labai labai didelis dekui uz info , na kazkaip pamaniau kad visi cia labai uzpyke ant manes kad mano katyte be dokumentu , nerealiai tau dekinga ...
Papildyta:
teisa nzn jau katukam 10 nienu bet kazko sia diena tik apie 10 gr priaugo vienas maziau , nzn gal reikai primaitinti? na bet katukai ramus pavalgo pamiega , nemiauksi...
QUOTE(DIVA.. @ 2010 07 10, 23:12)
labai labai didelis dekui uz info , na kazkaip pamaniau kad visi cia labai uzpyke ant manes kad mano katyte be dokumentu , nerealiai tau dekinga ...
Papildyta:
teisa nzn jau katukam 10 nienu bet kazko sia diena tik apie 10 gr priaugo vienas maziau , nzn gal reikai primaitinti? na bet katukai ramus pavalgo pamiega , nemiauksi...
Papildyta:
Tai normaliai gi priaugineja:) Jei ramus,tai reikia sotus:) Kokia veilse?
Ar su dokumentais ar be ju,juk tai tavo seimos narys.
QUOTE(DIVA.. @ 2010 07 11, 00:12)
Papildyta:
Papildyta:
Jei ramus nesuk galvos, jei butu alkani, triuksmautu.
Kornish rex bet taip cia mane visi ispludo kad net bijau veisle sakyti tipo beveisle todel kad neturi dokumentu , tai jau net bijojau kanors besakyti , smagu kad atsiranda zmoniu kaip jus ... aciukas
QUOTE(DIVA.. @ 2010 07 10, 23:19)
Kornish rex bet taip cia mane visi ispludo kad net bijau veisle sakyti tipo beveisle todel kad neturi dokumentu , tai jau net bijojau kanors besakyti , smagu kad atsiranda zmoniu kaip jus ... aciukas
Moterie!!! Nevaryk dievo medin!!! Kornisas priauga 10gramu,tai juk puiku!!!Pas mane meinai tai as skaitau,kad tokiame amziuje puiku kai priauga 10-20 gramu:) Viskas su jais gerai:)
ramu tada
Sveikos merginos, prisiskaičiau labai puikios informacijos apie gimdymą. Taigi bandysiu įsigyti visus reikiamus daiktus ir preparatus norėjau paklausti kokias svarstykles naudojate kačiukams sverti? ir gal kas nors galėtų parašyti ar nurodyti temą, kurioje galėčiau rasti išsamią informaciją apie kačiukų dokumentų išdavimą, kaip ką ir po kiek laiko reikia pranešti klubui ir taip toliau? Kada kokie skiepai, vitaminai ir parodymai vet. gydytojui reikalingi ir galimi? ačiū iš anksto
QUOTE(Vikuttee @ 2010 11 02, 21:19)
Sveikos merginos, prisiskaičiau labai puikios informacijos apie gimdymą. Taigi bandysiu įsigyti visus reikiamus daiktus ir preparatus norėjau paklausti kokias svarstykles naudojate kačiukams sverti? ir gal kas nors galėtų parašyti ar nurodyti temą, kurioje galėčiau rasti išsamią informaciją apie kačiukų dokumentų išdavimą, kaip ką ir po kiek laiko reikia pranešti klubui ir taip toliau? Kada kokie skiepai, vitaminai ir parodymai vet. gydytojui reikalingi ir galimi? ačiū iš anksto
Bent jau aš tai kačiukų svėrimui naudoju virtuvines svarstykles.
Dėl dokumentų manau geriausiai viską galite sužinoti klube kuriam priklausote, apie tai reiktų išsiaiškinti dar prieš kergiant. Juk ir veislyną reikia steigti jei katino veislynas neapsiims savo veislyno vardo kačiukams duoti ir leidimą kergimui iš klubo turit gauti ir iš karto po kergimo klubą turit informuoti. Nežinau ar visuose klubuose vienodai, bet dažniausiai per kokias 5 d. reikia informuoti klubą apie kačiukų gimimą, 2 mėn. kačiukus jau galima skiepyt pirmą kartą, o dar po mėn. antrą kartą, nepamirštant 10 d. prieš skiepus suduot vaistukus nuo kirminų.
QUOTE(Gintyteee @ 2010 11 16, 10:29)
Sveikos,
Prašau patarti, niekaip neapsisprendžiam kaip elgtis... Turim Cornish rex katytę 1m.3mėn. amžiaus. Buvom suplanavę susilaukti vienos vados, nes norime dar vienos patelės namuose, taigi planavome pasilikti vieną patelę iš vados. Po pirmos vados planavome katytę sterilizuoti. Bet dabar prisiskaičiau visokių nuomonių, kad geriau katytei nereikia susilaukti nei vienos vados prieš sterilizacija, nes iš to nėštumo katei jokios naudos... tik stresas... ir išvis sterilizuoti reikia kuo anksčiau, tada mažesnė tikimybė susirgti visokiais lytinių organų vėžiais.. Tai dabar jau pradėjau galvoti, kad gal reikia vežti saviškę sterilizuoti kuo greičiau, o kitą patelę namams tiesiog nusipirkti... Patarkit kas išmanot
Be to dar klausimėlis ne į tema, galvoju su kuo geriau sutartų, su savo vaiku, ar su svetima nauja kate?? Girdėjau kad su savo vaikais katė ankščiau ar vėliau pradeda pyktis.....
Prašau patarti, niekaip neapsisprendžiam kaip elgtis... Turim Cornish rex katytę 1m.3mėn. amžiaus. Buvom suplanavę susilaukti vienos vados, nes norime dar vienos patelės namuose, taigi planavome pasilikti vieną patelę iš vados. Po pirmos vados planavome katytę sterilizuoti. Bet dabar prisiskaičiau visokių nuomonių, kad geriau katytei nereikia susilaukti nei vienos vados prieš sterilizacija, nes iš to nėštumo katei jokios naudos... tik stresas... ir išvis sterilizuoti reikia kuo anksčiau, tada mažesnė tikimybė susirgti visokiais lytinių organų vėžiais.. Tai dabar jau pradėjau galvoti, kad gal reikia vežti saviškę sterilizuoti kuo greičiau, o kitą patelę namams tiesiog nusipirkti... Patarkit kas išmanot
Be to dar klausimėlis ne į tema, galvoju su kuo geriau sutartų, su savo vaiku, ar su svetima nauja kate?? Girdėjau kad su savo vaikais katė ankščiau ar vėliau pradeda pyktis.....
Tai vis tik su savo žinių lygiu nutarėte katei vaikų pritaisyti. Na o apie nėštumo eigą ir gimdymą, pagalbą ką nors išmanote - ar irgi į forumą bėgsite?
Yra trys kaciu gimdymo temos, tad issirinkau viena, kuria manau reikia pratest.
Laukiame pagausejimo sausio 6-14 dienomis (taip apskaiciavau), cia radau naudingos info.Butu super kad dar pasidalintumete kokius guolius gimdymui konstravote ir kur?
Laukiame pagausejimo sausio 6-14 dienomis (taip apskaiciavau), cia radau naudingos info.Butu super kad dar pasidalintumete kokius guolius gimdymui konstravote ir kur?
QUOTE(Milde @ 2010 12 25, 13:18)
Yra trys kaciu gimdymo temos, tad issirinkau viena, kuria manau reikia pratest.
nežinau, kiek tau pravers, bet juk pasidalinti tuo, ko pati ieškojau ir ką, mano manymu, visai neblogo radau, galiu. Be to ne vienos veisėjos nuomone geri variantai:
Gimdymo namelis ir aptvaras šiek tiek paaugusiems kačiukams:
namelio viršus atsidaro:
priekinę dali galima visai nuimti:
arba galima tokį variantą bandyti. Vidurinę priekinę dalį galima apversti "aukštyn kojom":
Čia yra gerų pavyzdžių:
http://www.wiwi-webd...bdesign.de/ann/
Beje ne vienoje vietoje skaičiau, kad veisėjai rekomenduoja namiuką daryti su borteliu, kad katė neprispaustų kačiukų. Kaip atrodo bortelis pavazduota toje nuorodoje paspaudus meniu punkta "Wurfkisten"
na, apie vietą, mano nuomonę žinai : rami, šilta, kad nepūstų skersvėjai, nelįstų vaikai, kad patogu būtų tau pačiai prieiti, šildyti ne visą gimdymo namelį, bet tik puse jo (pvz. su šildomu kilimeėiu). Pūslės, į kurias pilasi vanduo man pasirodė labai nepraktiškos.
Gal kas turės daugiau pasiūlymų ir nuomonių