikuciams 4u.gif
Atsakyti
Nu va kaip saunu 4u.gif
Rado vyras Marina The Sulafa Tower in Dubai Marina has this lovely and brand new 1 bedroom apartment for offer. Located above the 15th floor, this apartment comprises of kitchen, living and dining space, bedroom and bathroom; also benefits from balcony. It is situated close by to the JBR walk with numerous shops, cafes and restaurants and carrefour supermarket is located just opposite the development beneath Marina Crowne. The apartment is below market price at 55k!! bet as kaip suprantu cia jis tuscias visikai neyrengtas unsure.gif
gal kokiu zinot adresu kur galima butu pamatyt nuomojamus butus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonela @ 2011 03 03, 17:02)
Nu va kaip saunu 4u.gif
Rado vyras Marina The Sulafa Tower in Dubai Marina has this lovely and brand new 1 bedroom apartment for offer. Located above the 15th floor, this apartment comprises of kitchen, living and dining space, bedroom and bathroom; also benefits from balcony. It is situated close by to the JBR walk with numerous shops, cafes and restaurants and carrefour supermarket is located just opposite the development beneath Marina Crowne. The apartment is below market price at 55k!!  bet as kaip suprantu cia jis tuscias visikai neyrengtas  unsure.gif
gal kokiu zinot adresu kur galima butu pamatyt nuomojamus butus  rolleyes.gif

ieskokit www.dubizzle.com cia pilna yra, kai kurie su nuotraukom,siaip 1bedroom kainos nuo 50 iki 70k per metus, dvieju nuo 70.Dazniausiai buna be baldu bet su kitchen apliancies(skalbianke, saldytuvas, indaplove ir t.t.) tai uz tai niekas papildomai pinigu nepraso, galima kartais visai nebrangiai rast ir su baldais...ziurint kiek jus gaunat is darbo benefits.
O beje, tokio Sulafa tower negirdejau g.gif ieskokit dubizzle, ten net zemelapy yra parodyta thumbup.gif
Atsakyti
Butai būna įrengti, su buitine technika, tik dažniausiai be baldų. Bet galima nemažai ir su baldais rasti.

Ieškoti galite www.dubizzle.com ir http://www.gnads4u.com Pasiskambini, susitari su agentu ir važiuoji apžiūrėti. Tuo pačiu galima agentui pasakyti, kas maždaug domina, kad ir kitų turimų butų apžiūrą suorganizuotų.

Tiesa, agentams reikia mokėti komisinius, tai geriau, jei pavyksta tiesiai iš savininko susirasti.
Papildyta:
QUOTE(as-erika @ 2011 03 03, 16:10)
O beje, tokio Sulafa tower negirdejau  g.gif

Aš irgi negirdėjau g.gif Bet žemėlapyje rodo, kad ten netoli Marina Walk, kur Spinney's. Kitoj pusėj nuo mūsų. Tikriausiai neseniai "iškeptas" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insomnia: 03 kovo 2011 - 16:17
Aš irgi negirdėjau g.gif Bet žemėlapyje rodo, kad ten netoli Marina Walk, kur Spinney's. Kitoj pusėj nuo mūsų. Tikriausiai neseniai "iškeptas" smile.gif
[/quote]

radau as irgi , parasyta kad netoli marina crown, mes kai ieskojom buto buvom marina crown paziuret kelis, siaip nelogai, bet aplink vien statybos ir triuksmas nezmoniskas, tai jauciu ir tam sulafa tas pats bus, nes ten aplinkui daug neuzbaigtu bokstu
Atsakyti
Erika, o jūs dabar kuriam gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2011 03 03, 17:29)
Erika, o jūs dabar kuriam gyvenat?

prie pat JBR Waves by damac mirksiukas.gif o jus?
Atsakyti