Mes pagimdem 3 grazuoliukus!!!
QUOTE(cerael @ 2010 05 29, 11:04)
Mes pagimdem 3 grazuoliukus!!!
Sveikinu Kaip praėjo gimdymas ar katė pati viską susitvarkė ar teko padėti?
Padejom kuo galejom.Labai aciu Amedai.
QUOTE(cerael @ 2010 05 29, 13:18)
Padejom kuo galejom.Labai aciu Amedai.
Labas rytas,nera uz ka,malonu,kad mano patarimai jums praverte.
Dabar ziurekit,kad kaciukai ciulptu geriausius speniukus-ypac paskutinius ,-cia daugiausia pienuko,ir kitus,zinoma,,nes jei nebus naudojami,tai ,,uzsidarys''.
Aukit sveikuciai
Aciu!
Kate miega dukters kambary, o dukte is ryto padare kavos ir atejo pas mane i lova...
Neuzilgo ziurim kate su visais katukais pas mane i lova persikele ir po antklode palindo
O kaciukai pas mus nelabai megsta prie uzpakaliniu kojyciu esancius spenelius.
Na o valgo kaip tikri rykliukai Daug ir daznai!!!
Kate miega dukters kambary, o dukte is ryto padare kavos ir atejo pas mane i lova...
Neuzilgo ziurim kate su visais katukais pas mane i lova persikele ir po antklode palindo
O kaciukai pas mus nelabai megsta prie uzpakaliniu kojyciu esancius spenelius.
Na o valgo kaip tikri rykliukai Daug ir daznai!!!
laba vakara merginos, reikia skubios pagalbos. pas mus balandžio 21 gimė siamo kačiukų vada, tai pirmoji vada. 6 kačiukai. atrodė visi sveiki, gal vienas kiek silpnesnis kur paskutinis gimė. šiandie pamačiau, kad vienas kačiukas serga(tiksliau nežinau kas jam yra|). labai silpnas, nelabai keliasi, nors kiti aplink laksto, kažkoks jis man vėsus atrodo. ką man daryti, katė prie to kačiuko nelabai nori eiti. paėmus kačiuką ant rankų, jis labai kniaukia, ir man taip atrodo, kad kažkaip labai jau sukasi, riečiasi i viena puse.
QUOTE(ksida @ 2010 05 31, 22:41)
laba vakara merginos, reikia skubios pagalbos. pas mus balandžio 21 gimė siamo kačiukų vada, tai pirmoji vada. 6 kačiukai. atrodė visi sveiki, gal vienas kiek silpnesnis kur paskutinis gimė. šiandie pamačiau, kad vienas kačiukas serga(tiksliau nežinau kas jam yra|). labai silpnas, nelabai keliasi, nors kiti aplink laksto, kažkoks jis man vėsus atrodo. ką man daryti, katė prie to kačiuko nelabai nori eiti. paėmus kačiuką ant rankų, jis labai kniaukia, ir man taip atrodo, kad kažkaip labai jau sukasi, riečiasi i viena puse.
Kate ji atstumia...Pabandykit pamaitinti,paguldykit ant kokios sildykles,kad susiltu. Jei kaciukas labai kniaukia ir hiperjudrus,tai reiskia,kad jis alkanas.Sverkit kasdien,Matinkit dazniau. NUvezkit pas veterinara. Toki jau galima vezti.
REIKALINGA SKUBI PAGALBA 5 DIENŲ KAČIUKUI.
LABAI REIKALINGA MAITINANTI KATĖ, kuri galėtų kačiuką prižiūrėti maždaug SAVAITĘ.
Kačiuko mamai leidžiami stiprūs antibiotikai, todėl kačiuko maitinti jai pačiai negalima. Bandom maitinti mišinukais, bet katės šilumos neatstosim.
Būčiau dėkinga, jei rašytumėt į až arba skambintumėt 8 612 94653.
LABAI REIKALINGA MAITINANTI KATĖ, kuri galėtų kačiuką prižiūrėti maždaug SAVAITĘ.
Kačiuko mamai leidžiami stiprūs antibiotikai, todėl kačiuko maitinti jai pačiai negalima. Bandom maitinti mišinukais, bet katės šilumos neatstosim.
QUOTE(Avietina @ 2010 06 14, 01:10)
REIKALINGA SKUBI PAGALBA 5 DIENŲ KAČIUKUI.
Kokiam Jūs mieste? Mūsų katytė maitina, mes Kaune .
Sveikuciai niekur neradau temos kur galeciau pasiklausti jusu , apie katytes gimdyma . Taiva mano katyte nescia jau 58 dienos bet jokiu pozymiu kad ji gimdys nematau. .. gal as blogai apskaiciavau dienas nzn . Nuo kelintos Dienos sukergimo reikai pradeti skaiciuoti nestuma nuo pirmos ar paskutines ? labai aciu uz informacija ...
QUOTE(Diwa22 @ 2010 06 26, 15:43)
Sveikuciai niekur neradau temos kur galeciau pasiklausti jusu , apie katytes gimdyma . Taiva mano katyte nescia jau 58 dienos bet jokiu pozymiu kad ji gimdys nematau. .. gal as blogai apskaiciavau dienas nzn . Nuo kelintos Dienos sukergimo reikai pradeti skaiciuoti nestuma nuo pirmos ar paskutines ? labai aciu uz informacija ...
Tokia tema yra...Kačių gimdymas
Kates nestumas yra skaiciuojamas nuo pirmos kergimo dienos.Jus nenorekit,kad ji gimdytu 58 d.Nestumas trunka 63- 70 dienu.
ta tema apie kates jau uzdaryta , na nzn skaiciau vetarinarijos vadova tai ten rase kad nuo paskutines dienos kitur skaitau kad nuo pirmos tai va jauciuosi truputi pasimetusi o kiek zinau tai nestumas negali taip ilgai trukti 70 d jei neklystu ...na mano katytei tai pirmas gimdymas tai ir nzn nieko ...
Papildyta:
oi labai atsiprasau radau ta tema , aciu uz pagalba bandau ten pasiklausineti
Papildyta:
oi labai atsiprasau radau ta tema , aciu uz pagalba bandau ten pasiklausineti