Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

Ajkilina aciu uz recepta smile.gif man ypac patinka slapi pyragai smile.gif o sonatinos psl ir man visai nieko smile.gif as tu bloggu per 52 skanios savaites prisiziurineju ir po to bandau vis ka nors gaminti...

Svajute 4u.gif

buvau siandien MOE tai paklausinejau apie teisiu keitima...reikalu nemazai su jomis, o ir kainuoja apie 3000 dhs (geguzes men daro nuolaidele kazkokia) g.gif vairavimo mokyklos psl jei kam idomu www.edi-uae.com bet idomiausia, kad butu gerai issiversti teises g.gif tai sakau, kur as cia jas issiversiu??? tai tipo dave kelis tel nr kazkokiu vertimu biuru smile.gif arba sako kreipkites i savo konsulata, tai as sakau neturim mes jo uae (biedni mes) smile.gif nu tai tada pasisypsojo, patrauke peciais...nu tipo galit bandyti ir be vertimo, bet jie (traffic dep) gali ir atmesti blink.gif gal as kaip blondine viska giliai imu i sirdi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2010 05 11, 19:53)
buvau siandien MOE tai paklausinejau apie teisiu keitima...reikalu nemazai su jomis, o ir kainuoja apie 3000 dhs (geguzes men daro nuolaidele kazkokia)

tu pas ką čia taip klausinėjai?policijoje buvai prie emirates molo?ar prie kokio vairavimo mokyklos langelio? g.gif

nereikia lietuviškų versti

Driving license holders from Greece, Canada, Turkey, Japan & South Korea will require a translation of their driving license from their respective consulates.

teisių keitimas

iš manęs reikalao visko kas parašyta ir ne daugiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dziugga: 11 gegužės 2010 - 20:21
QUOTE(dziugga @ 2010 05 11, 18:13)
tu pas ką čia taip klausinėjai?policijoje buvai prie emirates molo?ar prie kokio vairavimo mokyklos langelio? g.gif

nereikia lietuviškų versti

Driving license holders from Greece, Canada, Turkey, Japan & South Korea will require a translation of their driving license from their respective consulates.

teisių keitimas

iš manęs reikalao visko kas parašyta ir ne daugiau

kadangi vaziavau i MOE, tai prie progos sakau pasiteirausiu apie teises (emirates driving institute) smile.gif va ir likau nustebinta ir prajuokinta, kad vertimo paprase smile.gif as tam atstovui sakiau, kad cia europines teises ir niekas ju nevercia smile.gif o ir nera ten ka versti smile.gif as tavo nurodyta psl irgi jau buvau skaiciusi anksciau, bet pamirsau paargumentuoti visai smile.gif ta mokykla kazkodel skelbia tokia info, kad reikia teises isversti ir dar patvirtinti, kad jos legalios lotuliukas.gif tai pamaniau pasidalinsiu info is 'lala-land' kasdienybes smile.gif
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(cepelinai @ 2010 05 12, 09:41)
kadangi vaziavau i MOE, tai prie progos sakau pasiteirausiu apie teises (emirates driving institute) smile.gif

aš irgi ėjau į driving institute iš pat pradžių,tai man net lapelį įdavė ir paskaičiavo kiek apmokymai mano kainuos blink.gif nelabai jie gilinasi turbūt į situaciją.o vairavimo mokyklą reikalinga tik ,kad duotų instruktorių sąrašą,jeigu nori pasiimt pamokų.

mano sūnui šiandien open day mokykloje,net negaliu nupaskoti kas ten tokio.anksčiau tai dar kviesdavo tėvus į mokyklą pasižiūrėt,o dabar jau nebe,turbūt nesusirenka tėvų,juk darbo metu viskas vyksta.tai dabar nufilmuoja viską,nufotografuoja visą vaikų pasirodymą ir dvd tėvam perduoda.kaip kokioje televizijoje šiandien vaikai parodys programą,o jie įrašys bigsmile.gif net patys pinigus surinko vaikams aprengti,tai šiandien juos perrengs programai,kadangi tėvai nesugeba nurodyta apranga aprengti doh.gif .aš tai visada aprengiu kaip parašo,o kiti va -ne schmoll.gif atsipalaidavę kažkokie tėvai mūsų mokykloje lotuliukas.gif
Atsakyti
labos 4u.gif
na ir kur cia visos prapuolusios? kur musu forumo aktyvystes, a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 14, 12:51)
labos  4u.gif
na ir kur cia visos prapuolusios? kur musu forumo aktyvystes, a?  ax.gif

sveikos,
aktyvistės turbūt savaitgalį ilsisi cool.gif

mes vakar pliaže prasivartėm,o šiandien aplankėm Sharjah Aquarium ir Sharjah Maritime Museum.patiko ir gražioje vietoje,tvarkingi,žmonių nedaug ir ekspozicijos įdomios..Tik mano mažasis dūdas paleido kai išėjom iš akvariumo,niekaip jis nesileido iš ten išvedamas(stovėjo prie durų ir bliovė),bet tai čia mums įprastas dalykas mirksiukas.gif Maritaime muziejus toks nedidelis,bet užtat daug laivų,perlų,tinklų ir t.t.dičkiui padarė įspūdį.Kieme abu nulėkė prie fontano kur iš šaligatvio trykšta,tai aišku mažas buvo visas šlapias ,tik su trumpikėm namo parsivežėm biggrin.gif sakyčiau labai turiningai praleidome dieną mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Ajkilina, dar karta aciu uz kreveciu receptuka,, kaip tik vakar isbandem thumbup.gif . Buvau vakar Al Wahda, tai ten kazkokia maisto svente, zmoniu milijonas, triuksmas koks doh.gif , tai man trupuciuka buvo per daug ten visko. bet va krevetem akcija thumbup.gif
Maniskis kaip tik siuo metu kazkokiuose vairuotoju kursuose sedi, paskui dar testai laukia, o dar masina issirinkt doh.gif
Atsakyti

Maniskis kaip tik siuo metu kazkokiuose vairuotoju kursuose sedi, paskui dar testai laukia, o dar masina issirinkt doh.gif
[/quote]

MB norejo ta teorija per viena diena isklausyt, tai 4 valandas buvo angliskai, o kitas 4 Hindi lotuliukas.gif tai pramiegojo:) bet tas instruktorius pasirase! ten labai viens nuo kito siuntineja, reikia griebt uz gerkles juos blush2.gif ax.gif ir bandyt tartis, nes jei pagal ju dudele soksi, tai niekad nieko nesusistrvarkysi doh.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif
gal kad nedaug musu cia tai ir neaktyvios smile.gif
dziugga smagiai jus ten pasibuvot, o ir akirati prapletet thumbup.gif
Ajkilina neblogas tas Sonatinos pyragas, tik as keksiukus kepiau, tokie labai 'negriski' jie ale mud cupcakes gavosi smile.gif kita karta sakiau pabandysiu maziau deti kakavos...

mes vakar visa diena pravaiksciojom ir prasivazinejom su vienu mb kolega, rodem dubaju smile.gif vakare pakeliui i oro uosta prasukom pro deira, tai koks ten sarsalynas, zmoniu tirsta, masinu kamsciai - visai kitas dubajaus veidas smile.gif
Atsakyti
sveikos,
ramybė ,kaip visada g.gif
QUOTE(cepelinai @ 2010 05 16, 11:08)
dziugga smagiai jus ten pasibuvot, o ir akirati prapletet  thumbup.gif

praplėtėm praplėtėm,dičkis atnešė raštą,kad važiuos su klase į akvariumą bigsmile.gif ot sutapimas,bet nieko,su vaikais smagiau nei su tėvais.per daug -tai ne per mažai mirksiukas.gif

dulkes iš balkono išsėmiau,neblogai prinešę buvo blink.gif

ką veikiat?
Atsakyti
labas rytas 4u.gif mes nemiegam jau nuo 4.30 blink.gif zinokit, oras 5 ryte visai neblogas, tai mes jau pasipliuskenom baseine, pirma karta is kokiu 4 per diena. pavedziojom savo laikina augintine, koker-spaniele jauna, tai Aure jau ziuriu issidukus, koses prisivalgius knygele.

dziugga, gal saviskiems pirkai paspirtuka? as ieskau, bet gero rast negaliu doh.gif o Aurelijai prireike, nes pas kaimyne yra, tai ji jau ismokus.
ir isvis su zaislais man problema, nes nieko gero nerandu. ieskom namuko dar, kur reikia baldelius sustatyt, kambariukai, bet tokio paprastesnio, ne barbisko, tai geriausias ELc, bet 500 dhs.
dziugga, gal shardzoj yra kokios geros parduotuves vaikams?
tikriausiai kiekvienos mamos svajone, kad butu toks zaislas, kuris tikrai sudomintu vaika lotuliukas.gif nes pas mus idomu viskas buna kokio valanda, o paskui lauk liepa nest doh.gif tai isnesu i sandeliuka, po to vel atnesu.
Atsakyti
Labas,
as jau po sveikatos patikrinimo, kurio reikia del draudimo. kai moki pinigus, taip greitai viskas vyksta smile.gif
o as su vaikais viena kol kas dar niekur neinu, net i baseina, kuris ant stogo yra, tai laukiam vakaro, kol tetis grizta, tada jau einam kur nors, bet vaikai kol kas labai mazai saules mato sad.gif. Ajkilina, pavydziu tau baltai tavo gyvenamosios vietos, nes Abu Dhabi nieko panasaus neradom, o jei ir yra tai neipirktumem. mes vis dar neturim cia savu namu vis ieskom ir laukiam, kol kainos po truputi pakris. Siuo metu gyvenam imones bute, tokiam geram , kad bus sunku paskui i prastesnius persikelti schmoll.gif
Zaislinio namuko mes taip pat ieskom, as net buvau MB prisakius, kad nupirktu, kol musu dar cia nebuvo, bet niekur nerado, tai dabar as pradedu paieskas, dar ieskom rieduciu doh.gif
QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 18, 05:28)
labas rytas  4u.gif mes nemiegam jau nuo 4.30  blink.gif zinokit, oras 5 ryte visai neblogas, tai mes jau pasipliuskenom baseine, pirma karta is kokiu 4 per diena. pavedziojom savo laikina augintine, koker-spaniele jauna, tai Aure jau ziuriu issidukus, koses prisivalgius knygele.

dziugga, gal saviskiems pirkai paspirtuka? as ieskau, bet gero rast negaliu  doh.gif o Aurelijai prireike, nes pas kaimyne yra, tai ji jau ismokus.
ir isvis su zaislais man problema, nes nieko gero nerandu. ieskom namuko dar, kur reikia baldelius sustatyt, kambariukai, bet tokio paprastesnio, ne barbisko, tai geriausias ELc, bet 500 dhs.

Atsakyti