Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

Kalbam Kalbam:)
As jau in Dubai kol kas jau visam:)(kol neisvarys arba pati nebenoresiu:) 4u.gif sutvarkyti visi popieriai, siandien jau ir pasa atgavau su resident viza drinks_cheers.gif tai tokia maza svente smile.gif

Kaip Jus begyvuojate? Kaip praleidziate dieneles? Per sventes planuojate grizti I Lietuva?

QUOTE(dziugga @ 2010 11 24, 19:58)
A-UUUUUUUU ploja.gif tai gal pakalbam ? gossip.gif  temą numarinsim angel_sadangel.gif

Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 11 25, 19:18)
Kalbam Kalbam:)
As jau in Dubai kol kas jau visam:)(kol neisvarys arba pati nebenoresiu:) 4u.gif  sutvarkyti visi popieriai, siandien jau ir pasa atgavau su resident viza drinks_cheers.gif tai tokia maza svente smile.gif

Kaip Jus begyvuojate? Kaip praleidziate dieneles? Per sventes planuojate grizti I Lietuva?

Labas vakaras,

va kaip gerai!viena lietuvaite bus daugiau 4u.gif

mes persikraustėm iš Sharjah į Dubajų.apsitvarkėm,įsikūrėm ir toliau sau gyvenam.visą savaitę aplink namus ar namuose su vaikais,o savaitgalį tai važiuojam prie jūros ar kur kitur.žiemą į lietuvą nevažiuosim,nors įdomu būtų,vaikai sniegą pamatytų,o ir aš jau senai bemačiau.lietuvą vasarai pasiliekam wink.gif

o kaip pati dienas leidi?kuo užsiimi?
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2010 11 28, 21:15)
Labas vakaras,

va kaip gerai!viena lietuvaite bus daugiau 4u.gif

mes persikraustėm iš Sharjah į Dubajų.apsitvarkėm,įsikūrėm ir  toliau sau gyvenam.visą savaitę aplink namus ar namuose su vaikais,o savaitgalį tai važiuojam prie jūros ar kur kitur.žiemą į lietuvą nevažiuosim,nors įdomu būtų,vaikai sniegą pamatytų,o ir aš jau senai bemačiau.lietuvą vasarai pasiliekam wink.gif

o kaip pati dienas leidi?kuo užsiimi?

Laba naktis, blink.gif
Kaip smagu ,kad su seima jau Dubajuje, nauji namai, nauja vieta. O kokiame rajone esat?
manau, kad dauguma siuo laikotarpiu kraustosi nes baigaisi kontraktai. As taip pat su MB po truputi pakuojames daiktus ir kraustysimes i naujus namus, kazkaip gaila palikti senuosius, nes juk kazka idejai savo, prisiminai ir t t...vat taip dieneles dabar ir leidziu. Pati tai kaip sakau kol kas esu turiste:) viskas dar nauja, neiprasta bet po truputi po truputi...Gerai , kad nera karsta, nes gegzues menesi buvo labai man sunku:)))) thumbup.gif
Tai kada paskutini karta Lietuvoje buvote su seima?Paprasysim kaledu senio kad i Dubai sniego atveztu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 12 02, 02:14)
Laba naktis, blink.gif
Kaip smagu ,kad su seima jau Dubajuje, nauji namai, nauja vieta. O kokiame rajone esat?
manau, kad dauguma siuo laikotarpiu kraustosi nes baigaisi kontraktai. As taip pat su MB po truputi pakuojames daiktus ir kraustysimes i naujus namus, kazkaip gaila palikti senuosius, nes juk kazka idejai savo, prisiminai ir t t...vat taip dieneles dabar ir leidziu. Pati tai kaip sakau kol kas esu turiste:) viskas dar nauja, neiprasta bet po truputi po truputi...Gerai , kad nera karsta, nes gegzues menesi buvo labai man sunku:)))) thumbup.gif
Tai kada paskutini karta Lietuvoje buvote su seima?Paprasysim kaledu senio kad i Dubai sniego atveztu  4u.gif

laba diena,
mes kol kas įsikūrėm Discovery Garden'uose,planuojam metus pragyvent,o paskui žiūrėsim wink.gifo jūs į kurią vietą kraustotės?
gerai ir turiste pabūt wink.gif gyvenimu pasidžiaugt;)
aš su vaikais į Lietuvą važiuoju kiekvieną vasarą,o žiemą dar nei kart nebuvau.
sniego dubajuje tai tik nebent Ski dubai galima rast,ar Ice bare pašalti:) vis planuoju su vaikais i Ski nueiti,bet neprisiruošiu doh.gif

kaip emyratų 39 gimtadienį vakar atšventėt? mes vakar visai atsitiktinai papuolėm į vietinių šventimą jumeiroj.spoksojau akis išpūtus į išpieštus automobilius,šėliojimus,triukšmą ir t.t. įdomu buvo pažiūrėt biggrin.gif
Atsakyti
sveiko, sveikos smile.gif gaivinam temele bigsmile.gif

mes dar iki sausio galo lietuvoj, o vyras AD uzkariauja jau lotuliukas.gif tik is Sharajah jam vazinet tolokai doh.gif na bet menesio gale jau i dubaju kraustysis.
turim 3 variantus, kur gyvent - senoji, geroji green community, greens arba marina.
mildashinai, kur jus dabar kraustotes?

musu nuotykius tikriausiai jau visos zinot, kaip isvaziuos visam laikui is dubajaus, susirast darba Uk ir grizt... atgal i UAE lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2010 12 03, 16:39)
sveiko, sveikos smile.gif gaivinam temele  bigsmile.gif

mes dar iki sausio galo lietuvoj,  o vyras AD uzkariauja jau  lotuliukas.gif tik is Sharajah jam vazinet tolokai  doh.gif na bet menesio gale jau i dubaju kraustysis.
turim 3 variantus, kur gyvent - senoji, geroji green community, greens arba marina.

musu nuotykius tikriausiai jau visos zinot, kaip isvaziuos visam laikui is dubajaus, susirast darba Uk ir grizt... atgal i UAE  lotuliukas.gif

laba diena,
tai vyrui sunku taip toli važinėti,manasis irgi taip važinėjo,bet tai kas belieka,tik aukotis dėl šeimos gerovės wink.gif

tai dar neapsisprendėt kur gyvensit ?

žinom žinom:)

mano brolis atskrenda,tai suku galvą kokią čia pramogų programą jam sudaryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2010 12 07, 11:51)
laba diena,
tai vyrui sunku taip toli važinėti,manasis irgi taip važinėjo,bet tai kas belieka,tik aukotis dėl šeimos gerovės wink.gif

tai dar neapsisprendėt kur gyvensit ?

žinom žinom:)

mano brolis atskrenda,tai suku galvą kokią čia pramogų  programą jam sudaryt  g.gif

na jam kolkas kelias savaites, vistiek susitaupo, nes nemokamai gyvena biggrin.gif o su pirma alga uz pusmeti butui perves, tada jau gales ieskot ko nors. nors dabar geriausia varianta tai GC turim, 55 000, 12 cekiu, jei nenuplauks ax.gif

oi, pramogu biggrin.gif
jura, Atlantis, Deira, AD (mecete butinai), fujairah ir visa kas ten pakeliui galima paziuret sukant nuo masafio i kaire ir griztant pro pacia fujairah i apacia, al ainas, koki desert safari uzsisakyk, jei tik vyrukams, ar be vaiku, yra 2 dienu "ekspedicija" i dykuma su nakvyne, musu draugai buvo, patenkinti liko.
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2010 12 07, 14:55)
AD (mecete butinai)

ot man įdomu, Į AD mečetę tai moterims kaip patekt?tik galvą prisidengt,ar kaip reikiant visai apsidengt?wink.gif pati FB mačiau tai apsirengus, rūbus specialiai pirkai ar kur pasiskolinai ? mirksiukas.gif

Atsakyti
labas labas paneles ir ponios biggrin.gif
viskas....jau persikraustem beliko tik susidelioti viska i vietas...mes i greens persikraustem...kol kas labai patinka, tik skalbianke neveikia ir karsto vandens virtuvej nera biggrin.gif tai ryt bandysiu spresti problema, nes kol kas tai dvi dienas iki is naktu valaiusi ir t t...ryte pabudus girdziu pauksciukus tik cypt cypt tai man rojus:D girdziu kaip vandenelis ciurlena ir toks ne dulkiu kvapas kaip anskciau smile.gif))tai man dabar tikra lietuvos vasara:D

beje dziugaa del tos mecetes as irgi nesu buvusi bet kiek zinau reikia prisidengti, plaukus, kakla, kojas rankas, bet kaip supratau nebutiani ta juoda chadra vilktis. o jie neturi ten vietoj duos...

kaip planuojate svesti sventes? jau eglute turite? newyear.gif ?as labai noriu jos bet kazkaip tikros, nes kiekvienais metais kuciu isvakarese su tevais nusiperkam egute ir puosiame,ruosiames vakarineie o paskui i baznycia...kazkaip sie metai bus kitokie...liudna://bet dabar man ir nesijaucia tos kaledos ne snera sniego:)
Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2010 12 07, 14:29)
ot man įdomu, Į AD mečetę tai moterims kaip patekt?tik galvą prisidengt,ar kaip reikiant visai apsidengt?wink.gif pati FB mačiau tai apsirengus, rūbus specialiai pirkai ar kur pasiskolinai  ?  mirksiukas.gif

lengvai, kad tik noras butu biggrin.gif siaip buvau su savo abaya, nes kazkada deiroj nusidereje pigiai tokiems atvejams nusipirkom, o jei neturi, tada prie iejimo duoda visoms. bet butinai abaya ir skara, vien su skara neileis.
Papildyta:
QUOTE(Mildashinas @ 2010 12 07, 15:54)

beje dziugaa del tos mecetes as irgi nesu buvusi bet kiek zinau reikia prisidengti, plaukus, kakla, kojas  rankas,  bet kaip supratau nebutiani ta juoda chadra vilktis. o jie neturi ten vietoj duos...

kaip planuojate svesti sventes? jau eglute turite? newyear.gif ?as labai noriu jos bet kazkaip tikros, nes kiekvienais metais kuciu isvakarese su tevais nusiperkam egute ir puosiame,ruosiames vakarineie o paskui i baznycia...kazkaip sie metai bus kitokie...liudna://bet dabar man ir nesijaucia tos kaledos ne snera sniego:)

neileis, neileis vien tik viska pridengus. bet ten prie iejimo tu abaju yra pirnos dezes pas juos, tai be problemu. tiesa jos tokios beformes visai, bet normaliai. o siai Deiroj uz 50-60 visai gera rast galima. As uz savo atlasine (na medziaga slidi) sumokejau apie 80 (nusiderejom nuo 140) ir dovanu dar Aure maza abajyte gavo
Atsakyti
QUOTE(Smėlio Migla @ 2010 12 03, 16:39)
sveiko, sveikos smile.gif gaivinam temele  bigsmile.gif

mes dar iki sausio galo lietuvoj,  o vyras AD uzkariauja jau  lotuliukas.gif tik is Sharajah jam vazinet tolokai  doh.gif na bet menesio gale jau i dubaju kraustysis.

musu nuotykius tikriausiai jau visos zinot, kaip isvaziuos visam laikui is dubajaus, susirast darba Uk ir grizt... atgal i UAE  lotuliukas.gif

Kaip ir minejau pas mus liko laisvas studio, bet nieko ten nera nei kur miegoti, nei saldytuvo nei teliko ...tik stogas virs galvos fotelis vienas, vanduo ir elektra biggrin.gif bet del elektros ir vandens irgi nezinau nes ryt mes turim priregistruoti naujaji buta dewa tai tikriausiai ten atjungs...beje barshoj arba tecom yra hotel apartaments - jau cia blogiausiu atveju kainso vsai normaliai kaip ir menesiui buta issinomuoti ir susiekimas geras i AD...
Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 12 07, 16:01)
Kaip ir minejau pas mus liko laisvas studio, bet nieko ten nera nei kur miegoti, nei saldytuvo nei teliko ...tik stogas virs galvos fotelis vienas, vanduo ir elektra biggrin.gif bet del elektros ir vandens irgi nezinau nes ryt mes turim priregistruoti naujaji buta dewa tai tikriausiai ten atjungs...beje barshoj arba tecom yra hotel apartaments - jau cia blogiausiu atveju kainso vsai normaliai kaip ir menesiui buta issinomuoti  ir susiekimas geras i AD...

aciu biggrin.gif jei jau bus visai blogai, butinai kreipsimes, taip, dewa ir elektra jums turetu siaip irgi atjungt, nors nezinau tiksliai. na gruodzio gale jau atlyginimas bus, tai kaip nors prasisuksim.
as jau pati sausio galo nesulaukiu, jau kai skrisim, tai skrisim. tik kaip as tuos visus Aures zaislus italpinsiu. nors gal po 30 kg vesim, tada galima bus
Papildyta:
Mildashinai, sakai kaledu nejauti biggrin.gif ot pagundysiu tave, zinok kokia grazi egle mazeikiuose wub.gif siandien vaziuosim prie jos, Aurei gal koks kaledu senis dovanas yra palikes kur nors pasleptas (as ja vesiu, o mociute greit dovana pakis, kad ji ja rastu lotuliukas.gif ), dovana labai "mergaitiska", mechaniko rinkinys, na bet reikia stipria moteri augint, kad viska pati moketu lotuliukas.gif
Atsakyti