Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

labas rytas smile.gif

dziugga as maniau tu tiri vietine rinka, o ji matai pazintinem ekskursijom uzsiima thumbup.gif nu nebutumem koleges pedagoges

Ajkilina o cia tas naujasis oro uostas jebel ali? jei taip tai tb bus netoli nuo namu smile.gif man irgi patinka jusu ta green community smile.gif ypac kai su vaikiukais smile.gif

as-erika na va suradai 'varskes' buvimo vietas, zinosim smile.gif beje, as ne karto nesu buvus lulu g.gif

kazin kaip Svajute sekasi ir jos ligoniukams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cepelinai: 11 gegužės 2010 - 09:00

as-erika na va suradai 'varskes' buvimo vietas, zinosim smile.gif beje, as ne karto nesu buvus lulu g.gif

ma ten labai patinka, yra daug ko nera kituose pardose, man labai patinka riesutukai ir visokie dziovinti vaisiai, o ten laaabai didelis skyrius ju thumbup.gif
Atsakyti
sveikos,
QUOTE(as-erika @ 2010 05 11, 10:10)
ma ten labai patinka, yra daug ko nera kituose pardose, man labai patinka riesutukai ir visokie dziovinti vaisiai, o ten laaabai didelis skyrius ju thumbup.gif

prie mūsų kaip tik atidarė LuLu Hypermarket per tris aukštus.buvau trumpam užlėkus,tai mačiau skyrelį rankdarbiams.ten buvo siūlų mezgimui,nėrimui ir siuvinėjimui,vąšelių ir virbalų nepastebėjau,bet siuvinėjimui buvo viskas ko reikia (bent jau man taip pasirodė mirksiukas.gif ).
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2010 05 11, 08:59)

Ajkilina o cia tas naujasis oro uostas jebel ali? jei taip tai tb bus netoli nuo namu smile.gif man irgi patinka jusu ta green community smile.gif ypac kai su vaikiukais smile.gif

taip, sitas. visai netoli musu, mes kazkada vaziavom pro ji, tai darba vyksta, palmes susodintos, jau kazkokie lektuvai stovejo.
na tai jei patinka, tai prasom i svecius. o siaip as rasiau erikai, kad visai neblogai butu susitikt kokioj ibn battutoj, ar dar kur.
marinoj gyvenancios, gal kartais zinot, ar marinoj metro stotele nors viena atidare g.gif nes man jos abi reikalingos lotuliukas.gif
Papildyta:
zinokit suvaikejau doh.gif ziuriu savo vaikystes filmuka, gal ir jus paauglystej ziurejot g.gif candy-candy vadinas
Atsakyti
as dar ir kaip ziurejau lotuliukas.gif ir visai nesuvaikejai, nes mano tecio tai pats megstamiausias buvo tongue.gif o metro stotele tai atidaryta "marina station"(ne ta kuri netoli almaya, bet tolimesne)
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 05 11, 10:08)
as dar ir kaip ziurejau lotuliukas.gif  ir visai nesuvaikejai, nes mano tecio tai pats megstamiausias buvo tongue.gif  o metro stotele tai atidaryta "marina station"(ne ta kuri netoli almaya, bet tolimesne)

as irgi ziurejau, o dabar radau ir siunciuos po truputi, su mazaja ziurim po 2 serijas i diena.
tai reiskia atidaryta antroji nuo ibn battutos. gal reikes pas puske issiruost, per muse metu maciau ja 2 kartus.
Papildyta:
merginos, gal kuri turit koki skanaus ir paprasto pyrago recepta, o tai kasdien beveik kepu po pyraga. paskutiniu metu fantastiskai lengvai pagaminama, minimumo produktu reikalaujanti sokoladini pyraga (bet neriebus), bet jau bijau, kad isbers mane nuo jo lotuliukas.gif tai gal kuri tuti koki ne sokoladini, o jei idomu, sokoladinio receptu galeciau pasidalint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajkilina: 11 gegužės 2010 - 10:29
QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 11, 11:29)
, o jei idomu, sokoladinio receptu galeciau pasidalint.

pasidalink mirksiukas.gif nors man pastoviai nesiseka su kepiniais,bet reikia juk praktikuotis mirksiukas.gif
Atsakyti
vadinasi reikes ir mana kada i ta lulu smile.gif

aha marina ms atidaryta, o jlt ms dar ne sad.gif o man taip ji reikalinga...

tai susitinkam bigsmile.gif skelbkit vieta ir laika smile.gif man neturetu buti kliuciu prisiderinti smile.gif
Atsakyti
va pyrago receptukas, sonatino mano kulinarinis ir konditerinis guru biggrin.gif

http://sonatinos-rec...is-pyragas.html

nerealiai paprasta padaryt, maisiau 5 minutes ir kepiau 30 ax.gif beje, sodos tikrai nereikia gesint. iskepus nei jos, nei kepimo milteliu nesijaucia visiskai

del susitikimo, tai savaitgali zinosiu jau kaip ir kas, nes galbut maniskis 2 savaites isvaziuos, tada busim laisvos ir nepriklausomos paneles cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 11, 11:47)
va pyrago receptukas, sonatino mano kulinarinis ir konditerinis guru  biggrin.gif

http://sonatinos-rec...is-pyragas.html

nerealiai paprasta padaryt, maisiau 5 minutes ir kepiau 30  ax.gif beje, sodos tikrai nereikia gesint. iskepus nei jos, nei kepimo milteliu nesijaucia visiskai

del susitikimo, tai savaitgali zinosiu jau kaip ir kas, nes galbut maniskis 2 savaites isvaziuos, tada busim laisvos ir nepriklausomos paneles  cool.gif

ačiū,reiks pabandyt.bet kaip įdomiai,kad sodos ir kepimo miltelių reikia g.gif reiks sodos eit pirk ir bandyt kept.

Atsakyti
QUOTE(dziugga @ 2010 05 11, 11:17)
ačiū,reiks pabandyt.bet kaip įdomiai,kad sodos ir kepimo miltelių reikia g.gif reiks sodos eit pirk ir bandyt kept.

kepimo milteliai labai graziai kelia tesla, o soda kazkaip veikia ta kakava, kad pyragas toks juodai sokoladinis buna. tik as dejau tokius nepilnus saukstelius, vos vos maziau. bet skonis tikrai geras, gal kazkiek panasus i sokoladinius muffinus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajkilina: 11 gegužės 2010 - 11:47
Sveikos,
QUOTE(cepelinai @ 2010 05 11, 08:59)
labas rytas smile.gif
kazin kaip Svajute sekasi ir jos ligoniukams?

kol kas tik didzioji prasirgo, bet atrodo siandien jau nebeberia, tai prasisukom lengva forma. o susirgo likus iki skrydzio 5 valandoms. tai buvo biskiuka soko, galvojom ar skrist, ar ne, pasirinkom skrist, tikiuosi, nieko neuzkretem ax.gif

QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 11, 10:47)
va pyrago receptukas, sonatino mano kulinarinis ir konditerinis guru  biggrin.gif

Ajkilina, sveikinu su puikia zinia! tikrai puiku,kad liekat. Sita pyraga ir as atradus esu, tai vienintelis pyragas, kuri valgo mano dukra, nes ji nemegsta jokiu obuoliu, bananu, riesutu pyraguose, jai kuo paprastesnis- tuo geresnis.
Atsakyti