Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

Laba diena!

QUOTE(Mildashinas @ 2010 05 05, 09:37)
Palmadi, zadat grizti ilietuva per vasara?

Nezinau dar, gal liepa. nes skrydis nusimato i Egipta o is ten as gal tiesiai i LT. Tokie cia baisus tie karsciai pagal pasakojimus kad mn net idomu pasidare biggrin.gif . na bet vienas dalykas man o kitas vaikui unsure.gif

Insomnia, ir as ko nors noriu is to lonely planet gerio ax.gif
Atsakyti
sveikos, iskilo man toks klausimas smile.gif gal kuri zinot kur nusipirkt varskes? grudetos tai daug kur yra, bet is jos nelabai ka pagaminsi(nebent su melyniu uogiene pusryciams,niam niam), o taip noreciau tikros... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2010 05 06, 20:13)
Labas vakaras,

Svajute, ryt skrendat? g.gif Jei taip, tai geros kelionės 4u.gif

Laba diena,

pagaliau istaikiau ramesne minute, tai atejau cia, vos besuradau tema. o mes pagaliau jau AD, kol kas viskas gerai, tik turim papildomu rupesciu, nes panasu, kad abu vaikai vejaraupiais susirgo blink.gif . Skridom pasakiskai patogiai ir maloniai, vaikai saunuoliai, maziukas pramiegojo skrydzius, o vyresnioji buvo apzaveta nauju ispudziu smile.gif smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(as-erika @ 2010 05 09, 09:24)
sveikos, iskilo man toks klausimas smile.gif gal kuri zinot kur nusipirkt varskes? grudetos tai daug kur yra, bet is jos nelabai ka pagaminsi(nebent su melyniu uogiene pusryciams,niam niam), o taip noreciau tikros... ax.gif

Nėra pirkti schmoll.gif Buvo čia diskusija temos pradžioj apie varškę mirksiukas.gif Gali pas Modestą paprašyti, kad parduotų arba padėtų pasidaryti biggrin.gif Ji jau profesionalė.

QUOTE(Svajute @ 2010 05 09, 09:33)
Laba diena,

pagaliau istaikiau ramesne minute, tai atejau cia, vos besuradau tema. o mes pagaliau jau AD, kol kas viskas gerai, tik turim papildomu rupesciu, nes panasu, kad abu vaikai vejaraupiais susirgo  blink.gif . Skridom pasakiskai patogiai ir maloniai, vaikai saunuoliai, maziukas pramiegojo skrydzius, o vyresnioji buvo apzaveta nauju ispudziu  smile.gif  smile.gif

Sveiki atvykę 4u.gif Šaunu, kad kelionė lengvai praėjo. Sveikatėlė tavo ligoniukams. Kur apsigyvenot?
Atsakyti
sveikos smile.gif
tai kiek suprantu viena planuoju per karscius cia likti smile.gif bus 'domu' isbandyti savo kailiu g.gif mb minejo, jog jam karsciausi liepos-rugsejo menesiai...beje, daug kas stebisi, kad siuo metu nera tokiu karsciu, kaip ir iskrentantys keli lasai lietaus stebina smile.gif
Insomnia varskes profesionale cia pas mus yra dziugga 4u.gif gal ne veltui ji ir po pienines vazinejasi smile.gif matyt tiria vietine rinka biggrin.gif as kartas nuo karto irgi pasidarau tos varskes... bet kuria tai diena man reikejo ricottos tai al maya uztikau libanieciu CHTOORA RICOTTA CHEESE tokiame permatome indelyje (450g indelis apie 12dhs), kuri man primine tokia slapia varske, taciau ja truputi nuspaudus man visai gerai susinaudojo virtinuku ir lietiniu blynu gamybai smile.gif ai dar su ta pacia uzsisaldziau virtu bulviu kukuliuku, tai kai isvirsiu galesiu parasyti kaip gavosi smile.gif
o daugiau kaip ir neturiu ko papasakoti...
Atsakyti
QUOTE(cepelinai @ 2010 05 09, 15:16)
sveikos smile.gif
tai kiek suprantu viena planuoju per karscius cia likti smile.gif bus 'domu' isbandyti savo kailiu  g.gif  mb minejo, jog jam karsciausi liepos-rugsejo menesiai...beje, daug kas stebisi, kad siuo metu nera tokiu karsciu, kaip ir iskrentantys keli lasai lietaus stebina smile.gif
Insomnia varskes profesionale cia pas mus yra dziugga  4u.gif  gal ne veltui ji ir po pienines vazinejasi smile.gif matyt tiria vietine rinka  biggrin.gif as kartas nuo karto irgi pasidarau tos varskes... bet kuria tai diena man reikejo ricottos tai al maya uztikau libanieciu CHTOORA RICOTTA CHEESE tokiame permatome indelyje (450g indelis apie 12dhs), kuri man primine tokia slapia varske, taciau ja truputi nuspaudus man visai gerai susinaudojo virtinuku ir lietiniu blynu gamybai smile.gif ai dar su ta pacia uzsisaldziau virtu bulviu kukuliuku, tai kai isvirsiu galesiu parasyti kaip gavosi smile.gif
o daugiau kaip ir neturiu ko papasakoti...

ne viena cia busi per karscius:) as taip pat busiu, tik liepa 3 savaites busiu Lt, visa kita vasarele cia!
Atsakyti
sveikos 4u.gif

o as su dziugiom naujienom ax.gif maniskis gavo darba blush2.gif taigi dar cia pasiliekam, tik mes su mazute vasara lietuvoj praleisim
Atsakyti
QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 10, 14:59)
sveikos  4u.gif

o as su dziugiom naujienom  ax.gif maniskis gavo darba  blush2.gif taigi dar cia pasiliekam, tik mes su mazute vasara lietuvoj praleisim

Na pagaliau paaiškėjo bigsmile.gif thumbup.gif Labai smagu, kad jums pavyko drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 10, 11:59)
sveikos  4u.gif

o as su dziugiom naujienom  ax.gif maniskis gavo darba  blush2.gif taigi dar cia pasiliekam, tik mes su mazute vasara lietuvoj praleisim

tikrai puikios naujienos smile.gif sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
labas vakaras,
QUOTE(cepelinai @ 2010 05 09, 15:16)
varskes profesionale cia pas mus yra dziugga  4u.gif  gal ne veltui ji ir po pienines vazinejasi smile.gif matyt tiria vietine rinka  biggrin.gif

al maya uztikau libanieciu CHTOORA RICOTTA CHEESE tokiame permatome indelyje (450g indelis apie 12dhs),

jau čia mane pamaloninai friends.gif važinėju,reikia juk vaikams parodyt ,kad pienas tai iš karvės soske.gif aš ir chtooros varškę kartai nusiperku.tik,kad mūsų Al mayjoje retai būna.

QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 10, 14:59)

smagu girdėti geras naujienas thumbup.gif Dubajuje ar Abu Dabyje vyras dirbs? o jūs ten pat planuojat gyventi ar kelsitės kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2010 05 10, 14:43)
Na pagaliau paaiškėjo bigsmile.gif  thumbup.gif Labai smagu, kad jums pavyko drinks_cheers.gif

QUOTE(cepelinai @ 2010 05 10, 16:21)
tikrai puikios naujienos smile.gif sekmes jums  4u.gif

aciu jums 4u.gif wub.gif

QUOTE(dziugga @ 2010 05 10, 18:37)
smagu girdėti geras naujienas thumbup.gif Dubajuje ar Abu Dabyje vyras dirbs? o jūs ten pat planuojat gyventi ar kelsitės kur kitur?

dubajuje, prie orouosto. bet su perspektyvom persikelt i naujaji orouosta, kuris jau kaip ir vasara prades dalinai veikt. ten jau patalpos isigytos. o kompanija priklauso vienam is AD seichu, na nori su lektuveliais pazaist lotuliukas.gif
o is savo zaliosios komunos niekur nenoriu issikelt. gera cia, zalia ir ramu. be to ibn battutos stotele atidaryta, tai visas dubajus pasiekiamas biggrin.gif
Atsakyti
[quote=dziugga,2010 05 10, 19:37]
labas vakaras,

aš ir chtooros varškę kartai nusiperku.tik,kad mūsų Al mayjoje retai būna.

as jos radau lulu hypermarket, bet maciau ir geant yra, ir siek tiek pigesne nei almayoj buvo ax.gif
o skonis tai man super, dar skanesne nei ta lietuviska varske thumbup.gif
Atsakyti