Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(Gintare07 @ 2010 04 21, 10:06)
Sveikos visosms. Turime viena dilema g.gif gal kuriai yra taip buve ar pasitaike dalyvaut. Mes ketinames tuoktis,ir tuo paciu metu pakrikstyti leliuka, kaip buvom su vyru suplanave,kai atvaziusoim i sodyba,kokias dvi val skirsik krikstotevams,kad pravestu truputi kokia programele,kad ir vaikam idomu butu,juk visdelto krikstynos,o poto jau vaikus issiunciam namo,ir prasides musu svente,vestuves blush2.gif  bet vis nesugalvojam ka cia daryt su sveciais,kol bus mazyliu svente,tas pora valandu,juk nestoves 50zmoniu ir neziuresim visi kaip tie vaikai laksto g.gif , doh.gif

o aš manau, kad krikšto tėveliai užsiima su vaikučiais, jiems kelis žaidimus atrakcijas, o piršliai užsiima su kitais svečiais, gal kažką pažaidžia, gal padaro jauniesiems (jums ) kokią atrakciją.. o kas jau kur nori ten nueina pasižiūri - sudalyvauja.. aš manau taip kažkaip daryčiau 4u.gif
Atsakyti
[quote=leliuga,2010 04 21, 08:03]
Sveikos,

dar girdėjau,kad atsiunčia pav. laišką jaunąjam nuo kokios atseit buvusios,tokį jumoristinį,ar jaunąjai, gal ką žinot? g.gif O gal čia nelabai? ax.gif
Papildyta:

Įkėliau čia: prisijungimas svociutems@gmail.com
slaptazodis supersvocia mirksiukas.gif Tik aš dar Jaunikiui šeimyninius pantalonus dovanų įteiksiu, o uošvieniems saldainių karolius iš anyžinių saldainių lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri turit naujos auksinės degtinės etiketę ar bent jau šabloną ax.gif Žadėjau dėt paprastas, bet pasirodo kad pats butelis įpjautas palei etiketę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniulka: 21 balandžio 2010 - 16:18
QUOTE(LaurackaJ @ 2010 04 21, 02:39)
prisijungimas svociutems@gmail.com
slaptazodis    supersvocia

bandom kraut ka turim kad galetume dalintis 4u.gif

pamiršau pasakyti, kad puikus darbas thumbup.gif nebereikės siuntinėti visoms meilų, galėsim viską vienoje vietoje rasti thumbup.gif šaunuolė, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 04 21, 17:17)
pamiršau pasakyti, kad puikus darbas  thumbup.gif  nebereikės siuntinėti visoms meilų, galėsim viską vienoje vietoje rasti  thumbup.gif šaunuolė, ačiū  4u.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif saunu man ir taip patiko, tai dabar idesiu ivairoviu.
Papildyta:
QUOTE(Agniulka @ 2010 04 21, 17:12)
Merginos, gal kuri turit naujos auksinės degtinės etiketę ar bent jau šabloną ax.gif Žadėjau dėt paprastas, bet pasirodo kad pats butelis įpjautas palei etiketę doh.gif

turiu ivairiu, tai idesiu i ta meila ikurta
Atsakyti
smile.gif kodel niekas anksciau nesugalvojo to pastuko, o as taip daug siuntinejau mergaitems, gal ko ir nereikia prisiunciau:), na bet dabar jau viskas bus vienoje vietoje ir pasirinks kas ka nores. Ziauriai patenkinta , kad atsirado puslapiukas. Dekoju kas ji sugalvojo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, svočiutės smile.gif

QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 20, 14:55)
Tikrai ne daugiau 200 Lt , bet man dar vienas klausimas ramybes neduoda - o tuos pinigus kunigui paduoti vokelyje ar kaip? Man dar anyta sako, kad butu grazu saldainiu palikti.

Gražu kai vokelyje, ne taip akivaizdu, žinote smile.gif Šiaip gražu tortuką ar saldainių ("ar dar ko") kunigui palikt. taigi irgi žmonės, pavaišina ir ir klapčiukus, ir šeimininkes savo... Dar neteko matyt, kad tokiosaldaus "suvenyro" atsisakytų smile.gif

QUOTE(juritaa @ 2010 04 20, 15:37)
Pradejau kurti apdovanojimus, bet išsisėmiau..  verysad.gif  Gal kuri pasidalintų apdovanojimų maketėliais, būčiau labai dėkinga...

Aš darau paprastas atvirutes tokias smagias be užrašų kur būna, bet su linksmais paveiksliukais. jas laisvai galima kabint ant kalo su juokingais užrašymai (pvz- sugebančiam ir pastypčiot- ir patrypčiot, šauniausiam šokėjėliui, negailėjusiam savo klumpių iki paryčių

QUOTE(dinana @ 2010 04 20, 16:10)
sveikos,
as atejau pasiguost...

na čia įžūlokai... Kad ir nestuke.gif bet manau turi ir apie save galvoti. jei tau tokios pareigos- kaip perkūnas iš giedro dangaus, manau turėtum nesvaržyti ir pasaktyti. negalima tokių dalykų šiaip žmonėms užkrauti, tam yra vestuvių organizatoriai ir koordinatoriai... Neprivalai tokių didelių darbų užsikrauti, ypač jei apie nebuvo tartasi...

QUOTE(ausrineMAZE @ 2010 04 20, 20:32)
Sveikutes! Reikia svociuciu arba kas esat su tuo reikalu susidurusios, pagalbos.

O kokia čia bėda, jei nebus to supažindinimo prieš kameras??? Šitą atrakciją galima paskui padaryt prie stalo- visiems svečiams linksmai pristatyti ir gerai bus smile.gif

QUOTE(LaurackaJ @ 2010 04 21, 03:39)
slaptazodis     supersvocia

bandom kraut ka turim kad galetume dalintis 4u.gif

Aš pasisakau sąžiningai, kad ne tik ruošiuos giminaičių vestuvėms, bet ir mane pasamdyt galima. Ar galėčiau ir aš jungtis? Gal kam mano patirtis, patarimai ar šiaip kas gero praversti gali... blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 21 balandžio 2010 - 17:24
QUOTE(ingridastar @ 2010 04 21, 18:22)
Sveikos, svočiutės smile.gif
Aš pasisakau sąžiningai, kad ne tik ruošiuos giminaičių vestuvėms, bet ir mane pasamdyt galima. Ar galėčiau ir aš jungtis? Gal kam mano patirtis, patarimai ar šiaip kas gero praversti gali...  blush2.gif  blush2.gif

Tai prasom, prasom, kuo daugiau patyrusiu, tuom geriau, patarymais pasidalinsim 4u.gif
Atsakyti
[quote=loretita2,2010 04 21, 19:35]
Tai prasom, prasom, kuo daugiau patyrusiu, tuom geriau, patarymais pasidalinsim 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Žinokit, mergaitės, tiesą sakant aš skaitau ir stebiuosi- o jūs dar nešit dovanų ką nors? kad visa tai, ką ruošiatės padaryt, atliksit ir organizatorių, ir jaunavedžių reikalus- etiketės, popierėliai, dar tokios smulkmenos... Taigi gyvas velnias kiek pinigų reikia rolleyes.gif
Aš tai kai žinau kiek šitie grožiai atsieina, tai dovanėlę labai simbolinę kokią susuksiu. nors dar neturiu numačius. taip sakant ne dydis ir vertė svarbiausia, o tai, KAIP ją įteiksi, KĄ pasakysi įteikdamas mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Agniulka @ 2010 04 21, 16:57)
slaptazodis supersvocia  mirksiukas.gif

o as is Welkom1 turiu kitokius prisijungimo duomenis:

prisijungimas: pirsliams@gmail.com
slaptazodis: irnetikpirsliams

gal daug dubliuotos, gal netinkamos medziagos, bet... atsirinkti tikrai galima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 04 21, 19:45)

prisijungimas: pirsliams@gmail.com
slaptazodis: irnetikpirsliams

slaptazodis supersvocia 

na va kaip saunu, galesim betkada pasiskaitineti ir pasinaudoti sukaupta info

Dar mintis viena kilo, sita adresiuka reiketu isketi i pirma puslapi,
Atsakyti
Na seip to internetinio puslapio adresiuka kur butu galima dalintis informacija ir prisijungima gal but nereiktu afisuoti, nes gali nutikti kaip ir buvo anksciau, kai kazkas istryne viska is to e-meilo kas buvo sukelta doh.gif , del to buvo nuspresta prisijungimo varda ir slaptazodi siusti tik per az. Pirmajame puslapyje butu tik parasyta kad yra tokia duomenu baze, o prisijungimo duomenis siuntineti per az.
Tas prisijungimas kuri nurode Ariwom prisijungimas prie pirsliams@gmail.com
yra teisingas, as pas save az irgi radau ir jis dar veikia.Ir ten tikrai daug naudingos info yra.
Atsakyti