Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

kaip smagu, mergaites, kad viskuo dalinates 4u.gif as turiu labai faina laikrastuka, pasistengsiu ryt ikelt, nes siandien jau vaikuciai ant galvos lipa, eisiu migdyti smile.gif kaip sekasi visoms ruostis? gal kuri pirsliausit Vilniuje geguzes pabaigoj? smile.gif
Atsakyti
na svociutes, kaip laikotes? man tai va laikas tirpte tirpsta doh.gif dabar va sedziu ir gaminu torta pasizadejimu smile.gif smile.gif vestuves jau si sestadieni o dar kruva darbeliu laukia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kaaatute @ 2010 04 21, 22:03)
na svociutes, kaip laikotes? man tai va laikas tirpte tirpsta  doh.gif  dabar va sedziu ir gaminu torta pasizadejimu smile.gif smile.gif vestuves jau si sestadieni o dar kruva darbeliu laukia  doh.gif

vaje, juk visai ant nosies... net siurpas perbego... darbuokis thumbup.gif
Atsakyti
na svociutes, kaip laikotes? man tai va laikas tirpte tirpsta  doh.gif  dabar va sedziu ir gaminu torta pasizadejimu smile.gif smile.gif vestuves jau si sestadieni o dar kruva darbeliu laukia  doh.gif

O tai klausyk tu su klijais klijuoji?
Beje, tai tada to tikro toto nepirksi?
Atsakyti
Gal galit man pasakyti kaip i etiketes vidu ideti nuotrauka, per kokia programa ir kaip jus darot. Jei galima i az, kad cia neterst temukes. Dekoju
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 21, 22:46)
Gal galit man pasakyti kaip i etiketes vidu ideti nuotrauka, per kokia programa ir kaip jus darot. Jei galima i az, kad cia neterst temukes. Dekoju

ir as sito nezinau ax.gif Gaul galite kas apsviesti rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif

ogo.. kaip jau greitai.. sėkmės tau, kantrybės, nestresuok, nepanikuik, ir viskas pavyks thumbup.gif 4u.gif

QUOTE(loretita2 @ 2010 04 21, 22:46)

QUOTE(J.Mama @ 2010 04 22, 08:17)
ir as sito nezinau  ax.gif  Gaul galite kas apsviesti  rolleyes.gif

aš tai kažkaip nusiteikus iš vis nedėti tų nuotraukų.. schmoll.gif o gal reiktų.. g.gif
Atsakyti
Svociutes gal kas turit tokius lapukus
http://i32.photobuck...ke/DSC_8550.jpg
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 04 21, 21:06)
kaip smagu, mergaites, kad viskuo dalinates 4u.gif  as turiu labai faina laikrastuka, pasistengsiu ryt ikelt, nes siandien jau vaikuciai ant galvos lipa, eisiu migdyti smile.gif kaip sekasi visoms ruostis? gal kuri pirsliausit Vilniuje geguzes pabaigoj? smile.gif

Sveika, as Vilniuje pirma karta svociausiu geguzes pab. smile.gif Is pradziu buvo labiau idomu negu baisu, bet dabar jau daugiau baisu darosi lotuliukas.gif

Klausimelis visoms del pacios pradzios prie stalo. Radau tokia eiga:
Jungtuvių dokumentų įteikimas jauniesiems.
Tostas už jaunuosius
Tostas už tėvelius
Tostas už svetelius
„Ilgiausių metų“

Ar ne per daug cia tu tostu? Turbut jie trumpi turetu buti.... Gal ka nors turite grazaus ( romantisko, o ne: zenkite gyvenimo keliu placiu ir pan...) pirmajam tostui uz jaunuosius?
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 22, 12:11)
Svociutes gal kas turit tokius lapukus
http://i32.photobuck...ke/DSC_8550.jpg

Sveika, primink man, kaip vyksta vardo rinkimai. Kiekvienas svecias turi parasyti po 1 varda, ar gali ir daugiau pasiulyti? Jei daugiau bus mergaitisku vardu, tai atseit gims mergaite. Atrodo, taip?

o del maketuko, tai turbut, kas moka, tai ir pats susimaketuoja. Man teks kreiptis i profesionalus...
Atsakyti
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 22, 12:44)
Sveika, primink man, kaip vyksta vardo rinkimai. Kiekvienas svecias turi parasyti po 1 varda, ar gali ir daugiau pasiulyti? Jei daugiau bus mergaitisku vardu, tai atseit gims mergaite. Atrodo, taip?

o del maketuko, tai turbut, kas moka, tai ir pats susimaketuoja. Man teks kreiptis i profesionalus...

As galvoju daryt kita varianta:

• Aš: Dabar norėtumėm sužinoti kas gi gims pas mūsų jaunuosius- berniukas ar mergaitė.
Štai dvi poros vaikiškų kelnyčių.Vienos ružavos, kitos žydros.Prašytume tų, kurie galvoja kad gims berniukas, pinigėlius mesti į žydras kelnytes, o tie kurie galvoja kad bus mergaitė – į ružavas.
• Aš: Aš dedu už mergaitę ‼
• Piršlys: Aš dedu už berniuką ‼
Siunčiam toliau.
Kai grįžta, suskaičiuojam kokioj spalvoj daugiau pinigėlių.Pinigus atiduodam jauniesiems.
Atsakyti
Stai kokia nuoroda radau, labai aiskiai paaiskinta del tortuko lankstymo

http://www.ruthannza...ges/cakebox.gif
http://heatherjslife...e-tutorial.html
Atsakyti