Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(sineriuke @ 2015 04 02, 14:03)
nes gimdos uzdegimu sirgo,isgydem ir vete liepe antra ruja po ligos suvest,kad nepasikartotu doh.gif

Pasveikinti galėčiau, bet parašysiu tik tiek, kad gimdos uždegimų kergimai negydo. Padeda tik sterilizacija. Apgavo tave ir smarkiai. Užjaučiu verysad.gif . Aišku, dabar, jau nieko nepakeisi, deja verysad.gif
Pasiskaityk čia http://www.vetmed.lt...a/piometra.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rodnega: 02 balandžio 2015 - 15:44
QUOTE(esarmy @ 2015 04 02, 16:12)
sefkute, nuoširdžiai jus užjaučiu  4u.gif Tik kelias vadas turėjau ir mažas, bet žinau, kaip keltis mėnesį naktimis (pas vaikus dar neteko, tai..  ax.gif ). O su tokiu kačiukų skaičiumi - tai ...O jums niekaip nepavyktų suorganizuoti 2 "pamainas" kačiukų? Kol 4 valgo, kad kiti netrukdytų (pvz. į šildomą guolį, jei paklodė šildoma - kažkiek toliau nuo mamos ar iš kitos pusės mamos, ). O jau po mamos - damaitinti. Nes kai čia pienas bėga, greitai supras, kad kam čiulpt mamą...  ax.gif

Atleiskite, bet mane greičiausiai sumaišėte su sineriuke ax.gif
Papildyta:
Mano mažyliams jau 5 diena smile.gif yra vienas spartuolis kuris per para 20 gramų priauga ! Ir jau nuo gimimo beveik visi dvigubai priaugo svorio smile.gif bet šiaip per para priauga jau virš 10 gramų smile.gif Katė pati išmaitina, man pagalbos nereikia cool.gif
Atsakyti
Sukūriau nauja temutę (nuo gimimo iki suaugusios katės). palikime šią kas ruošiasi gimdymui, mes jau pereinam į kitą lygmenį thumbup.gif
Atsakyti
Na ka,kraustausi ir as i nauja tema,butu saunu,kad moderatoriai perkeltu musu pokalbius,apie kaciuku auginima ir nauja tema,o tai tikrai naudingi patarimai thumbup.gif bet tai kaip cia ko paprasyt g.gif
Atsakyti
Šiandien mano katytei 61 nėštumo diena. Vakar matavau temperatūrą. Buvo 37,6, bet šiandien nesiduoda. Tad per daug ir nekankinu, bijau įbauginti. Po to slėpsis kai prasidės gimdymas. Šiandien prastai valgo, pavyko įsiūlyti tik truputi konservukų. Tačiau kitų gimdymo požymių nerodo.

Gal kas irgi šiomis dienomis laukia šeimos pagausėjimo. Būtų smagu pasidalinti pastebėjimais.
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 04 03, 10:12)
Na ka,kraustausi ir as i nauja tema,butu saunu,kad moderatoriai perkeltu musu pokalbius,apie kaciuku auginima ir nauja tema,o tai tikrai naudingi patarimai thumbup.gif bet tai kaip cia ko paprasyt g.gif

Niugi yra toks dalykas kaip asmeninė žinutė mirksiukas.gif
Ne visada turiu laiko į visas temas užbėgti.
Dabar žinutes lygtais perkėliau (nors labai jau slidus reikalas tas tarpas tarp gimimo ir augimo - daug patarimų naudingi ir šitoje temoje).
Atsakyti
SOS...koks kiekis vandenų gali būti prieš katės gimdymą, buvau radusi guolį šlapią, bet kiekis toks, kaip prisysiota doh.gif tikrai pamaniau, kad sysius....tai buvo pirmadienį vakare....katė lig šiol rami, negimdo...vet nuramino, kad jei kačiukai dar juda, tai gali būti tikk koks vienas negyvas, o kiti dar auga ir liepė laukti.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2015 04 23, 07:27)
SOS...koks kiekis vandenų gali būti prieš katės gimdymą, buvau radusi guolį šlapią, bet kiekis toks, kaip prisysiota doh.gif tikrai pamaniau, kad sysius....tai buvo pirmadienį vakare....katė lig šiol rami, negimdo...vet nuramino, kad jei kačiukai dar juda, tai gali būti tikk koks vienas negyvas, o kiti dar auga ir liepė laukti.... doh.gif

Vandenu tai tikrai nedaug,manau iki 50 g,bent pas maniske buvo tiek mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,mano katytė jau šeštą savaitę katinga, man labai įdomu pamatyti,jei turite nuotraukų, kaip atrodė jūsų katės, kai laukėsi? smile.gif
Atsakyti
Sveikos katyčių mylėtojos 4u.gif

Aš dar nesu tikra, kad mano katytė turės mažiukų, todėl pradžiai noriu pasikonsultuoti dėl sukergimo ax.gif Lyg ir neradau tinkamesnės temos 4u.gif

Mūsų katytė su katinu išbuvo visą savaitę. Abiems pirmas kartas. Pirmas tris dienas katinas buvo pas katę svečiuose, tai inai urzgė be perstojo, o apie prisileidimą net minčių negalėjo būt. Bandėm katę laikyt, kad katinukas užliptų, tai jis užlipdavo, bet nepataikė kur reikia.. Tuomet nuvežėm abu į neutralius namus. Ten palikom juos vienus. Kitą dieną nuvažiavus jie jau kaip ir draugavo beveik bigsmile.gif katinukas laižė katytės ausis, pakštelėjo nosytėm kelis kartus ax.gif bet kai katinukas bandė lipt ant jos, tai inai nesileisdavo ir viskas.. Vėl bandėm laikyt, tai jis vėl užsilipa kažkur ant kupros ir varo.. Nu visiškai ne į temą.. Tai ar gali būti, kad jie susikergė? Vakar katinas iškeliavo namo, tai dabar labai jau smalsu ar turėsim šeimos pagausėjimo blush2.gif ir dar: kada jau galima kažkokių požymių matyt, kad katytė laukiasi? Pirmas kartas ne tik katinams, bet ir man lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(imeldutia @ 2015 05 25, 09:09)
Sveikos katyčių mylėtojos  4u.gif

Aš dar nesu tikra, kad mano katytė turės mažiukų, todėl pradžiai noriu pasikonsultuoti dėl sukergimo ax.gif  Lyg ir neradau tinkamesnės temos 4u.gif

Mūsų katytė su katinu išbuvo visą savaitę. Abiems pirmas kartas. Pirmas tris dienas katinas buvo pas katę svečiuose, tai inai urzgė be perstojo, o apie prisileidimą net minčių negalėjo būt. Bandėm katę laikyt, kad katinukas užliptų, tai jis užlipdavo, bet nepataikė kur reikia.. Tuomet nuvežėm abu į neutralius namus. Ten palikom juos vienus. Kitą dieną nuvažiavus jie jau kaip ir draugavo beveik bigsmile.gif katinukas laižė katytės ausis, pakštelėjo nosytėm kelis kartus ax.gif bet kai katinukas bandė lipt ant jos, tai inai nesileisdavo ir viskas.. Vėl bandėm laikyt, tai jis vėl užsilipa kažkur ant kupros ir varo.. Nu visiškai ne į temą.. Tai ar gali būti, kad jie susikergė? Vakar katinas iškeliavo namo, tai dabar labai jau smalsu ar turėsim šeimos pagausėjimo blush2.gif ir dar: kada jau galima kažkokių požymių matyt, kad katytė laukiasi? Pirmas kartas ne tik katinams, bet ir man lotuliukas.gif

sunku pasakyti,as speju,kad nesusikerge bigsmile.gif katyte geriausia vesti pas katina i svecius,tuomet katinas jauciasi drasiau,o katyte atvirksciai,greiciau pasiduoda. ir vesti,kai kate jau morciuoja antra, trecia diena. mano nuomone geriausia kai katinai uzdaromi mazesneje patalpoje,tuomet katei nera kur pabegti,pasislepti,uzlysti... kokio amziaus kate? kelinta ruja? gal kate dar per jauna,del to nesileido. O pirmus pozymius galima pastebeti,jau triju savaiciu: kate daugiau valgo, speneliai parausta, jau pradeda matytis apvalejantis pilvukas 4u.gif
p.s. as cia rasau is savo labai menkos patirties, jei esu neteisi,prasau pataisyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 05 25, 18:42)
sunku pasakyti,as speju,kad nesusikerge bigsmile.gif katyte geriausia vesti pas katina i svecius,tuomet katinas jauciasi drasiau,o katyte atvirksciai,greiciau pasiduoda. ir vesti,kai kate jau morciuoja antra, trecia diena. mano nuomone geriausia kai katinai uzdaromi mazesneje patalpoje,tuomet katei nera kur pabegti,pasislepti,uzlysti... kokio amziaus kate? kelinta ruja? gal kate dar per jauna,del to nesileido. O pirmus pozymius galima pastebeti,jau triju savaiciu: kate daugiau valgo, speneliai parausta, jau pradeda matytis apvalejantis pilvukas 4u.gif
p.s. as cia rasau is savo labai menkos patirties, jei esu neteisi,prasau pataisyti ax.gif

Katė 2,5 metų.. dėl katės vežimo pas katiną tai skaičiau ir aš, bet kad katinas gyvena nuosavam name, kaime.. tai jis ten laisvai laksto, o mūsų katytė naminukė, lauko nelabai mačius.. tiesiog bijojom, kad ten pabėgti gali. Bet kai nuvežėm į neutralią aplinką, tai lyg ir nebesilaužė taip.. neutrali aplinka tai mūsų naujas butas, kuriame remontas vyksta, tai nėra kur ten užlįst ir pasislėpt, tuščia ten.. o katinas irgi nebuvo bailys, net ir katės teritorijoj iškart čiupo už kalnieriaus lotuliukas.gif tik va man neramu, kad jis nemokėjo pataikyt kur reikia.. bet gal per savaitę nors kartą kažkas gavosi 4u.gif beje, katytė vis dar morčiuoja.. galėtų taip būt, jeigu būtų nestuke.gif ?
Atsakyti