Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

QUOTE(Svajute @ 2010 05 18, 08:58)
Labas,
as jau po sveikatos patikrinimo, kurio reikia del draudimo. kai moki pinigus, taip greitai viskas vyksta smile.gif
o as su vaikais viena kol kas dar niekur neinu, net i baseina, kuris ant stogo yra, tai laukiam vakaro, kol tetis grizta, tada jau einam kur nors, bet vaikai kol kas labai mazai saules mato sad.gif. Ajkilina, pavydziu tau baltai tavo gyvenamosios vietos, nes Abu Dhabi nieko panasaus neradom, o jei ir yra tai neipirktumem. mes vis dar neturim cia savu namu vis ieskom ir laukiam, kol kainos po truputi pakris. Siuo metu gyvenam imones bute, tokiam geram , kad bus sunku paskui i prastesnius persikelti  schmoll.gif
Zaislinio namuko mes taip pat ieskom, as net buvau MB prisakius, kad nupirktu, kol musu dar cia nebuvo, bet niekur nerado, tai dabar as pradedu paieskas, dar ieskom rieduciu  doh.gif

na pas mus juk ne namas, mes irgi buta turim. tik kad apatiniam aukste, su balkonu ir isejimu i uzdara kiema iskart, tai kitoks jausmas truputi. pas mus puse gyventoju AD dirba, visi vazineja, nes del vaiku aukojas, be to kainos zemesnes, o iki AD 50 minuciu. taio nera galimybes persikelt i dubaju? atvaziuokit bent koki savaitgali, apziurekit. mes parodytumem savo rajoneli. as kaip ta varle, kuri savo kudra giria lotuliukas.gif
geriausi namukai ELc, bet ir kainos "geriausios". laukiu gal kokio garage sale, cia pas mus buna, tai neblogus zaislus esam nupirke po 10, 15dhs
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 18, 06:28)
dziugga, gal saviskiems pirkai paspirtuka? as ieskau, bet gero rast negaliu  doh.gif o Aurelijai prireike, nes pas kaimyne yra, tai ji jau ismokus.
ir isvis su zaislais man problema, nes nieko gero nerandu. ieskom namuko dar, kur reikia baldelius sustatyt, kambariukai, bet tokio paprastesnio, ne barbisko, tai geriausias ELc, bet 500 dhs.
dziugga, gal shardzoj yra kokios geros parduotuves vaikams?
tikriausiai kiekvienos mamos svajone, kad butu toks zaislas, kuris tikrai sudomintu vaika  lotuliukas.gif nes pas mus idomu viskas buna kokio valanda, o paskui lauk liepa nest  doh.gif tai isnesu i sandeliuka, po to vel atnesu.

kalėdų senis dičkiui padovanojo paspirtuką mirksiukas.gif pirikau toys R us parduotuvėj,bet nelabai tikęs,(tik,kad visas susilanksto iki minimumo)varžtas pasimetė,tai ėjau vėl prašyt į parduotuvę kito blush2.gif davė.bet tai mūsų paspirtukas jau didesniems,nors mažas irgi pastumdo,bet be ypatingo susidomėjimo.
dėl žaislų parduotuvių tai čia kaip ir visur Babyshopas,toys R us,ELC ir kiti.toys R us nemaža parduotuvė ir yra kokybiškų žaislų,bet tai ir kainos atitinkamos,bet pasirinkimas didelis.aš kėdutę maitinimo pirkau babyshope ,o tokia pati toys R us beveik 150dh brangesnė blink.gif sako sharjah viduje dar yra kažkokių gerų,bet aš pati tai nemačiau,o kuriose buvau tai kinietiška prasta produkcija.dviratuką pirkau Dragon marte kinietišką,tai bestovėdamas namie sulūžo(plastmasės sutrupėjo,padangos suskilinėjo doh.gif )palapinę pirkau city centre ,buvo tokia japoniškų niekelių parduotuvė,tai ten pirkau namuką-palapinę.patiko.atsibosta,sulankstau ir po lova pakišu.mūsų mažas butelis tai su dideliais žaislais nelaibai noriu apsikrauti.o palapininins namukas thumbup.gif šiaip tai būna kokybiškų žaislų ir carrefoure ir kituose prekybcentriuose,į firmas reikia žiūrėt.dar nugriebiu babyshope per išpardavimą kokių neblogų,papigintų.paskutinį kartą pirkau dičkiui auto kėdutę graco .

pas mus ta pati situacija.nuperki,tai pirmam laikui,o paskui man tvarkymas tik doh.gif dabar ant bangos pas mus pripučiamieji ratai jūroje maudytis thumbup.gif
QUOTE(Svajute @ 2010 05 18, 09:58)
Ajkilina, pavydziu tau baltai tavo gyvenamosios vietos,

va va ir aš pavydžiu blush2.gif kaip gerai kai gali prie namų išeiti su vaikais.pas mus yra parkelis,bet tai tik nuo 4val atidaro.žiemą ,kai nekaršta, galėtų nuo ryto atidaryti,bet tai ,kad ne verysad.gif o paskutinis savivaldybės sprendimas -neatidaryti parkų ryte sportuojantiems (nuo 6iki 9 ryte dar atidarydavo),nes merginos su sportiniais rūbeliais atitraukia dirbančiųjų parke dėmesį blink.gif visai jau sugalvojo doh.gif

pas mus šiandien nebuvo elektros iš ryto blink.gif
Atsakyti
tyla tyla visur tyla!

Labas vakaras! 4u.gif

As su klausimu, merginos, o kur jus vaisius / darzoves vaikams perkat? Nes man toks klausimas kyla, jei maziui tyreles gamint is australietisku morku su amerikietiskais obuoliais kazin ar nebus pirktines tyreles sveikiau g.gif
Atsakyti
Šis pranešimas yra skelbiamas daugelyje forumo temų, čia informacija apie pasikeitusią tvarką, ir būsimą parašų tvarkymosi akciją.

! 
Mielos portalo narės/nariai,
Norėtumėm paprašyti susitvarkyti Jūsų parašus, kurie paskutiniu metu labai neatitinka taisyklių. (taisykles rasite čia )

Norėtumėm priminti, kad paraše gali būti:

* arba 2 liniuotės
* arba 1 liniuotė 1 paveikslėlis/nuotrauka
* arba 1 liniuotė 1 didesnis užrašas (7-10dydžio)
* arba 2 liniuotės vienas mažas užrašas (iki 5 dydžio pageidautina)

(Paraše negalima susirašyti kilogramų, centimetrų bei dantukų ar kokių kitų jūsų mažylių pasiekimų, tam skirti Jūsų dienoraščiai forume)

Yra narių, kurios į parašus įsikelia galerijų/temų nuorodas, norėtumėm priminti, kad paraše galima turėti:

* šeimos nuotraukų galeriją
* rankdarbių galeriją be kainų
* nuorodą į paramos, ar kitą ne komercinės paskirties temą (kelionės, bendraminčiai, bendraamžiai ir pan.)

Blog'ų, parašuose turėti negalima. Norinčios jį turėti, gali įsikelti per profilio informaciją "asmeninis tinklalapis".

tema apie parašus yra čia ir čia
konkretus paaiškinimas, kas ir kodėl leistina/neleistina yra čia

Informacija apie tai, ko nei temose, nei parašuose turėti negalima čia

Pastaruoju metu buvo padaryti keli pakeitimai dėl leidžiamų simbolių skaičiaus  paraše. Šiuo metu paraše galima turėti 3 eilutes užrašų/liniuočių/nuorodų. Sistemą tarpą tarp liniuočių ar nuorodų priima irgi kaip eilutę.

P.S. narės, išsipirkusios komercines temas, parašuose gali turėti tiek galerijas su kainomis, tiek nuorodas į jų komercines temas, tiek kvietimus pirkti jų prekes.

Prašytume susitvarkyti parašus per 2 savaites, nes nuo birželio 14d., prasidės masinis parašų trynimas, ir radus netvarkingą parašą, jis bus naikinamas, o narei/nariui skiriama nuobauda.

Atsakyti
4u.gif Sveikos ir sveiki skaitytojai
Na, kaip begyvuojate? Kas naujesnio Jusu fronte?Dar neiskepino saule ar jau gal ilsites gimtineje? biggrin.gif

Atsiprasau, kad tokia ir pradingusi buvau, bet niekas ir nepasigedo biggrin.gif
Va, mokslai jau baigti ir dabar taip gera po menesio itempto darbo:)Toks atsikvepimas, bet kaip tycia Lietuvoj ir oras atsalo tik siandien tokia grazesne ir siltesne, bet i Dubai dabar ne UZ KA:)man geriau lietuviska salta vasara:) prie juros ir pusu, prie ezerelio su saslykais ir alum:D
drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 06 18, 12:10)
4u.gif Sveikos ir sveiki skaitytojai
Na, kaip begyvuojate? Kas naujesnio Jusu fronte?Dar neiskepino saule ar  jau gal ilsites gimtineje? biggrin.gif

Atsiprasau, kad tokia ir pradingusi buvau, bet niekas ir nepasigedo biggrin.gif
Va, mokslai jau baigti ir dabar taip gera po menesio itempto darbo:)Toks atsikvepimas, bet kaip tycia Lietuvoj ir oras atsalo tik siandien tokia grazesne ir siltesne, bet i Dubai dabar ne UZ KA:)man geriau lietuviska salta vasara:) prie juros ir pusu, prie ezerelio su saslykais ir alum:D
drinks_cheers.gif

smagu girdėti,kad mokslai jau baigti 4u.gif o ,kad dubajuje dabar karšta tai normalu.geriau ten žiemoti,nei vasaroti mirksiukas.gif o šašlykai gerai ir prie ežerėlio ir po palme,kad tik draugija tinkama būtų drinks_cheers.gif

Atsakyti
visai noreciau saslyku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2010 07 04, 13:40)
visai noreciau saslyku biggrin.gif

tai turbūt dabar paežerėje ir kepi tourist5.gif
Atsakyti
AUUUUU lietuviski salsykai atskrenda greit atskris ir i Dubai smile.gif Vasaros sezona perkeliama i JAE:)

QUOTE(dziugga @ 2010 07 28, 15:51)
tai turbūt dabar  paežerėje ir kepi tourist5.gif

Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 10 23, 21:14)
AUUUUU lietuviski salsykai atskrenda greit atskris ir i Dubai smile.gif Vasaros sezona perkeliama i JAE:)

o saslyku (kiaules) atsivesi? biggrin.gif
Atsakyti
darysim armeniska saslyka :DDDD

QUOTE(cepelinai @ 2010 10 26, 13:13)
o saslyku (kiaules) atsivesi? biggrin.gif

Atsakyti
A-UUUUUUUU ploja.gif tai gal pakalbam ? gossip.gif temą numarinsim angel_sadangel.gif
Atsakyti