Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(AudraB @ 2010 04 22, 11:56)
Kai grįžta, suskaičiuojam kokioj spalvoj daugiau pinigėlių.Pinigus atiduodam jauniesiems.

O ka jaunieji galvoja apie pinigu rinkima is sveciu? unsure.gif

Nieko nera baisiau, kaip per vestuves pinigai is zmoniu surinkinejami... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Allur @ 2010 04 22, 13:47)
O ka jaunieji galvoja apie pinigu rinkima is sveciu?  unsure.gif

Nieko nera baisiau, kaip per vestuves pinigai is zmoniu surinkinejami... doh.gif

per mūsų vestuves piršliai buvo nuostabūs, bet.. vienintelis dalykas kas nepatiko, tai vat tas žaidimukas su pinigėlių rinkimu.. niekas neįsižeiskit, tai tik mano nuomonė.. ir mūsų jaunieji iškart pasakė, jokių pinigų rinkimų.. nei už laikraštuką (pas mumis irgi rinko, nu kaip, kas kiek davė tiek, kas nedavė, tai taip davė.., nu bet kaina buvo), nei už jokius kitokius žaidimus - atrakcijas .. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 13:07)
per mūsų vestuves piršliai buvo nuostabūs, bet.. vienintelis dalykas kas nepatiko, tai vat tas žaidimukas su pinigėlių rinkimu.. niekas neįsižeiskit, tai tik mano nuomonė.. ir mūsų jaunieji iškart pasakė, jokių pinigų rinkimų.. nei už laikraštuką (pas mumis irgi rinko, nu kaip, kas kiek davė tiek, kas nedavė, tai taip davė.., nu bet kaina buvo), nei už jokius kitokius žaidimus - atrakcijas ..  4u.gif

Mes taip pat ir pirsliam ir muzikantams uzdraudem daryti bet kokius zaidimus su pinigu rinkimais... labai pasenes dalykas, ir man net neetiska prie stalo, kad zmones turi kisenes krapstyti... Kai kurie net nepasiema pinigu su savimi, tada nejaukiai jauciasi arba bega atsinesti...
Kam zmones i tokia padeti statyti?
Atsakyti
Na as irgi mastau apie tai, gal tikrai ka nors kita sugalvot?
Atsakyti
Eikit sau jau vieni gmailo laiskai istrinti visi blink.gif blink.gif blink.gif help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 22, 14:59)
Eikit sau jau vieni gmailo laiskai istrinti visi  blink.gif  blink.gif  blink.gif  help.gif  help.gif

nesupratau blink.gif kur viskas dingoooo unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 15:05)
nesupratau  blink.gif kur viskas dingoooo  unsure.gif

o yra visi išsiųstuosiuose.. bet kodėl jie ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 14:05)
nesupratau  blink.gif kur viskas dingoooo  unsure.gif

Jei kalbat apie svočiutėms ,tai pažiūrėkit "išsiųsti laiškai",nes aš matau ,kad yra bigsmile.gif
Bet gali visko ir nelikt unsure.gif , kai užsuks samdomos svočios.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BIELĖ: 22 balandžio 2010 - 14:12
AAAA
Yra tai gerai, nes issigandau
Atsakyti
QUOTE(BIELĖ @ 2010 04 22, 15:09)
Jei kalbat apie svočiutėms ,tai pažiūrėkit "išsiųsti laiškai",nes aš matau ,kad yra bigsmile.gif
Bet gali visko ir nelikt unsure.gif , kai užsuks samdomos svočios.

reiktų gal kažkokia apsauga pasirūpinti.. pakeisti slaptažodį.. bet iš kitos pusės, tai vistiek reikės duoti visoms prašiusioms.. ir nesužinosi kokių ketinimų turi tas žmogus.. unsure.gif nu tikėkimės neatsiras tokių piktavalių.. 4u.gif
Atsakyti
man irgi atrodo, kad visiems prieinamas slaptazodis nera gerai...
reikia, kad butu kazkokis asmuo, kuris administruoja ta pasto dezute ir jis suteikia ta slaptazodi...laiaks nuo laiko gali ji pakeisti ir tada viskas butu OK.
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2010 04 22, 15:25)
man irgi atrodo, kad visiems prieinamas slaptazodis nera gerai...
reikia, kad butu kazkokis asmuo, kuris administruoja ta pasto dezute ir jis suteikia ta slaptazodi...laiaks nuo laiko gali ji pakeisti ir tada viskas butu OK.

nu nebent.. bet šiaip didelė atsakomybė ir pareigos.. GAL YRA SAVANORIŲ bigsmile.gif

eisu išlyginti meilės simfonijos paklodę ir įkelsiu jums, pasirodyti, verdikto sulaukti..
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 22, 15:28)
nu nebent.. bet šiaip didelė atsakomybė ir pareigos.. GAL YRA SAVANORIŲ  bigsmile.gif

eisu išlyginti meilės simfonijos paklodę ir įkelsiu jums, pasirodyti, verdikto sulaukti..

lauksim paklodes labai....as ja darysiu paskutine savaite...tikiuosi ne per velai...
Na tai gal svociute, kuri ir sukure ta nauja duomenu baze apsiimtu ja administruoti. veliau jei kas administravima galetu perleisti kitai svociutei...
Atsakyti