Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

Tęsiam temą. Gegužės 9 sulaukėm 5 kačiukų. Gimdymas kaip ir normaliai praėjo, katytė motiniška, mažuosius prižiūri, maitina. Sveriam kiekvieną dieną - prieaugis atrodo normalus. Kai kurie iki 20g per dieną priauginėja.
Bet... Šiandien visi tik iki 10g priaugo palyginus nei vakar. Čia normalus mažėjimas ar jau reikia rūpintis?
Atsakyti
QUOTE(Tevulis @ 2010 05 19, 09:27)
Tęsiam temą. Gegužės 9 sulaukėm 5 kačiukų. Gimdymas kaip ir normaliai praėjo, katytė motiniška, mažuosius prižiūri, maitina. Sveriam kiekvieną dieną - prieaugis atrodo normalus. Kai kurie iki 20g per dieną priauginėja.
Bet... Šiandien visi tik iki 10g priaugo palyginus nei vakar. Čia normalus mažėjimas ar jau reikia rūpintis?

Pažiūrėkite ar dar turi pieno katė, paspauskite ir turėto palašėti.. g.gif
Atsakyti
Musu katytei jau 55 nestumo diena, tai jau greitai turesim pagausejima!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cerael @ 2010 05 19, 13:58)
Musu katytei jau 55 nestumo diena, tai jau greitai turesim pagausejima!!! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O tai jūs juos suleidot, kad žinot kelinta diena? blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tevulis @ 2010 05 19, 08:27)

Visko buna. Svarbiausia,kad svoris nekristu. Gal kaciukai siandien nenorejo valgyt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Maniakė* @ 2010 05 19, 13:35)
O tai jūs juos suleidot, kad žinot kelinta diena?  blink.gif  smile.gif

O kaip galima nezinot??? Jei as veisiu katinus,tai as ir zinau, kada mano katinas sukerge mano kate. Manau taip ir turi buti.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 05 19, 14:41)
Visko buna. Svarbiausia,kad svoris nekristu. Gal kaciukai siandien nenorejo valgyt smile.gif
Papildyta:
O kaip galima nezinot??? Jei as veisiu katinus,tai as ir zinau, kada mano katinas sukerge mano kate. Manau taip ir turi buti.

Nu va, o mūsų katė pro duris ir į kojas, ir pasekmės 3 kačiukai kurie numirė. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Maniakė* @ 2010 05 19, 14:03)
Nu va, o mūsų katė pro duris ir į kojas, ir pasekmės 3 kačiukai kurie numirė. verysad.gif

Gink dieve,nenoriu moralizuoti ir kazka aiskinti. Tiesiog pas mane namie siuo metu 3 suauge gyvunai,bet nei vienas per 3 metus dar nebuvo pabeges.
Gaila,kai kaciukai mirsta...Juk ju taip lauki...tikiesi...ech...
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 05 19, 15:17)
Gink dieve,nenoriu moralizuoti ir kazka aiskinti. Tiesiog pas mane namie siuo metu 3 suauge gyvunai,bet nei vienas per 3 metus dar nebuvo pabeges.
Gaila,kai kaciukai mirsta...Juk ju taip lauki...tikiesi...ech...

Ir jie toki, toki simpatukai, meili ir toki silpni.. verysad.gif
Atsakyti
Maniake- uzjauciu, del katuciu
Taip mes juos suleidom kovo 25,O i lauka dar nebuvo pabegus nebent su pavadeliu.Per
sia savaite lauksim pagausejimo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cerael @ 2010 05 21, 15:25)
Maniake- uzjauciu, del katuciu
Taip mes juos suleidom kovo 25,O i lauka dar nebuvo pabegus nebent su pavadeliu.Per
sia savaite lauksim pagausejimo... wub.gif

Viskas gerai 4u.gif , o jums būtinai praneškite!! ax.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Wau!!!!!!!
mano kate jau gimdo!!!Kol kas gime du!visiskai svaruciaii!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cerael @ 2010 05 28, 10:07)
Wau!!!!!!!
mano kate jau gimdo!!!Kol kas gime du!visiskai svaruciaii!! biggrin.gif

Katė nuprausė. Kaip jum sekasi? blush2.gif Pasverkite. bigsmile.gif
Atsakyti