aš irgi labai laukiu naujienų iš jūsų jau žiūrėjau kas gimė tai 3 berniukai ir 2 mergaitės dabar tik tereikia vardus sugalvoti visi iš A raidės turi būti
QUOTE(sefkute @ 2015 03 30, 21:21)
aš irgi labai laukiu naujienų iš jūsų jau žiūrėjau kas gimė tai 3 berniukai ir 2 mergaitės dabar tik tereikia vardus sugalvoti visi iš A raidės turi būti
Sunkus darbas tie vardai o pas tave kaciukai visi skirtingos spalvos?
1 Juodas , 1 Pilkas, 1 Rainas smulkiu rašteliu, 1 rainas stabiu raštu su rudais, ir 1 stambiu raštu su pilku tai visi skirtingi
QUOTE(sefkute @ 2015 03 30, 21:47)
1 Juodas , 1 Pilkas, 1 Rainas smulkiu rašteliu, 1 rainas stabiu raštu su rudais, ir 1 stambiu raštu su pilku tai visi skirtingi
O geras,tikrai kaip faina ir idomu idomu ar yra tokia temute,kur aprasomi ivairus kaciuku auginimo budai,sunkumai ir dziaugsmai,o tai cia,kazkaip ne i tema,o taip norisi ir toliau bendraut,dalintis
P.s. prasau i mane kreiptis tu
aha, aš irgi apie tai galvojau ar yra tokia temutė kaip nuo gimimo iki išėjimo į kitus namučius. maitinimas, auklėjimas, priežiūra ir pan.
QUOTE(sefkute @ 2015 03 30, 22:54)
aha, aš irgi apie tai galvojau ar yra tokia temutė kaip nuo gimimo iki išėjimo į kitus namučius. maitinimas, auklėjimas, priežiūra ir pan.
Perziurejau,kad ner tokios temos keista,nes gan aktuali,reik sukurt
O pas mus tylu ramu,kate kaip visad.vandenys nenubego,saremiu ner,kaciukai juda. Dar karta pirmam puslapi seteriumama zinute perskaiciau,ji taip pat raso,kad tokios isskyros atsiranda pries kelias dienas,o temperatura ne visad rodiklis,gal ir as nevisad vienodai matavau zodziu laukiu,bet jau pripratau,tai taip nesijaudinu,tiesiog stebiu kate,o kada gimdys tada,matyt Tekila balandzio 1 laukia
Labai laukiu naujienų... aš vėl saviškius svėriau, tai per naktį priaugo apie 9 gramus aš juos sverdavau į tokį indelį įdėtus, o šiandien jau žiūriu, kad reikia didesnio ieškoti
QUOTE(sefkute @ 2015 03 31, 10:18)
Labai laukiu naujienų... aš vėl saviškius svėriau, tai per naktį priaugo apie 9 gramus aš juos sverdavau į tokį indelį įdėtus, o šiandien jau žiūriu, kad reikia didesnio ieškoti
O geras sefkute,kur tema,apie kaciuku auginima,o tai naudinga info,o cia pasimes,kol atkapstysiu,viskas sumaisyta
Na ka,jau po visko pradejo miaukset,kviest,ateinu,ziuriu saremiai,po 15 min nubego vandenys,po 20 min.jau pirmas kaciukas ir prasidejo,vos spejom abi su kate tvarkyt,dar tokiais intervalais po du(vienas,po 4-5 min. antras)tai viena as,kita kate,taip ir tvarkemes,greit ji tuos kaciukus pagimde,tik jau paskutinius veliau,o kaciuku net 8 kol visi nors kiek pazinde,tai visa slapia pavargau...o kas veliau,per daug tu kaciuku,papai tik 8... kaciukai gime,svoris:
1. 12.49 val.-94 g
2. 12.54-104g
3. 13.14-93g
4. 13.39-84 g
5. 14.18-99g
6. 14.22-70 g
7. 14.50-96 g
8. 16.08-86 g
Tikiuosi viskas,daugiau nebus
Tiesa,visi kaip kate,pliki,balti,bet jie tokie gimsta,o demes atsiranda veliau arba lieka tokie,kaip mama
1. 12.49 val.-94 g
2. 12.54-104g
3. 13.14-93g
4. 13.39-84 g
5. 14.18-99g
6. 14.22-70 g
7. 14.50-96 g
8. 16.08-86 g
Tikiuosi viskas,daugiau nebus
Tiesa,visi kaip kate,pliki,balti,bet jie tokie gimsta,o demes atsiranda veliau arba lieka tokie,kaip mama
QUOTE(sineriuke @ 2015 03 31, 16:09)
..o kas veliau,per daug tu kaciuku,papai tik 8... kaciukai gime
Wow, sveikinimai su gimdymu ir tokiu derliumi
QUOTE(esarmy @ 2015 03 31, 16:35)
Wow, sveikinimai su gimdymu ir tokiu derliumi
Aciu bet tai sunku su tais kaciukais,ne visi speni ima,kankinuosi na niekaip neima,tai pati isspaudziau i sauksta ir i burna,nors kiek veliau gal ismoks kaip man ta speni ikist,jei neima?