Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(Amadinka @ 2015 06 21, 20:18)
jau du turiu, bet neramina, kad tarpai ilgi, pirmas gimė 18,40, antras 19,42, o dabar vėl laukiu, viduj dar tikrai juda

O kiek išvis turi būt nežinot? smile.gif
Atsakyti
dar 2 tai tikrai užčiuopiu
Atsakyti
sulaukėm penketuko smile.gif gal kas galit padėti su lyties atskyrimu vėliau, nes kiek žiūriu, tiek man niekas neaišku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2015 06 21, 23:27)
sulaukėm penketuko smile.gif gal kas galit padėti su lyties atskyrimu vėliau, nes kiek žiūriu, tiek man niekas neaišku biggrin.gif

Sveikinimai wub.gif wub.gif wub.gif kaip smagu thumbup.gif turiu šiek tiek patirties lyčių nustatyme, galėsiu padėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2015 06 21, 22:27)

Sveikinu 4u.gif kokia veisle kaciuku? As tai kazkaip po savaites pasiziurejau,tai ten viskas aisku, na palaukit,pasiziuresit,turit skirti,arciau uodegytes mergytes,berniuku toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Britukai smile.gif bandysiu, jei nesiseks, kreipsiuos pagalbos smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos! reikalinga pagalba, skubiai prasau atsakykite i mano zinute, Turiu katyte Brituke, Britu trumpaplauke. 4 su puse metuku. Nescia, jau kokia 64-65 diena, tokia nera isiputus,nujauciu kad bus 1-2 kaciukai papukai dideli, miega valgo daug kaip isprotejus. Bet atrodo kad nera pieno... O kai pridedu rankyte prie pilvuko,ar pasiklausau nejuda. Pries dvi dienas isbego jai isskyros prie uodegytes tokios kaip rozines spalvos visa laika laizesi, girdejau kad kates kurios laukiasi 1-2 kaciuku ilgiau nesioja mazylius. Lauksiu atsakymo!
Atsakyti
QUOTE(Ddeimute @ 2015 11 14, 14:23)
Sveikos merginos! reikalinga pagalba, skubiai prasau atsakykite i mano zinute, Turiu katyte Brituke, Britu trumpaplauke. 4 su puse metuku. Nescia, jau kokia 64-65 diena, tokia nera isiputus,nujauciu kad bus 1-2 kaciukai papukai dideli, miega valgo daug kaip isprotejus. Bet atrodo kad nera pieno... O kai pridedu rankyte prie pilvuko,ar pasiklausau nejuda. Pries dvi dienas isbego jai isskyros prie uodegytes tokios kaip rozines spalvos visa laika laizesi, girdejau kad kates kurios laukiasi 1-2 kaciuku ilgiau nesioja mazylius. Lauksiu atsakymo!

Maniškė laukėsi tik dviejų kačiukų, tai gimdė 70 dieną.
Atsakyti
QUOTE(Ddeimute @ 2015 11 14, 13:23)

Veskit kate pas veterinara ir ku greiciau!
Atsakyti

Sveikos,

Jungiuosi prie laukiančiųjų :) Skaitau jau antra temą ir noriu patarimo. Turime kastruotą katiną ir besilaukiančią katę. Katė į lauką neleidžiama, o katinas kartais į kaimą keliauja palaukinėti. Abu gerai labai sutardavo, katinas katę prausdavo.... Po dviejų savaičių viešnagės kaime parsivezus katiną namo, kai katė jau laukėsi, jis ėmė šnypšti ant jos, urgzti, ko anksčiau niekada nebuvo. Po trijų dienų jie jau gražiai gyvena, bet dabar suabejojau, ar nereikia man jų atskirti prieš gimdymą? Jei jau nėštumas taip paveikė, tai ko gero reikia nerizikuoti dėl kačiukų?

Atsakyti
Sveiki,
Skaitau, skaitau... neradau info, musu kate pirma karta gimde ir prireike cezario, pagimde pati viena, su operacijos pagalba dar du. Ar gales ji dar tureti kaciuku, ar jei jau buvo cezaris - tai daugiau negalima jai? Labai dekoju uz atsakyma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gella*: 09 liepos 2019 - 13:31

kokios veislės katytė?

Atsakyti