QUOTE(zuzu @ 2010 12 02, 13:43)
mamos, norėjau paklaust, o nuo kelių metų dedami vaikams breketai? mano sūnui septyneri, man keista, ryt turim eit, kad ruoštis dėjimui. yra draugių vaikai, kuriems dės breketus tik tada, kai išdygs visi nuolatiniai dantys, t.y. nuo dvylikos metų. man irgi atrodo, logiška dėti breketus tik visiems dantims išdygus. o db - pas mano vaikį ir taip beveik kiaura burna, tai db vaikui kankintis, ir dar laukt kol dygs dantys ir vėl tada vėl taisyt, koreguot, pagaldantų dygimą.
aš galvoju, ar kai kurie ortodontai, siūlydami kuo anksčiau uždėt breketus-nesikrauna taip sau pinigų? pažiūrėk kokios kainos, kosmosas.
taigi, kodėl čia taip ne vienodai ; mano vaikui dės dabar, o kiti ortodontai siūlo - išdygus visiems dantims. keista keista. ar čia nuo dantų būklės priklauso? bet kur rast sąž ortodontą, kuris ne dėl pinigų sau dirba...
aš galvoju, ar kai kurie ortodontai, siūlydami kuo anksčiau uždėt breketus-nesikrauna taip sau pinigų? pažiūrėk kokios kainos, kosmosas.
taigi, kodėl čia taip ne vienodai ; mano vaikui dės dabar, o kiti ortodontai siūlo - išdygus visiems dantims. keista keista. ar čia nuo dantų būklės priklauso? bet kur rast sąž ortodontą, kuris ne dėl pinigų sau dirba...
Mums taip pat sakė, kad reikia palaukti visų nuolatinių, nes nors ir galima dėti kai dar ne visi sudygę, bet daugiau vargo. Geriau palaukti. Aš pasitikiu mūsų gydytoja.