QUOTE(8588 @ 2014 02 23, 10:15)
Maniske neisranki gali valgyti betkoki maista. Skiriasi nebent ismatu kiekis ir kvapas na o mums taip patare veterinaras, o ir siaip prisiskaitem kad maziuku maiste daugiau besilaukianciai katei reikalingu vitaminu
kitas klausimas... mano brangiausia pradejo ciaudeti, ar taip gali but ar jau man verta kreiptis pas veterinarus? vyras sako gal nestumas ka nors spaudzia ir ji nusiciaudo, bet jau kelios dienos as ja stebiu ir i diena kokius 3-4kartus nusiciaudi nestumo laikas 7savaites.
kitas klausimas... mano brangiausia pradejo ciaudeti, ar taip gali but ar jau man verta kreiptis pas veterinarus? vyras sako gal nestumas ka nors spaudzia ir ji nusiciaudo, bet jau kelios dienos as ja stebiu ir i diena kokius 3-4kartus nusiciaudi nestumo laikas 7savaites.
engystolio paduokit, is ryto ir vakare po viena tabl. , vandenyje istirpinkit, su kokiais 2 ml. vandens ir su svirkstu sugirdykit ( tik ilgiau paduokit, galima ir visa men.) As nejuokauciau, nes nesciai imunitetas stirpiai nukrenta, o hemaopatija nepakenks