Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(Diwa22 @ 2010 06 26, 16:43)
ta tema apie kates jau uzdaryta , na nzn skaiciau vetarinarijos vadova tai ten rase kad nuo paskutines dienos kitur skaitau kad nuo pirmos tai va jauciuosi truputi pasimetusi  smile.gif o kiek zinau tai nestumas negali taip ilgai trukti 70 d jei neklystu ...na mano katytei tai pirmas gimdymas tai ir nzn nieko ...
Papildyta:
oi labai atsiprasau radau ta tema , aciu uz pagalba bandau ten pasiklausineti smile.gif

Normaliai kate nesioja 64-65 d vidutiniskai,bet iki 70 d yra norma dar.
Atsakyti
na matai kaip o man veterinaras prisake kad 58 dienas kate turi nesioti jei daugiau tipo nera gerai , o musu katei jau kaip nescia yra 60 dienu jei nuo pirmos skaiciuonat smile.gif
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa22 @ 2010 06 26, 22:15)
na matai kaip o man veterinaras prisake kad 58 dienas kate turi nesioti jei daugiau tipo nera gerai , o musu katei jau kaip nescia yra 60 dienu jei nuo pirmos skaiciuonat smile.gif
smile.gif

na jau būtų panašiau jei būtų pasakęs 68 dienas, gal netyčia suklydo g.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2010 06 27, 00:35)
na jau būtų panašiau jei būtų pasakęs 68 dienas, gal netyčia suklydo  g.gif

Tikrai,kazkaip keista.Gal ji blogai isgirdo ir susimaise netycia. g.gif
Atsakyti
na ne rimtai sake 58 dave dar veterinaro vadova paziureti ten ir rase taip , tai va ir likau nesupratusi , o va siandien nzn lygtais kazkokios isskyros yra dregna ten na nzn kaip ten tas iskyras atpazinti .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa22 @ 2010 06 27, 21:26)
na ne rimtai sake 58 dave dar veterinaro vadova paziureti ten ir rase taip , tai va ir likau nesupratusi , o va siandien nzn lygtais kazkokios isskyros yra dregna ten na nzn kaip ten tas iskyras atpazinti ..  g.gif

Jeigu išskyros tokios rausvos ir tirštos-tai vadinamasis kamštis blush2.gif
Jau nebedaug liko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diwa22 @ 2010 06 27, 20:26)
na ne rimtai sake 58 dave dar veterinaro vadova paziureti ten ir rase taip , tai va ir likau nesupratusi , o va siandien nzn lygtais kazkokios isskyros yra dregna ten na nzn kaip ten tas iskyras atpazinti ..  g.gif

Mano katytė, po to, kai pasirodė išskyros, pagimdė tik po 8 d. Gimdė pirmą kartą, tai visas dienas buvo įtemtas laukimas smile.gif .
Atsakyti
na tikuosi greit pagimdys taip laukiam kaciuku maziuku smile.gif bet va siandien keistai ji elgesi glostant uzpakaliuka pakelia o poto kaip griuna ant sono arba vissiskai priesingai neleidzia pilvo glostyti ir kanda , nesuprantu as jos smile.gif
Papildyta:
o sunkus gimdymas buvo? daug pagalbos reikejo katytei?
Atsakyti
QUOTE(Diwa22 @ 2010 06 27, 21:10)
na tikuosi greit pagimdys taip laukiam kaciuku maziuku smile.gif bet va siandien keistai ji elgesi glostant uzpakaliuka pakelia o poto kaip griuna ant sono  arba vissiskai priesingai neleidzia pilvo glostyti ir kanda , nesuprantu as jos smile.gif
Papildyta:
o sunkus gimdymas buvo? daug pagalbos reikejo katytei?

Nesunkus, pagimdė lengvai.Tik virkšteles reikėjo nukirpt, nes pati kažkodėl nenukąndo.
Dėl elgesio, tikriausiai katės skirtingai elgiasi.Mano katytė, man atrodo, savaitę keistai elgėsi.Kartais atrodydavo, kad ji rujoja.Labai panašus elgesys.Tai jau vis galvojom-jau prasideda.Ir taip savaitę biggrin.gif .Gal dėl to , kad tas stebėjimas jau perdėtas buvo biggrin.gif Kai pradėjo gimdyt, tai viskas greitai vyko.Iš pradžių norėjo, gad ją glostytumėm, nenorėjo viena pasilikt.O kai gimė pirmas kačiukas, apsiramino , ir ramiai per kelias valandas pagimdė likusius du katinukus. Laibai nepergyvenkit, viskas bus gerai smile.gif Laukiam gerų naujienų smile.gif
Atsakyti
tai speju kad perdetas nes pastoviai katyte bstebim ir nerimaujam baisu net nusisukti smile.gif o dek kaciuku butinai pranesiu kai gims , na bet speju dar klausimeliu iskils ... o kaip supratot kad jau greit gimdys sako spenelia slapi pasidaro.
Atsakyti
QUOTE(Diwa22 @ 2010 06 27, 21:36)
tai speju kad perdetas nes pastoviai katyte bstebim ir nerimaujam baisu net nusisukti smile.gif o dek kaciuku butinai pranesiu kai gims , na bet speju dar klausimeliu iskils ... o kaip supratot kad jau greit gimdys sako spenelia slapi pasidaro.

Spenelių šlapių tai nepastebėjau .Gal ir būna g.gif Maniškė tai pradėjo kniaukti ir lysti po anklode (buvo vakaras ir paklota lova).Ankščiau to niekada nedarydavo.Tada aš ją padėjau į jai paruoštą gimdyti vietą , bet ji vis bėgiojo, kniaukė.Ir prasidėjo sąrėmiai - matėsi, kaip susitraukinėja pilvas.Tai tiesiog atsisėdau šalia ir glosčiau ją. Neleido jos palikt vienos..Na, toks tikrai išskirtinis elgesys buvo.
Atsakyti
va imesiu kelia savo katytes foto smile.gif jei kam idomu aisku kai mazute buvo ir kai jau mamyte smile.gif

stela

stela

stela
Papildyta:
ups kazko normaliai nesigavo imesti foto ... nemoku sad.gif kazkodel tik ant varduko katytes paspaudus duoda perziureti g.gif
Atsakyti