Įkraunama...
Įkraunama...

Rankdarbių žurnalai Nr. 9

Šiaip jau aš esu UŽ lietuviškus rankdarbių žurnalus, visada nusiperku net nevarčiusi, tada parsinešu namo ir ramiai, prie kavos puodelio "kaifuoju" vartydama biggrin.gif Nei viena skenuota kopija, kad ir kokia tobula ji būtų, neatstos popierinio žurnalo (lai meta į mane akmenį žalieji), to malonaus kvapo, kurį skleidžia naujut naujutėlis numeris ir pojūčio puslapius versti pirštais, o ne pele.
Bet nevisos juk tokios maniakės, kaip aš, kurios geriau nenusipirks duonos, bet būtinai nusipirks naują rankdarbių žurnalą ir tai visiškai natūralu.
Deja visų leidinių, kad ir kaip norėdamas, nesupirksi, ypač užsieninių, brangių, o dar labiau- senų numerių (naudodamasi proga noriu kreiptis ir pasakyti, kad aš labai ieškau pirkti senų žurnalų: Rankdarbių Albumas, Rankdrabiai plius Visažinis, taip pat Mezginių Pasaulis Nr.1, na, ir visokių rankdarbių priedų prie savaitinės periodikos, na, jei kuri turit nelabai reikalingų rankdarbių žurnalų, brūkštelėkit man a.ž., mielai nupirkčiau ir kas mane jau pažysta,- po pigiąja neieškau ax.gif ), kurių jau niekur nebeįmanoma gauti, tada, va, ir lieka šioks toks pakaitalas- skenuoti žurnalėliai.
Leidėjus ir autorius galiu tik užjausti, nes pati, matydama savo žurnalėlį platinamą štai taip, labai labai nusiminčiau.
Bet, ką padarysi, yra kaip yra: su pinigėliais dabar daug kam nelengva, arba, svečioj šalelėj gyvena, o paskaityt labai nori, pas kiekvieną sava istorija. Tačiau reikia tikėtis, kol yra, kaip aš sakau, "gyvų" žurnalų gerbėjų, lietuviška spauda klestės, linkiu jos atstovams kuo dideliausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blue Rose: 24 birželio 2010 - 23:29
Для Дам 2010-5(58)

user posted image

5Mb, Jpg

depozit
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2010 06 24, 23:06)
visada nusiperku net nevarčiusi, tada parsinešu namo ir ramiai, prie kavos puodelio "kaifuoju" vartydama  biggrin.gif  Nei viena skenuota kopija, kad ir kokia tobula ji būtų, neatstos popierinio žurnalo (lai meta į mane akmenį žalieji), to malonaus kvapo, kurį skleidžia naujut naujutėlis numeris ir pojūčio puslapius versti pirštais, o ne pele.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Blue Rose @ 2010 06 24, 22:06)
Šiaip jau aš esu UŽ lietuviškus rankdarbių žurnalus, visada nusiperku net nevarčiusi, tada parsinešu namo ir ramiai, prie kavos puodelio "kaifuoju" vartydama  biggrin.gif  Nei viena skenuota kopija, kad ir kokia tobula ji būtų, neatstos popierinio žurnalo (lai meta į mane akmenį žalieji), to malonaus kvapo, kurį skleidžia naujut naujutėlis numeris ir pojūčio puslapius versti pirštais, o ne pele.
Bet nevisos juk tokios maniakės, kaip aš, kurios geriau nenusipirks duonos, bet būtinai nusipirks naują rankdarbių žurnalą ir tai visiškai natūralu.
Deja visų leidinių, kad ir kaip norėdamas, nesupirksi, ypač užsieninių, brangių, o dar labiau- senų numerių (naudodamasi proga noriu kreiptis ir pasakyti, kad aš labai ieškau pirkti senų žurnalų: Rankdarbių Albumas, Rankdrabiai plius Visažinis, taip pat Mezginių Pasaulis Nr.1, na, ir visokių rankdarbių priedų prie savaitinės periodikos, na, jei kuri turit nelabai reikalingų rankdarbių žurnalų, brūkštelėkit man a.ž., mielai nupirkčiau ir kas mane jau pažysta,- po pigiąja neieškau  ax.gif ), kurių jau niekur nebeįmanoma gauti, tada, va, ir lieka šioks toks pakaitalas- skenuoti žurnalėliai.
Leidėjus ir autorius galiu tik užjausti, nes pati, matydama savo žurnalėlį platinamą štai taip, labai labai nusiminčiau.
Bet, ką padarysi, yra kaip yra: su pinigėliais dabar daug kam nelengva, arba, svečioj šalelėj gyvena, o paskaityt labai nori, pas kiekvieną sava istorija. Tačiau reikia tikėtis, kol yra, kaip aš sakau, "gyvų" žurnalų gerbėjų, lietuviška spauda klestės, linkiu jos atstovams kuo dideliausios sėkmės  4u.gif

drinks_cheers.gif Kadangi as gyvenu ne Lietuvoje tai man kito pasirinkimo nera, tenka siustis is cia zurnalus uz ka labai labai dekui visoms mergaitems, o del popierinio varianto as irgi sutinku, kai tik atvaziuoju lietuvon visada nusiperku popierini varianta, nes tai daug maloniau nei kompiuterinis variantas, taip kad nesmerkiu as nei vienos kuri siunciasi is cia zurnaliukus, nes kiekvieno galimybes ir norai yra ne vienodi.
Didelis aciu merginom kurios deda zurnaliukus 4u.gif
Atsakyti
Вяжем Сами №48 2010

user posted image

7Mb, Jpg

depozit
Atsakyti
Filati Infanti 4 Vaikiskas

user posted image

depozit
Atsakyti
Дуплет № 111 Мисс Очарование выпускного бала 11

user posted image

depozit
Atsakyti
QUOTE(IF... @ 2010 06 23, 20:45)
Žurnalas tekainuoja 5.49
Dar galima suprasti, kai dalinamasi užsienio žurnalais, kurių nėra galimybės įsigyti ar kainuoja labai daug. Bet tai bet kuriuo atveju yra vogimas ir nusižengimas įstatymams. 
Norite, kad gyvuotų lietuviški rankdarbių žurnalai,  prisidėkite ir jūs - įsigykite legaliai, nusipirkę parduotuvėje.  Ačiū.

Iš vienos pusės jūs teisi, iš kitos pusės žiūrint žurnalų leidėjai juk tą patį daro ką ir mes, ima iš interneto schemas ir jas sudeda į žurnalą
Atsakyti
Dekupazas 2010-2

user posted image

depozitas
Papildyta:
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 06 25, 22:07)
Iš vienos pusės jūs teisi, iš kitos pusės žiūrint žurnalų leidėjai juk tą patį daro ką ir mes, ima iš interneto schemas ir jas sudeda į žurnalą

Arba ima is kitu zurnalu.
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2010 06 25, 22:12)
Arba ima is kitu zurnalu.

Taip ir yra. Teko buvoti Rankdarbių kraitelės leidykloj- tai visas stalas nukrautas užsienietiškais žurnalais.
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2010 06 25, 23:12)
Dekupazas 2010-2

user posted image

Mergaites, o gal kas turite sio zurnalo pirmaji numeri? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2010 06 25, 22:07)

Ir vadina "Litovskimi poddelkami" (lietuviškais padirbiniais) g.gif
Atsakyti