dziugga, pas musolmonienes skaiciau, kad mazasis serga. ar gera gydytoja turit? nes jei pas jumi veikia draudimas GC klinikoj, tai galiu rekomenduot nerealu pediatra vokieti.
QUOTE(Mildashinas @ 2010 12 07, 16:54)
viskas....jau persikraustem beliko tik susidelioti viska i vietas...mes i greens persikraustem...
kaip planuojate svesti sventes? jau eglute turite? ?as labai noriu jos bet kazkaip tikros, nes kiekvienais metais kuciu isvakarese su tevais nusiperkam egute ir puosiame,ruosiames vakarineie o paskui i baznycia...kazkaip sie metai bus kitokie...liudna://bet dabar man ir nesijaucia tos kaledos ne snera sniego:)
ooo tai sveikinimai įkurtuvių proga faina greens...
eglutę jau senai turim.tik mano dičkis vis klausinėja kaip čia kalėdos,o sniego nėra mat visuose filmuose ,paveikslėliuose tai sniegas,o pas mus va nėra ir baigta o kaip švęsim tai nesugalvojau dar,turbūt namie o gyvų eglučių tai praeitą žiemą mačiau spineys.
žinoma liūdna pirmais metais be šeimos svetimoje šaly,bet su laiku tas liūdnumas mažėja
QUOTE(Smėlio Migla @ 2010 12 07, 16:58)
lengvai, kad tik noras butu siaip buvau su savo abaya, nes kazkada deiroj nusidereje pigiai tokiems atvejams nusipirkom, o jei neturi, tada prie iejimo duoda visoms. bet butinai abaya ir skara, vien su skara neileis.
oi noras tai senai yra,mes kai tik į emyratus atvažiavom, kiekvieną savaitgalį kažkur važiuodavom,o paskui- kūdikis! ir aprimo kelionės,bet dabar jau kūdikiai paauginti,tai vėl kur tolėliau galėsim pakeliauti.ačiū už info,dėl aprangos kodo į mečetę,dabar ramu
QUOTE(Smėlio Migla @ 2010 12 07, 17:09)
as jau pati sausio galo nesulaukiu, jau kai skrisim, tai skrisim. tik kaip as tuos visus Aures zaislus italpinsiu. nors gal po 30 kg vesim, tada galima bus
, dovana labai "mergaitiska", mechaniko rinkinys, na bet reikia stipria moteri augint, kad viska pati moketu
, dovana labai "mergaitiska", mechaniko rinkinys, na bet reikia stipria moteri augint, kad viska pati moketu
tai ir nelabai daug beliko laukti,o su kokiom oro linijom žadat skristi?
tikrai labai 'mergaitiška' aš va irgi galvoju ką čia maniesiems po egle padėt
QUOTE(dziugga @ 2010 12 07, 17:09)
tai ir nelabai daug beliko laukti,o su kokiom oro linijom žadat skristi?
tikrai labai 'mergaitiška' aš va irgi galvoju ką čia maniesiems po egle padėt
na nedaug, paskui turiu svajone jus visas i BBQ surinkt, su seimom ir antrosioms pusem norejau vasara, bet nieko nebuvo, paskui mes isvaziavom.
arba su airbaltic (cia mazesne tikimybe) arba su etihad is minsko (apmokam 90% kainos), tik tranzitine viza reikalinga, bet be problemu ja duoda.
na ziurek, ziurek ka cia dovanu issirinksi. jau man dovanos toks sunkus uzdavinys kol randu, kol issirenku
QUOTE(Smėlio Migla @ 2010 12 07, 17:51)
dziugga, pas musolmonienes skaiciau, kad mazasis serga. ar gera gydytoja turit? nes jei pas jumi veikia draudimas GC klinikoj, tai galiu rekomenduot nerealu pediatra vokieti.
jo serga.o pas gydytoją tai į battutą vedėm.neblogas atrodo gydytojas,tyrimus padarė iškart,net nustebino kažkaip ankstesniais atvejais, tai matydavo ir be tyrimu kokia liga, o šis va -tyrimus
rekomenduok,ateičiai gal prireiks.mat man svarbiausia,kad netoli namų būtų,pati savarankiškai nuvažiuot galėčiau pas daktarą ir ,kad draudimas dengtų.
QUOTE(Smėlio Migla @ 2010 12 07, 18:13)
na nedaug, paskui turiu svajone jus visas i BBQ surinkt, su seimom ir antrosioms pusem norejau vasara, bet nieko nebuvo, paskui mes isvaziavom.
arba su airbaltic (cia mazesne tikimybe) arba su etihad is minsko (apmokam 90% kainos), tik tranzitine viza reikalinga, bet be problemu ja duoda.
na ziurek, ziurek ka cia dovanu issirinksi. jau man dovanos toks sunkus uzdavinys kol randu, kol issirenku
tai labai sveikintina mintis dėl BBQ,mes dar nepradėjom kepti.laukiam kada jūra baigsis,tada jau BBQ pradėsim,su malonumu prisijungtumėm.MB labai patinka šitas reikalas dar net vietos neturim nusižiūrėję kur čia galima būtų mėsytės gryname ore pasikept;)
o tai iki minsko kaip?
dovanos ir man galvos skausmas.mažam tai mašina-didžiausia dovana,tai nereik galvos sukt,o va dičkis dviračio nori bet tai kur jį laikyt paskui?va problema
QUOTE(dziugga @ 2010 12 07, 19:24)
jo serga.o pas gydytoją tai į battutą vedėm.neblogas atrodo gydytojas,tyrimus padarė iškart,net nustebino kažkaip ankstesniais atvejais, tai matydavo ir be tyrimu kokia liga, o šis va -tyrimus
rekomenduok,ateičiai gal prireiks.mat man svarbiausia,kad netoli namų būtų,pati savarankiškai nuvažiuot galėčiau pas daktarą ir ,kad draudimas dengtų.
tai labai sveikintina mintis dėl BBQ,mes dar nepradėjom kepti.laukiam kada jūra baigsis,tada jau BBQ pradėsim,su malonumu prisijungtumėm.MB labai patinka šitas reikalas dar net vietos neturim nusižiūrėję kur čia galima būtų mėsytės gryname ore pasikept;)
o tai iki minsko kaip?
dovanos ir man galvos skausmas.mažam tai mašina-didžiausia dovana,tai nereik galvos sukt,o va dičkis dviračio nori bet tai kur jį laikyt paskui?va problema
o tai iki minsko kaip?
na paziurek, ar GC klinika iseina i sarasa. gydytojas nerealus, vaikai is proto eina. o iki musu juk nesunku nuvaziuot, tik ta zieda iveikt bet siaip gydytojas duoda savo mobilaus numeri, galima bet kada pasiskambint, pasikonsultuot. zmogus, tikrai turintis pasaukima. jaunas, apie 30-35 metu, ir pats jumeirah village gyvena, tai savaitgali vaziavom karta pas ji, kai Aure karsciavo.
BBQ mes GC kieme kepdavom, tai vietos ieskot nereikejo, dar dykumoj vietele zinom uz motor city, na ir parkai zinoma.
iki minsko arba mama, ji viza daugkartine turi, arba pusbrolis pasiims atvaziuos is minsko, arba dar kazkoks variantas. mano gimines ten gyvena, tai be problemu. o is viniaus 2 valandos kelio, tai man geriau, negu su persedimais, na ir finansiskai daug susitaupo.
Mielos merginos, mamos, moterys sveikinu Jus ir Jusu seimas su Sv. Kaledomis ir linkiu, kad kitais metais issipildytu visi jusu norai, kuriuos nespejote igyvendinti siais metais. Linkiu, kad pasaulis atrodytu grazesnis ir grazsenis kiekviena diena, nes tada bus daugiau gerio ir silumos. Ramaus Kucio vakaro su seima ir linksmu SV. Kaledu ir su artejanciais naujaisiais metais!!!
nas cia daros? tema mirsta?
QUOTE(Smėlio Migla @ 2011 01 21, 12:06)
nas cia daros? tema mirsta?
miršta kalbančiųjų nėra
pasiruošusios kelionei?kada atskrendat?
P.S.Mildashinas,labai gražus sveikinimas
sveikutes,
kai paziurejau, kur musu lietuvaiciu tik nera, as cia ne i tema, tik man labai patinka dubajus, net pavydas sueme kad jus cia gyvenate Sekmes visoms supermamytems
kai paziurejau, kur musu lietuvaiciu tik nera, as cia ne i tema, tik man labai patinka dubajus, net pavydas sueme kad jus cia gyvenate Sekmes visoms supermamytems
Sveikos, kolkas tik skaitau jus prieš metus buvvom pasisvečiuoti JAE ir galvojam, kad visai įdomu būtų čia pagyventi. Juolab, kad ir giminių būtų šalia Papasakokit, kaip sekasi su mažais leliukais - maždaug metukų amžiaus? Ar nekliūna sistema?
Gal yra ir gimdžiūsių čia? Labai būtų įdomu išgirsti patirtį
QUOTE(tindiriushka @ 2011 02 10, 18:41)
Sveikos, kolkas tik skaitau jus prieš metus buvvom pasisvečiuoti JAE ir galvojam, kad visai įdomu būtų čia pagyventi. Juolab, kad ir giminių būtų šalia Papasakokit, kaip sekasi su mažais leliukais - maždaug metukų amžiaus? Ar nekliūna sistema?
na mano "leliukei" jau 3, tai mes cia nuo jos 2 metuku. kadangi skiepus visus Lt buvom pasidare, tai su visa kita sistema cia ok. gerai cia vaikams, na gal vasara per karsta, tad daug kas i lietuva skrenda. jei pati nori dirbt, tada aukles reiketu manau ieskot, tokiam mazam darzeliai nemanau, kad tiktu. jei pati auginsi, tada drasiai cia vaziuot galit. yra kitokiu visokiu kliuciu, bet del vaika manau tikrai neverta nerimaut