Įkraunama...
Įkraunama...

Kačių gimdymas

QUOTE(mgiedriausia @ 2011 01 30, 02:29)
Tikriausia nuo maisto, nes pakeiciau is Hills i Royal Canin.

O tai jei katytei tiko Hills, kam keitėt į Royal Canin? g.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas patars ka daryti vakar kete apsikaciavo viena kaciuka palikom bet kate tebekraujuoja verysad.gif nezinau ar nenusibaiks mano katyte schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(murgitaj @ 2011 03 16, 20:42)
Sveikos gal kas patars ka daryti vakar kete apsikaciavo viena kaciuka palikom bet kate tebekraujuoja verysad.gif nezinau ar nenusibaiks mano katyte schmoll.gif

O tai tas kraujavimas gausus ar tepliojantis? Jei tepliojantis tai gal nieko rimto, viskas valosi, bet jei kraujuoja rimtai, tai pas vetą važiuokite.
Atsakyti
ne vaiksto ir lasina g.gif
Atsakyti
QUOTE(murgitaj @ 2011 03 16, 19:55)
ne vaiksto ir lasina  g.gif

Ar visos isejo placentos?jeigu buvo keli kaciukai,tai tiek ir placentu turejo iseiti, o gal liko gabalelis,kuris neatsidalino,jei placentos ir isejo.Jeigu lasa,tai negerai,nes tikrai gali nukraujuoti,butinai vaziuokit i vet.arba paskambinkit veterinarei,jei galit suzinot telefona.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ameda: 16 kovo 2011 - 20:16
QUOTE(murgitaj @ 2011 03 16, 20:55)
ne vaiksto ir lasina  g.gif

Nu matau, kad iš Anykščių esate, žinau kokia čia liūdna padėtis su veterinarais. Rytoj centrinė veterinarinė nuo 8 val. ryto dirba, nuvežkite būtinai katę, kol nenukraujavo, nes kažkaip neramu... Tokios ten ir vetės, bet nu gal kažką pasakys, pažiūrės...
Atsakyti
QUOTE(murgitaj @ 2011 03 16, 20:42)

Kaip suprast vieną kačiuką palikom? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Silver Felis @ 2011 03 16, 21:23)
Kaip suprast vieną kačiuką palikom?  unsure.gif

Manau, kad čia visi suprato taip pat verysad.gif Eilinį kartą žmogus nulėmė, kam gyventi unsure.gif jau gimusiam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(LaiLaa @ 2011 03 16, 21:27)
Manau, kad čia visi suprato taip pat  verysad.gif Eilinį kartą žmogus nulėmė, kam gyventi  unsure.gif jau gimusiam  verysad.gif

Kaip baisu, kokie žmonės žiaurūs!
Atsakyti
QUOTE(Silver Felis @ 2011 03 16, 21:30)
Kaip baisu, kokie žmonės žiaurūs!

PRITARIU, TIESIOG KOŠMARAS VOS GIMUSIEMS ATIMTI GYVYBES.
Atsakyti
neskubekit smerkti , kai pusmetiniai gatveja nuo bado ir ligu mirsta tai dar ziauriau. geriau patarti ,o ne suvartyti taip , juk nezinom kaip zmogus jaucias ir nezinom visu aplinkybiu. tikuosiu katei viskas tvarkoja.
Atsakyti
QUOTE(murgitaj @ 2011 03 16, 19:42)

Kaip katyte? Ar susitvarke viskas? Kate neturetu kraujuot.
Atsakyti