Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

Sveikos 4u.gif

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 22, 13:18)
Sveika, as Vilniuje pirma karta svociausiu geguzes pab. smile.gif  Is pradziu buvo labiau idomu negu baisu, bet dabar jau daugiau baisu darosi lotuliukas.gif

Klausimelis visoms del pacios pradzios prie stalo. Radau tokia eiga:
Jungtuvių dokumentų įteikimas jauniesiems.
Tostas už jaunuosius
Tostas už tėvelius
Tostas už svetelius
„Ilgiausių metų“

Dokumentų įteikimas, tostas, tada visi valgo kašrtą, paskui prasideda rinkimai, tostai ir tt.
Manau iškart per daug pradžiai, o ilgiausių metų gražiau kai vienąkart prieš vidurnaktį mirksiukas.gif

QUOTE(AudraB @ 2010 04 22, 15:59)
Eikit sau jau vieni gmailo laiskai istrinti visi  blink.gif  :

blink.gif

QUOTE(BIELĖ @ 2010 04 22, 16:09)
Bet gali visko ir nelikt unsure.gif , kai užsuks samdomos svočios.

Na nežinau... aš pasirašiau, kad irgi tokia, bet asmeniškai man nešauna į galvą kiaulystes daryti... g.gif Labai neetiška. Aš išvis nesuprantu žmonių, kurie internete įlenda visokias nesąmones daryt, man rodos tai toks mažvaikiškumas ir bjaurumas, kad fui...

O tai gal galima pakeist slaptažodį ir žinoma jo nedėt viešai... Jei taip žmonės daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 22 balandžio 2010 - 15:26
Liudininkais busim birzelio men, vestuves bus viena diena ir ves muzikantai su vedanciuoju musm reiks isleisti is namu ir atvaziavus i sale pranest apie nauja seima, norisi kazka dar sugalvoti kad butu malonu jiem bet nzn ka o ir nzn ka planuoja tie muzikantai g.gif norisi kazkokia staigmena padaryti, gal galit patarti ka nors
Atsakyti
Sveikos,
matau vargstat su gamyba ir maketavimu, net nepagalvoji kai pats viską gali pasidaryt ax.gif Vakar pirkau tapetą,tokį rusišką su gėlėm,ir dar blizga biggrin.gif plonas popierius,pasižadėjimus ant jo spausdinsiu ir gal dar ką sugalvosiu. Žinot taupu ir daug,gali gadint kiek nori,o tą tai jau moku. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuga @ 2010 04 22, 16:54)
Sveikos,
matau vargstat su gamyba ir maketavimu, net nepagalvoji kai pats viską gali pasidaryt ax.gif  Vakar pirkau tapetą,tokį rusišką su gėlėm,ir dar blizga biggrin.gif plonas popierius,pasižadėjimus ant jo spausdinsiu ir gal dar ką sugalvosiu. Žinot taupu ir daug,gali gadint kiek nori,o tą tai jau moku. blush2.gif

thumbup.gif oj gerą mintį pamėtėjai.. ant tapeto thumbup.gif man net mintis nešovė.. galima gi ir piršio testamentą ant tokio padaryti thumbup.gif kokius dar diplomus, pasižadėjimus thumbup.gif
tai dabar pasisakyk ką nors.. nes manau ant visų neis spauzdinti.. gal yra jo kokie duomenys g.gif koks storumas ar kažkas tokio.. g.gif kokia maždaug kaina, ir kur pirkote 4u.gif
Papildyta:
nu bandau įkelti jūsų teismui.. blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Giedre liuks 4u.gif saunuole. as jau viena paklode sugadinau bepiesdama,labai liejosi markeris... dar bandysiu karta jei nesigaus nebepiesiu smile.gif

As tai nuotrauka i etiketes keliau per photobox programa, bet loretita kur pasiuntei etiketes neiseina man ju padidinti...o ju dydis labai mazas atsisiunte g.gif tai turiu tik viena normalia rozine etikete sampanui..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilia: 22 balandžio 2010 - 17:03
QUOTE(AudraB @ 2010 04 22, 12:11)
Svociutes gal kas turit tokius lapukus
http://i32.photobuck...ke/DSC_8550.jpg

Cia gal ziurek paste, knygyne, as manau turet buti
Papildyta:
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 11:06)
Labukas visoms
aš tai kažkaip nusiteikus iš vis nedėti tų nuotraukų..  schmoll.gif  o gal reiktų..

na man reik 50 padaryti.
Atsakyti
Gerai gavosi ta paklode 4u.gif as ga;lvojau, kad nedarysiu, bet kazkaip pasiziurejau, dar su MB pasitarem ir jau tas sako daryk daryk, tai tikriausiai reiks imtis ir man darbuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2010 04 22, 18:00)
Giedre liuks 4u.gif  saunuole. as jau viena paklode sugadinau bepiesdama,labai liejosi markeris... dar bandysiu karta jei nesigaus nebepiesiu smile.gif

ax.gif aš žinok piešiau su markeriu skirtu toms lentoms, kur nusivalo .. nes neradau kitokio savo vietinėj parduotuvėlė.. tai žinok labai gerai piešė ax.gif labai bijojau kad nesigaus, piešiau iš pradžios su pieštuku.. paskui paaiškėjo kad veltui.. nes ir su markeriu iškart gaunasi thumbup.gif

QUOTE(rassske @ 2010 04 22, 18:32)
Gerai gavosi ta paklode 4u.gif  as ga;lvojau, kad nedarysiu, bet kazkaip pasiziurejau, dar su MB pasitarem ir jau tas sako daryk daryk, tai tikriausiai reiks imtis ir man darbuko g.gif

daryk daryk, paprasta, greita efektyvu thumbup.gif

MINOSA, padariau per dvi dienas.. galima ir greičiau, bet man dukrytė laaabai padėjo doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 19:35)
ax.gif  aš žinok piešiau su markeriu skirtu toms lentoms, kur nusivalo .. nes neradau kitokio savo vietinėj parduotuvėlė.. tai žinok labai gerai piešė  ax.gif labai bijojau kad nesigaus, piešiau iš pradžios su pieštuku.. paskui paaiškėjo kad veltui.. nes ir su markeriu iškart gaunasi  thumbup.gif
daryk daryk, paprasta, greita efektyvu  thumbup.gif

MINOSA, padariau per dvi dienas.. galima ir greičiau, bet man dukrytė laaabai padėjo  doh.gif  biggrin.gif

Saunuole, super atrodo... thumbup.gif
na mes su vyru kibsim ir abu piesim sakem... nezinau kaip gausis...is darbo sakiau parsinesiu puses metro medine liniuote penklinei...labiausiai bijau kaip reiks ta smuiko rakta nupiesti...pirma ko geros reiks su piestuku bandyti...
Atsakyti
Na merginos, idejau dar naujoviu, kam idomu bekit i pastuka:)
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 17:25)
thumbup.gif oj gerą mintį pamėtėjai.. ant tapeto  thumbup.gif man net mintis nešovė.. galima gi ir piršio testamentą ant tokio padaryti  thumbup.gif kokius dar diplomus, pasižadėjimus  thumbup.gif

As ant tapeto dariau pirslio testamenta, tai ji is krastu apdeginau, pati teksta atspausdinau ant paprasto popieriaus, turejau panasaus atspalvio ir uzklijavau ant tapeto tuos lapus.
Atsakyti
Sveikos svociutes,
Pirsliams irgi idomu jusu isminties pasisemti bigsmile.gif
tik niekaip nesuprantu kur ivesti - svociutems@gmail.com
ir kur slaptazodi - supersvocia ??? g.gif
Atsakyti