Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr. 9

QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 05 01, 10:14)
Ar 2010 metų? ar 2009?
blush2.gif

2010m blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Januse @ 2010 05 01, 18:19)

deja, ir aš jų visų neturiu unsure.gif
SOS 4u.gif
Atsakyti
Miela čia užsukti ir rasti naujų vis žurnalų, ypač lietuviškų..ačiū Jums..
Atsakyti
jei zurnaliukai neatsidaro reiskia nera "DJVU" formatu skaitymui programeles. Irasyk i google DJVU free ir atsisiusi 4u.gif
Atsakyti
Kiek cia visko daug ir grazaus wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 05 01, 18:43)
jei zurnaliukai neatsidaro reiskia nera  "DJVU" formatu skaitymui programeles. Irasyk i google DJVU free ir atsisiusi  4u.gif

Turiu net dvi prigramėles DJVu failams-DjVuReader ir DjVu Solo, bet ir man nei su viena neatidaro g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzanėlė @ 2010 05 02, 13:41)
Turiu net dvi prigramėles DJVu failams-DjVuReader ir DjVu Solo, bet ir man nei su viena neatidaro g.gif  g.gif  g.gif

Deja, kartais ir man taip būna.
Atsakyti
Tai gal "susipjove" programos? g.gif Pabandykit anas istrinti ir viena nauja atsisiusti ...Man su "DJVU" visi atsidaro zurnalai ir "Adobe Reader" -iu kai kurie. sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(≈Dinka≈ @ 2010 04 30, 12:32)
Man irgi noretusi paskutiniu lietuvisku mezgimo zurnalu numeriu: Mezginiu pasaulis, Rankdarbiu kraitele, Pacios....
Nors ir su klaidom, bet komplektaq visu is eiles el.variante norisi tureti  4u.gif
Aciu, kas atsius  4u.gif

Nusipirkau knygą "Mezginių apdaila" (Rankdarbių kraitelė) rolleyes.gif
Turiu RK 2010/03 Nr.
jei ko reik iš ten-prašom in svečius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzanėlė @ 2010 05 02, 13:41)
Turiu net dvi prigramėles DJVu failams-DjVuReader ir DjVu Solo, bet ir man nei su viena neatidaro g.gif  g.gif  g.gif

Ten atsisiunčia suzipuoti failai, reikia isikelti atsiūstą failą į naują aplanką, paspausti deš. pelės klaviša, 7-zip ir išpakuoti čia.

Na čia pas mane taip, gal pas kitas kitaip, bet esmė ta pati, reikia išzipuoti. Gal suprasit ką noriu pasakyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 02 gegužės 2010 - 17:39
QUOTE(geguzevasaris @ 2010 05 02, 18:13)
Nusipirkau knygą  "Mezginių apdaila" (Rankdarbių kraitelė) rolleyes.gif
Turiu RK 2010/03 Nr.
jei ko reik iš ten-prašom in svečius biggrin.gif

bigsmile.gif wo, ačiū už pasiūlymą. Šiuo momentu konkrečiai nieko nereik...Ale serug liga- kolekcionuoju lietuviškus ir ne tik internetiniu žurnalus....RK ir MP- noriu turėti visus blush2.gif tai ir renku 4u.gif
Atsakyti
http://www.tindirind....php?pid=511988

Gal pravers... 4u.gif

Ten truputi žemiau pažiūrėkit mirksiukas.gif
Papildyta:
http://smg.photobuck...v718/vasilevna/

IR čia visokių žurnalų radau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmusiux: 03 gegužės 2010 - 08:18