Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(8588 @ 2014 02 23, 10:15)
Maniske neisranki gali valgyti betkoki maista. Skiriasi nebent ismatu kiekis ir kvapas  doh.gif    na o mums taip patare veterinaras, o ir siaip prisiskaitem kad maziuku maiste daugiau besilaukianciai katei reikalingu vitaminu smile.gif

kitas klausimas... mano brangiausia pradejo ciaudeti, ar taip gali but ar jau man verta kreiptis pas veterinarus? vyras sako gal nestumas ka nors spaudzia ir ji nusiciaudo, bet jau kelios dienos as ja stebiu ir i diena kokius 3-4kartus nusiciaudi  g.gif  nestumo laikas 7savaites.

engystolio paduokit, is ryto ir vakare po viena tabl. , vandenyje istirpinkit, su kokiais 2 ml. vandens ir su svirkstu sugirdykit 4u.gif ( tik ilgiau paduokit, galima ir visa men.) As nejuokauciau, nes nesciai imunitetas stirpiai nukrenta, o hemaopatija nepakenks
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 24, 15:21)
engystolio paduokit,  is ryto ir vakare po viena tabl. , vandenyje istirpinkit, su kokiais 2 ml. vandens ir su svirkstu sugirdykit  4u.gif ( tik ilgiau paduokit, galima ir visa men.) As nejuokauciau, nes nesciai imunitetas stirpiai nukrenta, o hemaopatija nepakenks

Tai iseina kad po 2 tabletes per diena? Ar ne per didele doze? Ir nestukei galima? Nes as esu davus kai kazkada paciaudejo, bet po puse tableteles.
Atsakyti
QUOTE(oztoko @ 2014 02 24, 17:48)
Tai iseina kad po 2 tabletes per diena? Ar ne per didele doze? Ir nestukei galima? Nes as esu davus kai kazkada paciaudejo, bet po puse tableteles.

suaugusiai katei doze ne perdidele, as duociau po visa bent 5-7 dienas 2 kartus dienoj, veliau, jei pageretu, tai po puse galima. Na engystolis hemaopatinis vaistas, bet kokiu atveju geriau, nei antibjotikai, o jei neduoti ir katei pabloges, tada jau be antibu neapseis. Ir neuztenka paduoti 5 dienas, ar sav., kad ir pageres, visvien bent 3 sav. paduociau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2014 02 24, 15:21)
engystolio paduokit,  is ryto ir vakare po viena tabl. , vandenyje istirpinkit, su kokiais 2 ml. vandens ir su svirkstu sugirdykit  4u.gif ( tik ilgiau paduokit, galima ir visa men.) As nejuokauciau, nes nesciai imunitetas stirpiai nukrenta, o hemaopatija nepakenks

beda kad gyvename ne lietuvoje ir be recepto jokiu vaistu negausim, reiskia varysim pas veterinara, bet tik bijau galimo streso, nes ji labai nepernesa veterinariju ir ju kvapu.
del viso pikto pabandysiu uzbekt ir i vaistine nu visokiu stebuklu buna
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 8588: 25 vasario 2014 - 12:07
Labas vakarelis smile.gif pirmas mano katytes nestumas todel naturalu kad nerimauju ir vis kyla ivairus klausimai... kaip del tu gleiviu? Pries 2 dienas buvo pasirode baltos/gelsvos gleives bet tik laselis, o siandien jau siek tiek daugiau bet rausvos spalvos, ar viskas gerai, kada galime tiketis kad prasides gimdymas?
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2014 03 09, 23:28)
Labas vakarelis smile.gif pirmas mano katytes nestumas todel naturalu kad nerimauju ir vis kyla ivairus klausimai... kaip del tu gleiviu? Pries 2 dienas buvo pasirode baltos/gelsvos gleives bet tik laselis, o siandien jau siek tiek daugiau bet rausvos spalvos, ar viskas gerai, kada galime tiketis kad prasides gimdymas?

Taip, viskas čia normalu, jau greitai sulauksite šeimos pagausėjimo 4u.gif
Atsakyti
na va atlaikeme savo pirmaji gimdyma, baisu, skausminga ir isimintina, pirmas kaciukas gime 13:26 (deja jau negyvas), paskutinis 00:15... mano katyte labai isgyveno ir kankinosi, kaciukus turejau sutvarkyti as, jai pirmas gimdymas kaip ir man todel abiem minciu daug visokiu buvo, bet neleidau jai jausti kad nerimauju, po pirmojo kaciuko is kart lekeme pas veterinarus, bet ten sekmingai gime antras todel issiunte namo, finale turime keturiis sveikus ir drutus grazuolius wub.gif
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif 4u.gif daug vaikų sulaukėte wub.gif gerai atlaikėte išbandymą, linkiu mamytei daug pienelio 4u.gif
Lauksim sfinksų temoj pasirodant mirksiukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vidam: 11 kovo 2014 - 17:57
QUOTE(8588 @ 2014 03 11, 17:02)
na va atlaikeme savo pirmaji gimdyma, baisu, skausminga ir isimintina, pirmas kaciukas gime 13:26 (deja jau negyvas), paskutinis 00:15... mano katyte labai isgyveno ir kankinosi, kaciukus turejau sutvarkyti as, jai pirmas gimdymas kaip ir man todel abiem minciu daug visokiu buvo, bet neleidau jai jausti kad nerimauju, po pirmojo kaciuko is kart lekeme pas veterinarus, bet ten sekmingai gime antras todel issiunte namo, finale turime keturiis sveikus ir drutus  grazuolius  wub.gif

Sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidam @ 2014 03 11, 18:49)
Sveikinu 4u.gif  4u.gif daug vaikų sulaukėte wub.gif gerai atlaikėte išbandymą, linkiu mamytei daug pienelio 4u.gif
Lauksim sfinksų temoj pasirodant  mirksiukas.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2014 03 11, 18:55)
Sveikinimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

labai dekojam uz sveikinimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(8588 @ 2014 03 11, 18:02)
na va atlaikeme savo pirmaji gimdyma, baisu, skausminga ir isimintina, pirmas kaciukas gime 13:26 (deja jau negyvas), paskutinis 00:15... mano katyte labai isgyveno ir kankinosi, kaciukus turejau sutvarkyti as, jai pirmas gimdymas kaip ir man todel abiem minciu daug visokiu buvo, bet neleidau jai jausti kad nerimauju, po pirmojo kaciuko is kart lekeme pas veterinarus, bet ten sekmingai gime antras todel issiunte namo, finale turime keturiis sveikus ir drutus  grazuolius  wub.gif

Sveikinam 4u.gif 4u.gif 4u.gif Daug pienuko ir stiprybės mamytei su nemaža šeimyna wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras, vakar velai nakti gime katukas, kiti 2 siandien ryte, siandien gime katukai ir svorio priaugo normaliai ir seip judresni ir energingesni, o vakar gimusio katinelio kojytes tokios kaip issuktos, bet ne nuo pat uzpakaliuko o tarsi nuo puses kojyciu per sanarius, jos tarsi ziuri viena i kita, katinelio po gimimo nepasverem iskarto, tik snd ryte kai gime dar du, tai ryte apie 9 val svere 85g. siuo metu sveria 87g , lyg ir maitinasi, nera saltas, neinkscia nors balseli kai reikia parodo, tik del tu kojyciu neramu ar taip gali but ar jau lekti pas veterinarus?
Atsakyti