QUOTE(imeldutia @ 2015 05 25, 09:09)
Sveikos katyčių mylėtojos
Aš dar nesu tikra, kad mano katytė turės mažiukų, todėl pradžiai noriu pasikonsultuoti dėl sukergimo
Lyg ir neradau tinkamesnės temos
Mūsų katytė su katinu išbuvo visą savaitę. Abiems pirmas kartas. Pirmas tris dienas katinas buvo pas katę svečiuose, tai inai urzgė be perstojo, o apie prisileidimą net minčių negalėjo būt. Bandėm katę laikyt, kad katinukas užliptų, tai jis užlipdavo, bet nepataikė kur reikia.. Tuomet nuvežėm abu į neutralius namus. Ten palikom juos vienus. Kitą dieną nuvažiavus jie jau kaip ir draugavo beveik
katinukas laižė katytės ausis, pakštelėjo nosytėm kelis kartus
bet kai katinukas bandė lipt ant jos, tai inai nesileisdavo ir viskas.. Vėl bandėm laikyt, tai jis vėl užsilipa kažkur ant kupros ir varo.. Nu visiškai ne į temą.. Tai ar gali būti, kad jie susikergė? Vakar katinas iškeliavo namo, tai dabar labai jau smalsu ar turėsim šeimos pagausėjimo
ir dar: kada jau galima kažkokių požymių matyt, kad katytė laukiasi? Pirmas kartas ne tik katinams, bet ir man
sunku pasakyti,as speju,kad nesusikerge
katyte geriausia vesti pas katina i svecius,tuomet katinas jauciasi drasiau,o katyte atvirksciai,greiciau pasiduoda. ir vesti,kai kate jau morciuoja antra, trecia diena. mano nuomone geriausia kai katinai uzdaromi mazesneje patalpoje,tuomet katei nera kur pabegti,pasislepti,uzlysti... kokio amziaus kate? kelinta ruja? gal kate dar per jauna,del to nesileido. O pirmus pozymius galima pastebeti,jau triju savaiciu: kate daugiau valgo, speneliai parausta, jau pradeda matytis apvalejantis pilvukas
p.s. as cia rasau is savo labai menkos patirties, jei esu neteisi,prasau pataisyti