Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 12, 06:27)
SOS.  unsure.gif  Mano katė paigmdė Gegužės 09 naktį, Nuo to laiko ji vis pakraujuoja  unsure.gif ir visiškai nenori būti su mažyliais, nuo jų bėga, eina pas mane į lovą atsigulti, bet aš nešu ir vėl ją pas mažylius. Neįsivaizdudoju, gal jai šaratai susisuko?  blink.gif Bijau, jog manes nebus ir katė mažylių neišmaitins  unsure.gif

1. Ar suleidai oksitocino po gimdymo? Butu labai gerai ta padaryt. KAd pakraujuoja,tai normalu,nes valosi gimda.
2. Ar kate turi gimdymo nama (deze),kur jos kaciukai? Ar ta deze stovi ramioje vietoje,kur nera skersvejo ir niekas netrugdo katei?
3. Kuo dazniau nesk kate prie mazyliu ,guldyk ir lipdyk mazylius prie papuku,lai siurbia. Kuo dazniau. Turi priprasti.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 05 12, 11:41)
1. Ar suleidai oksitocino po gimdymo? Butu labai gerai ta padaryt. KAd pakraujuoja,tai normalu,nes valosi gimda.
2. Ar kate turi gimdymo nama (deze),kur jos kaciukai? Ar ta deze stovi ramioje vietoje,kur nera skersvejo ir niekas netrugdo katei?
3. Kuo dazniau nesk kate prie mazyliu ,guldyk ir lipdyk mazylius prie papuku,lai siurbia. Kuo dazniau. Turi priprasti.

1. Nieko neleidau. Jei galima plačiau apie tai doh.gif
2. Katė turi gimdymo namą, bet ji tiesiog ima kačiukus į dantis ir neša ant lovos.
3. Katę visada nešu pas kačiukus, kad pavalgytų mažyliai.
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 12, 15:05)
1. Nieko neleidau. Jei galima plačiau apie tai  doh.gif
2. Katė turi gimdymo namą, bet ji tiesiog ima kačiukus į dantis ir neša ant lovos.
3. Katę visada nešu pas kačiukus, kad pavalgytų mažyliai.
Ačiū  4u.gif

Na paskaityk kelis postus atgal.Yra labai issamus aprasymas apie pasiruosima gimdymui ir gimdyma. O palcentas skaiciavai? Kiek kaciuku tiek ir placentu turi iseiti.
Perstatyk nama arciau lovos tada,gal jai vieta nepatinka.
Atsakyti
Nebežinau ką dayti, verkiu ir verkiu cry.gif cry.gif cry.gif Mano katės atvesti buvo trys kačiukai, vienas mirė per gimdymą. O dabar pats gražiausias iš tų dviejų guli kaip leisgyvis cry.gif nežindo mamos pienelio, kaukia kaip vilkas katytė dabar, maža, maža dar tik trijų dienų cry.gif Ir taip širdį spaudžia..
Gal galite patarti ką nors cry.gif cry.gif neįsivaizduoju ką reikia daryti.
Padėkit verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 12, 18:34)
Nebežinau ką dayti, verkiu ir verkiu  cry.gif  cry.gif  cry.gif Mano katės atvesti buvo trys kačiukai, vienas mirė per gimdymą. O dabar pats gražiausias iš tų dviejų guli kaip leisgyvis  cry.gif nežindo mamos pienelio, kaukia kaip vilkas katytė dabar, maža, maža dar tik trijų dienų  cry.gif Ir taip širdį spaudžia..
Gal galite patarti ką nors  cry.gif  cry.gif neįsivaizduoju ką reikia daryti.
Padėkit  verysad.gif  verysad.gif

Tai gal bandyk su švirkštu maitinti karvės pienu g.gif Ir gydytojaui paskambink, gal ką patars .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karklas: 12 gegužės 2010 - 18:45
QUOTE(Karklas @ 2010 05 12, 19:43)
Tai gal bandyk su švirkštu maitinti karvės pienu g.gif Ir gydytojaui paskambink, gal ką patars .

Jau po laiko.... cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif cry.gif Iškeliavo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 12, 18:34)
Nebežinau ką dayti, verkiu ir verkiu  cry.gif  cry.gif  cry.gif Mano katės atvesti buvo trys kačiukai, vienas mirė per gimdymą. O dabar pats gražiausias iš tų dviejų guli kaip leisgyvis  cry.gif nežindo mamos pienelio, kaukia kaip vilkas katytė dabar, maža, maža dar tik trijų dienų  cry.gif Ir taip širdį spaudžia..
Gal galite patarti ką nors  cry.gif  cry.gif neįsivaizduoju ką reikia daryti.
Padėkit  verysad.gif  verysad.gif

Pala tuoj surasysiu.
Papildyta:
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 12, 19:04)
Jau po laiko....  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif  cry.gif Iškeliavo.  verysad.gif

Visi????
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 12, 19:34)
Nebežinau ką dayti, verkiu ir verkiu  cry.gif  cry.gif  cry.gif

Kuo dazniau sverkit kačiuką, maitinkit , vėl sverkit. žiūrėkit , kd jam būtų šilta. Maitint reikia kas 2 val. Sušalusio kačiuko matint negalima, pirma turit sušildyt
Atsakyti
Labai gaila verysad.gif
Kažkodėl visiems atrodo, kad kačiukus gimdyti ir auginti labai paprasta, net pasidomėti niekuo nereikia schmoll.gif
Gaila katytės ir kačiukų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2010 05 12, 20:09)
Pala tuoj surasysiu.
Papildyta:
Visi????

Iš trijų kačiukų liko vienas, o šitas likęs koks vikrus! ax.gif
LaiLaa domėjausi, atrodo viskas buvo puiku, tik man atrodo pati atė jau jautė, kad jis negyvens, atnešė katė mažylį įsikandus man ant lovos ir paliko, o pati nuėjo prie kito verysad.gif . Jautė.
Atsakyti
QUOTE(mergaite.. @ 2010 05 12, 19:18)
Iš trijų kačiukų liko vienas, o šitas likęs koks vikrus!  ax.gif
LaiLaa domėjausi, atrodo viskas buvo puiku, tik man atrodo pati atė jau jautė, kad jis negyvens, atnešė katė mažylį įsikandus man ant lovos ir paliko, o pati nuėjo prie kito  verysad.gif  . Jautė.

Labai uzjauciu... Gal kaciukui buvo kazkas negerai,jei kate ji atmete.
Dabar likusi sverk kas dien!!! Butinai.Kaciukas turi priaugti apie 10gr per diena.Plius minus. O kaciukas tokio amziaus turi miegot ir zyst mama,na biskeli paknerzet.Jei labai juda ir cypia,jis alkanas!!! Tada skubiai reikia primaitint!!!Jei svoris krinta-skubiai primaitint!!!Ir kaciukas turi buti siltas!!! JEi jis saltas,jis pienelio nevirskins,net jei ir zys mama. Lizde turi buti silta.Kaciukas turi miegot prie mamos prisiglaudes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Undzinka: 12 gegužės 2010 - 19:42
QUOTE(Undzinka @ 2010 05 12, 20:32)
Labai uzjauciu... Gal kaciukui buvo kazkas negerai,jei kate ji atmete.
Dabar likusi sverk kas dien!!! Butinai.Kaciukas turi priaugti apie 10gr per diena.Plius minus.  O kaciukas tokio amziaus turi miegot ir zyst mama,na biskeli paknerzet.Jei labai juda ir cypia,jis alkanas!!! Tada skubiai reikia primaitint!!!Jei svoris krinta-skubiai primaitint!!!Ir kaciukas turi buti siltas!!! JEi jis saltas,jis pienelio nevirskins,net jei ir zys mama. Lizde turi buti silta.Kaciukas turi miegot prie mamos prisiglaudes.

Undzinka Labai ačiū, labai 4u.gif
Kai tik atsikels katutis eisiu iškart pasverti mirksiukas.gif
Ačiū ax.gif

Atsakyti