Sveikos, svočiutės
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 20, 14:55)
Tikrai ne daugiau 200 Lt , bet man dar vienas klausimas ramybes neduoda - o tuos pinigus kunigui paduoti vokelyje ar kaip? Man dar anyta sako, kad butu grazu saldainiu palikti.
Gražu kai vokelyje, ne taip akivaizdu, žinote
Šiaip gražu tortuką ar saldainių ("ar dar ko") kunigui palikt. taigi irgi žmonės, pavaišina ir ir klapčiukus, ir šeimininkes savo... Dar neteko matyt, kad tokiosaldaus "suvenyro" atsisakytų
QUOTE(juritaa @ 2010 04 20, 15:37)
Pradejau kurti apdovanojimus, bet išsisėmiau..
Gal kuri pasidalintų apdovanojimų maketėliais, būčiau labai dėkinga...
Aš darau paprastas atvirutes tokias smagias be užrašų kur būna, bet su linksmais paveiksliukais. jas laisvai galima kabint ant kalo su juokingais užrašymai (pvz- sugebančiam ir pastypčiot- ir patrypčiot, šauniausiam šokėjėliui, negailėjusiam savo klumpių iki paryčių
QUOTE(dinana @ 2010 04 20, 16:10)
sveikos,
as atejau pasiguost...
na čia įžūlokai... Kad ir
bet manau turi ir apie save galvoti. jei tau tokios pareigos- kaip perkūnas iš giedro dangaus, manau turėtum nesvaržyti ir pasaktyti. negalima tokių dalykų šiaip žmonėms užkrauti, tam yra vestuvių organizatoriai ir koordinatoriai... Neprivalai tokių didelių darbų užsikrauti, ypač jei apie nebuvo tartasi...
QUOTE(ausrineMAZE @ 2010 04 20, 20:32)
Sveikutes! Reikia svociuciu arba kas esat su tuo reikalu susidurusios, pagalbos.
O kokia čia bėda, jei nebus to supažindinimo prieš kameras??? Šitą atrakciją galima paskui padaryt prie stalo- visiems svečiams linksmai pristatyti ir gerai bus
QUOTE(LaurackaJ @ 2010 04 21, 03:39)
prisijungimas svociutems@gmail.com
slaptazodis supersvocia
bandom kraut ka turim kad galetume dalintis
Aš pasisakau sąžiningai, kad ne tik ruošiuos giminaičių vestuvėms, bet ir mane pasamdyt galima. Ar galėčiau ir aš jungtis? Gal kam mano patirtis, patarimai ar šiaip kas gero praversti gali...