Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(sineriuke @ 2015 03 28, 17:21)
Eina sau thumbup.gif sveikinimai 4u.gif kaip pavydziu kad diena gimde blush2.gif na tai pasakok,kaip kas?ar jokiu kitu pozimiu nerode,kad gimdys?ar nepastebejai kazkokiu isskyru,kad kamstis isejo,ar vandenys?ka taip staigiai,atsigule,uzmiauksejo ir gimdymas prasidejo?pati kate viskuom pasirupino ar teko kazkuom padet? Labai domina kiek truko gimdymas,nuo tada kai gime pirmas,kada tuomet paskutinis? Na papasakok viska issamiau apie viska nuo a iki z,labai laukiu 4u.gif

Jokių požymių kad gimdys neparodė. visiškai. Ryte pavalgė, nuėjo į tuoleta, vos ne muse dar gaudė, ir vienu metu suimė ją. atsigulė į guolį (pati jo visiškai nesiruošė) kur aš buvau suruošus. ir pradėjo kniaukti ( 10:45 ) ir garsiai murkė. pradėjau ją kalbinti pastebėjau kaip pradėjo susitraukinėti pilvas. 11:38 gimė pirmas kačiukas. 12:00 gimė 2 ; 12:26 gimė 3 ; 12:54 gimė 4 ir 13:19 gimė 5 kačiukas. daviau suvalgyti 3 placentas (taip rekomendavo man) kitas išmečiau. tik su pienu problema buvo. nebėgo. tai vargau iki 17:30 kol visi kačiukai pradėjo valgyti. gimdymas praėjo lengvai. Kačiukus nusausinau, virkšteles dviems paskutiniams nukirpau aš, nes katė pirmiausiai puolė valgyti placenta, o jai šito neleidau. pasvėriau kačiukus gimė nuo 76 iki 86 gramų.
Atsakyti
Turiu ir aš vieną tokią mamką. Gaudo muses, žaidžia ir tik žiūrėk, kad pradeda lekuot, kartą miauktelna ir viskas. Pirmą kartą net normaliai nieko nebuvau susiruošus. Nes mūsiškės paprastai gimdo 65 dieną, o šitai jau antras gimdymas 63 dieną lukštenasi. Na antram gimdymui jau viską buvau susiruošus prieš savaitę. Nes tikrai nesinori tokio streso kaip su pirmu.
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 03 28, 14:56)
Gimė 5 kačiukai !!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveikinu 4u.gif šaunu kai gimdymas lengvas.
Sveikatos ir daug pienuko.
Atsakyti
Kaip gerai,kad katyte pati susitvarke ir lengvai pagimde smile.gif daug pienuko jums,aukit sveiki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 03 28, 21:00)
Kaip gerai,kad katyte pati susitvarke ir lengvai pagimde smile.gif daug pienuko jums,aukit sveiki 4u.gif

Dabar lauksime naujienų iš jūsų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 03 28, 22:37)
Dabar lauksime naujienų iš jūsų smile.gif

Butinai mirksiukas.gif o kaip del to vadinamo kamscio ir vandenu,viskas pries pat gimdyma? Ar daug tu vadinamu vandenu?
Atsakyti
QUOTE(sineriuke @ 2015 03 28, 23:06)
Butinai mirksiukas.gif o kaip del to vadinamo kamscio ir vandenu,viskas pries pat gimdyma? Ar daug tu vadinamu vandenu?

kamščio aš neradau, gal su tuoleto turiniu išmečiau.. g.gif o šiaip buvau palute patiesus, tai ten žinoma prisikaupė skysčių. labai sunkiai kačiukai maitinasi... priešpienis nelabai bėga... budžiu ir maitinu kiekviena, kad tikrai matyčiau jog valgė. Svėriau, tai ne visi priaugo svorio per tą pusdienį. todėl reikia ypatingos priežiūros...
Atsakyti
QUOTE(sefkute @ 2015 03 28, 23:14)
kamščio aš neradau, gal su tuoleto turiniu išmečiau..  g.gif o šiaip buvau palute patiesus, tai ten žinoma prisikaupė skysčių. labai sunkiai kačiukai maitinasi... priešpienis nelabai bėga... budžiu ir maitinu kiekviena, kad tikrai matyčiau jog valgė. Svėriau, tai ne visi priaugo svorio per tą pusdienį. todėl reikia ypatingos priežiūros...

Eina sau,o kaip sian,ar visi per para priaugo bent po 10 g? Pas Tekila,tai jau nuo vakar priespienis atsirades,tai gal su maitinimu bus viskas gerai,o va pas taviske iskart su pienuku buvo bedu,gal del to kol atsiras tikras pienas bega sunkiai g.gif ar bandei daryt piena skatinanti kokteili katei?
Atsakyti
Tekilai sian 64 diena.jauciasi ir elgiasi taip pat,valge,dar ozkos piena su kiausiniu gere,sedejo prie musu ant sofos ir paskiau nuejo i guoli,tik ziuriu taskas kraujo ant sofos,patiesiau pala guolyje,atsigule ji,tai per pusvalandi pripurvino palute nedaug,bet tokiu sviesiu krauju ir vis knisa guoli,nenori ant palos matyt,prasikniso ir atsigulus ant sono miega,vis paziuriu,tai kaip visad pakelia galva murktelna man,neatrodo,kad nerimautu g.gif tai ar gali but kraujingos isskyros negausios? Joks kamstis ar vandenys neisejo unsure.gif ar normalu?jau greit gimdys ar gali ir po paros dvieju..? blush2.gif kraujuot pradejo apie 20.00 val g.gif
Atsakyti
O tas kraujas skystas? Nes kamstis ir yra tokios tirstos ruzavai rusvos gleives. Bent jau maniskes visos pradejus eiti kamsciui gimdyti pradeda valandos begyje smile.gif
Atsakyti
Na kokios naujienos? Labai laukiame smile.gif
Atsakyti
Na ne gleives ir ne rozines,o tokios ganetinai i tikra krauja panasios,skystos,nedaug labai,kelios demeles,dar ant uodegos ir aplink ten viskas,bet daugiau nebekraujuoja,islindo,gan daug pagere,dabar atejo pas mus,ant vyro keliu pusiau atsigule ir guli rami g.gif gal ne kamstis?gal siaip truputi,gal ir negimdys sian,gali taip but?
Atsakyti