QUOTE(sineriuke @ 2015 03 28, 17:21)
Eina sau sveikinimai kaip pavydziu kad diena gimde na tai pasakok,kaip kas?ar jokiu kitu pozimiu nerode,kad gimdys?ar nepastebejai kazkokiu isskyru,kad kamstis isejo,ar vandenys?ka taip staigiai,atsigule,uzmiauksejo ir gimdymas prasidejo?pati kate viskuom pasirupino ar teko kazkuom padet? Labai domina kiek truko gimdymas,nuo tada kai gime pirmas,kada tuomet paskutinis? Na papasakok viska issamiau apie viska nuo a iki z,labai laukiu
Jokių požymių kad gimdys neparodė. visiškai. Ryte pavalgė, nuėjo į tuoleta, vos ne muse dar gaudė, ir vienu metu suimė ją. atsigulė į guolį (pati jo visiškai nesiruošė) kur aš buvau suruošus. ir pradėjo kniaukti ( 10:45 ) ir garsiai murkė. pradėjau ją kalbinti pastebėjau kaip pradėjo susitraukinėti pilvas. 11:38 gimė pirmas kačiukas. 12:00 gimė 2 ; 12:26 gimė 3 ; 12:54 gimė 4 ir 13:19 gimė 5 kačiukas. daviau suvalgyti 3 placentas (taip rekomendavo man) kitas išmečiau. tik su pienu problema buvo. nebėgo. tai vargau iki 17:30 kol visi kačiukai pradėjo valgyti. gimdymas praėjo lengvai. Kačiukus nusausinau, virkšteles dviems paskutiniams nukirpau aš, nes katė pirmiausiai puolė valgyti placenta, o jai šito neleidau. pasvėriau kačiukus gimė nuo 76 iki 86 gramų.