Beje, mano aukletine (ji devintoke) ir dabar turi ataugele, ji nelabai tesimato pro plaukucius. Jau tai netrukdo gyventi

d.lineta, 22 Sau 2006 - 13:27, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
d.lineta, 22 Sau 2006 - 13:27, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : ![]()
Negi daugiau niekas neturit tokios "problemytes"? Gal pazistamu vaikai turejo ataugele?
Beje, mano aukletine (ji devintoke) ir dabar turi ataugele, ji nelabai tesimato pro plaukucius. Jau tai netrukdo gyventi

Sveikos mamytės, rašau pirmą kartą

korcula, 22 Vas 2006 - 19:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
korcula, 22 Vas 2006 - 19:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : ![]()
, tad jei suklysiu ar kur nors nuklysiu - atleiskite. Mano mažiui greit trys savaiteles. Is kart po gimimo taip pat pastebėjome ataugėlę prie ausytės išorinės pusės, maždaug žirnio dydžio. Dar ligonineje vienas gydytojas sake, kad reikia perrišti, kitas, kad negalima, nes per didelis ataugeles pageindas. Finaline situacija tokia- gyventi ataugele netrukdo, bet ja pašalinti bus galima ne anksčiau kaip vaikui bus šeši menesiai, kaip gydytoja paaiškino del vaiko širdeles. Kadangi tai kosmetinio pobudžio operacija, kažkiek už ja be abejo reikes moketi. Įkainiais dar nesidomėjome, pašalinimo procedūra atliekama lazeriu, o del nuskausminimo proceduros negaliu nieko pasakyti. Kai domejausi ir supratau - procedūra visiškai nepavojinga ir nesudėtinga. [FONT=Times][SIZE=1]

o kokioj čia klinikoj šalina lazeriais?

korcula, 22 Vas 2006 - 19:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
korcula, 22 Vas 2006 - 19:10, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : ![]()
, tad jei suklysiu ar kur nors nuklysiu - atleiskite. Mano mažiui greit trys savaiteles. Is kart po gimimo taip pat pastebėjome ataugėlę prie ausytės išorinės pusės, maždaug žirnio dydžio. Dar ligonineje vienas gydytojas sake, kad reikia perrišti, kitas, kad negalima, nes per didelis ataugeles pageindas. Finaline situacija tokia- gyventi ataugele netrukdo, bet ja pašalinti bus galima ne anksčiau kaip vaikui bus šeši menesiai, kaip gydytoja paaiškino del vaiko širdeles. Kadangi tai kosmetinio pobudžio operacija, kažkiek už ja be abejo reikes moketi. Įkainiais dar nesidomėjome, pašalinimo procedūra atliekama lazeriu, o del nuskausminimo proceduros negaliu nieko pasakyti. Kai domejausi ir supratau - procedūra visiškai nepavojinga ir nesudėtinga. [FONT=Times][SIZE=1]

Sveika prisijungusi į supermamų būstinę

Taip taip, ir mums tą patį sakė, kad ši operacija sekundės trukmės ir geriausiai ją atlikti kažkur nuo 6 mėn. Be to, ta ataugėlė tikrai gyventi netrukdo, bet iš kitos pusės, kam jos reikia. Vilniuje šios operacijos atliekamos Santariškėse.

Net nebuvo kilus mintis pašalinti "gandro gnybį".
Mano sūnelis taip pat turi tokią ataugėlę

Tik dabar išgirdau, kad jas šalina. Viena forumietė, sakė, kad jai daktarai liepė užrišti "auskariuką", kad nesupiktybėtų. Bet aš tuo netikiu.

sesyte, 31 Lie 2006 - 17:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ :
sesyte, 31 Lie 2006 - 17:28, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā€“Äā‚¬Å—Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä†ā€ : ![]()
Buvome šiandien dėl ataugėlės Santariškėse chirurgo konsultacijoje, tai naujienos tokios, jog pašalinti ją galima labai greitai, tik prieš tai reikia savo poliklinikoje pasidaryti kraujo ir šlapimo tyrimus. Tačiau mane sustabdė štai kas - šalins su pilna narkoze
Žodžiu, operacija normali, nesvarbu, kad nesudėtinga ir trumpa. Visgi nusprendėm tokiu būdu savo mažylės nekankinti
Jai dar nėra 8 mėn., todėl manau, kad per maža gauti narkozės dozę ir dar be jokios būtinybės. Palauksim dar, nebent yra galimybė šalinti lazeriu. Reikės turbūt pasidomėti privačiai apie tai, nes tikrai sutikčiau mokėti pinigėlius už tai

mes irgi dar tebeturim, niekur nebuvom, pripratom taip tai nesinori dar tokios lialios tampyt po gydyklas. Manau ir mes ieškosim kur su lazeriu naikina