Įkraunama...
Įkraunama...

Jungtinių Arabų Emyratų klubas

kur visos dingo?? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(as-erika @ 2010 05 03, 19:21)
kur visos dingo?? schmoll.gif

aš tai čia dirol.gif užeinu ,paskaitau mirksiukas.gif o papasakoti ir neturiu ką,namie sėdim,pamokas su dičkiu ruošiam blink.gif
Atsakyti
Sveikos!
As irgi cia, paskaitau, o pasakoti ner ko, nebet skustis lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:) Kaip gyvuojate?
Na pas mane irgi nieko naujo:) Namai parduotuve, namai:D nu dar su as-erika susitikom:) tai taip smagiau:) yra ka atsiminti
jau tvarkytis atibodo ir valgyti gaminti,norisi vel kazko naujo pamatyti:)

QUOTE(Palmadi @ 2010 05 04, 15:53)
Sveikos!
As irgi cia, paskaitau, o pasakoti ner ko, nebet skustis  lotuliukas.gif

nu tai pasiskusk:) paguosim biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 05 04, 17:40)
nu tai pasiskusk:) paguosim biggrin.gif

Labas rytas! 4u.gif
Tai as kasdien galiu tongue.gif miego noriu, ramybes nieks neduoda. o atsakymas turi buti - maziau SM nakti sedek, o miegot sliauzk biggrin.gif
Nezinau kaip su vasara bus ir tais karsciais, net idomu g.gif . na kazkokiam laikui ruosiames isskristi, o dar taip suprantu per ramadana cia nelabai fainai...
O jus kaip? Visos ruosiates vasara isskrist? Ir kada cia karsciausia? Rugpjutis?
Atsakyti
QUOTE(Palmadi @ 2010 05 05, 08:17)
Labas rytas! 4u.gif
Tai as kasdien galiu  tongue.gif miego noriu, ramybes nieks neduoda. o atsakymas turi buti - maziau SM nakti sedek, o miegot sliauzk  biggrin.gif
Nezinau kaip su vasara bus ir tais karsciais, net idomu  g.gif . na kazkokiam laikui ruosiames isskristi, o dar taip suprantu per ramadana cia nelabai fainai...
O jus kaip? Visos ruosiates vasara isskrist? Ir kada cia karsciausia? Rugpjutis?

tai va maziau SM sedek ir eik mieguot biggrin.gif ne tu viena naktineji:) tik kad as dar leliaus neturiu tai dar galiu pamiegot ilgiau biggrin.gif kai gyveni su vaikais yra geriau:D taikais prie rezimo biggrin.gif nuo 22 val ramuma namuose:D eini praustis ir mieguot su visais kartu:) ir normaliai atsikeli:)

su tais kairsciais net neisivaizduoju:) MB sako kad jam karsciausia birzelis ir liepa,bet kazkaip jo zodziais abejoju:) manau kad vis delto karsciausia liepos pabaiga ir rugpjutis kaip ir visoj europoj:D as tai zadu nebuti cia:)praieta vasara pardaviau graikijai ir nepajutau jokios zalumos:)tai sios vasaros tikrai neparduosiu dubajuj:) cia tektu visa diena namie sedet (ir vos dabar taip nedarau nes jau man zeuriai karsta) tai kas toliau butu:) ne jau ne ne:) geriausia man baltijos jura:) ir lietuviski ezerai smile.gif
Palmadi, zadat grizti ilietuva per vasara?
Atsakyti
labos labos 4u.gif
siandien oras pasaka, vesus vejelis, lietutis wub.gif

siaip tai ir as to paties norejau klaust, kas ruosias i LT vasara grizinet, gal pasiderintume kazkaip kartu su kuo nors, nes mes planuojam kazkur vykt birzelio 27-liepos 10 tame tarpe, o grizinet rugpjucio vidury arba labiau i gala. jei kas ruostus, tai smagu butu, vis linksmiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Svajute, ryt skrendat? g.gif Jei taip, tai geros kelionės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos:) Kaip laikotes? Vis dar paskendusios kasdieniuose rupesciuose?
Norejau paskelbti, jei dar ne vios prisijunge prie grupes "Lietuviai emyratuose" grupes facebooke:) tai prasom jungtis:) oj laukiam laukiam mes sveteliu laukiam:)

Taip pat noreciau jusu paklausti, ka vertetu pamatyti Al Ain:) Planuojam kita savaitgali varyti tai noreciau pasiklausineti? Ar isvis verta? Ka idomaus galetume ratsi ten?

Nuoroda cia i grupe "lietuviai emyratuose"

Geros ir nuotaikingos dienos!!!! drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 05 07, 11:26)
Sveikos merginos:) Kaip laikotes? Vis dar paskendusios kasdieniuose rupesciuose?
Norejau paskelbti, jei dar ne vios prisijunge prie grupes "Lietuviai emyratuose" grupes facebooke:) tai prasom jungtis:) oj laukiam laukiam mes sveteliu laukiam:)

Taip pat noreciau jusu paklausti, ka vertetu pamatyti Al Ain:) Planuojam kita savaitgali varyti tai noreciau pasiklausineti? Ar isvis verta? Ka idomaus galetume ratsi ten?

Nuoroda cia i grupe "lietuviai emyratuose"

Geros ir nuotaikingos dienos!!!! drinks_cheers.gif  thumbup.gif

labos smile.gif

vakar prisijungiau blush2.gif ir jusu kelias radau. bet ta grupe tokia salygine, man cia kazkaip geriau. na turiu savo nuomone, kuria jau senokai susidariau ir tiek ax.gif kazkada dar su Insomnia diskutavom.
Al Aine gali pasiziuret mano facebooke, yra vienas albumelis kur mes buvom. tai cia zoo ir kalnas. mums uzteko, nes zoo kokias 4 valandas praleidom. daugiau mazulytei musu butu buve per sunku. bet manau jus nebusit ten tiek, juk nereikes nuo kiekvienos tvoros vaiko plest su riksmais, paskui vel grizinet, ir vel, na zodziu, ratu. Insomnia, pakomentuok, tu juk pas mus viska zinanti. as tai nenustoju stebetis kiek ji visko zino.
ai, dar atsargiai su greiciais, nes mes bauda uzsidirbom doh.gif ten kelias tvarkomas, ir greicio ribojimas vis keicias, o radaru nesimato. tai kad kelione kainavo papildomus 600dhs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mildashinas @ 2010 05 07, 12:26)

Ajkilina jau parašė. Zoo vakarais būna pasirodymas dresuotų paukščių. Visai įdomu. Ir zoo darbo laiką prieš važiuodami pažiūrėkit, nes vasarą tik nuo 16 val. atidaro.

Važiuojant į Jabel Hafeet (aukščiausią JAE kalną), papėdėj yra Mubazarrah slėnis su karšto vandens šaltiniais. Visai smagu ten pabraidžioti (tik atsargiai, nes dugnas gali slidus būti). Yra ir baseinai, bet atskirai moterims ir vyrams. Viduj man neteko būti.

Būtinai aplankykit Sheikh Zayed rezidenciją!!! Gražių fotkių pasidaryti galima bigsmile.gif

Dar Al Aine yra kelios datulių oazės. Irgi visai įdomu. Aptvertos akmeninėm tvorom, prie įėjimo į kiekvieną "sklypelį" lentelė su savininko vardu, viduj tokie kaip kanalai, kaip upeliukai. Šalia vienos iš jų ir Al Ain muziejus netoli. Nežinau, ar mėgstat tokius dalykus, bet kažko ypatingo ten nėra unsure.gif Netoli muziejaus yra gyvulių turgus. Tik pasižiūrėkit internete, kada ten jis veikia (nebepamenu), būna ten kupranugarius, žirgus pardavinėja. Man kažkaip nė karto nepavyko kupranugarių pamatyti, tik avinai ir ožkos doh.gif

Al Aine lengva orientuotis, nes į visus turistinius objektus rodyklės yra. Tik nevažiuokit į Atrakcionų parką. Metalo laužo krūva ten.

Na ir dar Hili parkas toks hmmm ax.gif Na parkas, kaip parkas. Tipo archeologinis, bet mes kai buvom prieš keletą metų, tai ten dar viską tik statė lotuliukas.gif Na istoriją kūrė.

Kažkur buvau skaičius, kad sodai turi būti. Tai pirmus du kartus, kai Al Ain buvom, vis ieškojom tų sodų. Na niekaip neradom g.gif

Man tai Al Ain labai patinka thumbup.gif

Tiesa, turiu iš torrentų pasivogus Lonely planet daug knygų. Yra ten ir Dubajus, ir UAE. Tai jei kurią nors domintų, galėčiau prasiųsti.

QUOTE(Ajkilina @ 2010 05 07, 16:38)
Insomnia, pakomentuok, tu juk pas mus viska zinanti. as tai nenustoju stebetis kiek ji visko zino.

Dėkui už komplimentus blush2.gif Bet tikrai visko nežinau, daugiau iš patirties galiu parašyti ax.gif

Kaip jums? Nepagaunu kažkaip tavęs Skype.

Gero likusio savaitgalio, mergaitės bigsmile.gif
Atsakyti

labas rytas 4u.gif

po vakarykstes bulgariiskos vakarienes vos gyva esu lotuliukas.gif nes miegot 3 nuejom, balkone moskitai mus apkandziojo, turiu gal 50 ikandimu doh.gif na bet nieko, visa kita buvo labai geri.

QUOTE(Insomnia @ 2010 05 07, 23:13)

Kaip jums? Nepagaunu kažkaip tavęs Skype.

oi, zinok, as ten nesirodau, nes jau negaliu atsakinet i klausimuus. visi klausineja doh.gif zodziu, tas labiausiai trokstas variantas neisdege, nugalejo rysiai, nors zmogus visai be patirties unsure.gif na tiek to, atsitiesiam ir toliau... o toliau, tai isvis atskira istorija. zodziu, ryt-poryt informuosiu. tas kitas variantas prilipes prie musu, jei vyras sutiks (kolkas netenkina atlyginimas), tai musu vizu sponsorius bus vienas is Abu dhabio seichu lotuliukas.gif
Papildyta:
oi, dar knygu tu noriu noriu. nes maniskis ja isigyt norejo, jei pasiliksim, toliau keliausim.

Atsakyti