Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr. 9

QUOTE(irmusiux @ 2010 05 05, 13:15)
Laaabai ieškau šių knygų :

user posted image

čia
Atsakyti
Aš turiu jį nusipirkusi (airiški nėriniai). Jei kam reikia prašau emaila į až, vakare galėsiu nuskenuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2010 05 05, 13:30)

Sveikos. hi.gif Šią išties naudingą temą atradau visai neseniai (o ir mezgėja esu tokia, galima sakyti, vis dar pradedančioji blush2.gif ). Visų 9 temų aišku neskaičiau - kantrybės pritrūko ties 7-ąja, kur nuorodos jau dauguma nebeveikiančios.

Esu labai dėkinga už knygas "Mezginių apdaila" ir "Mezgimas. Raštai ir technika" 4u.gif ir noriu paklausti, gal senbuvės savo archyvuose turi prikaupusios ir daugiau mezgimo knygų lietuvių kalba? (Ačiū ir Florestinai už šią nuorodą, bet nežinant konkretaus pavadinimo turbūt tektų ieškoti adatos šieno kupetoje). Kol mezgimo terminai nėra labai "prisijaukinti", kitomis kalbomis suprasti sunkoka, o norėtųsi ne vien schemų, bet ir paaiškinimų.
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2010 05 06, 13:35)

Ačiuka 4u.gif Jau abi turiu, ir Florestinos Nuorodėlė super, kaip jos anksčiau neatradau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 06 gegužės 2010 - 13:52
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 06, 14:51)
Ačiuka  4u.gif  Jau abi turiu,

gal parodytum, kur antrą radai?
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2010 05 06, 14:56)
gal parodytum, kur antrą radai?

iš rusišku torentų parsisiunčiau, jei reikia galiu į epaštą atsiūsti.
Atsakyti
QUOTE(irmusiux @ 2010 05 05, 13:15)

radau čia
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 04 24, 17:07)
sveikos  4u.gif
gal kuri žinot nuorodą iš kur galima atsisiųsti šią knygą: Irena Felomena Juškienė ,,Riešinės''? būčiau labai dėkinga, jei įdėtumėt  ax.gif

gal visgi žinot? 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės, gal kuri turite Rankdarbių kraitelės naują gegužės numeriuką ir galėtumėte man į paštą įmesti simikes@gmail.com? Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2010 05 06, 16:17)

Kaip išarchyvavai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simike @ 2010 05 06, 19:55)
Kaip išarchyvavai?  ax.gif

kaip ir visus kitus blink.gif
Atsakyti
Na taip lotuliukas.gif , bet man slaptažodžio reikalauja ax.gif Tau nereikėjo?
Atsakyti