Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(Gitatuka @ 2010 05 17, 11:07)
4u.gif Smagus tavasis scenarijus. Kokio dydžio turėjo būti dėžė? Koks skaičius balionų sutilpo?

deze buvo mazdaug 1.4m aukscio ir 1.2m:1.2m, pakankamai didele, o balionu tilpo tik 10 4u.gif

QUOTE(cūgga @ 2010 05 17, 12:35)
Mane šita vieta labai sudomino  g.gif o šiaip viskas skaitant atrodo  thumbup.gif su balionais ir aš mąstau kaip čia ką suorganizavus.

zinok labai grazu tas ritualas, as labai daug skaitinejaus info apie pagonybe, arba vestuves, nes man paciai tai yra arti sirdies, del to jaunuju atsiklausus, aisku kas bus nesakiau, tik klausiau ar noretu vestuvese pagonisku tradiciju, gavus teigiama atsakyma suorganizavau pagoniskas apeigas

QUOTE(Minnra @ 2010 05 17, 13:50)
sveikos
Prie stalo pirslio kalba, po to zidinys (pas mane jis buvo medine zvakide su 4 zvakem, viena pamerge man padejo ji papuosdama, isdegino 4 zodzius) taigi zidini uzdegiau pati, skaiciau pasaka apie 4 zvakes

O kas čia per pasaka, kažkur praleidau doh.gif

imesiu veliau i pasta
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 05 17, 14:23)
Nors nieks neklause, bet ikelsiu nuoroda kur graviravau spynele. Sumaketavo ir padare na kazkur per 20 min smile.gif

http://www_astuonetas_lt/index.html
P.S jie isikure rusi, bet man patiko tiek zmogus graviraves spynele, tiek kokybe tiek ir kaina smile.gif

zinau sita imone, jie gostauto g. randasi, ania? kazkaip maniau, kad jie tik firminiais uzsakymais uzsiima, tokiu smulkiu nevykdo... g.gif
Atsakyti
Cia kelios nuotraukytes is to, ka gaminau pati su vyru
gaila, angeliukus uzmirsau nufotkint...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sigučiux*: 17 gegužės 2010 - 15:01
Oi kaip linksmai jus cia siguciux atrodote, labai lauksim ir pirmos dienos nuotraukyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 17, 15:50)

bigsmile.gif nugi groziai, o tas paskutinis is spalvotu dezuciu darytas vadinamasis tortas ar kaip cia? g.gif kur tokiu dezuciu radot? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 17 gegužės 2010 - 15:56
QUOTE(Zaiza @ 2010 05 16, 23:38)

sorry kad pirmiau pasigyriau negu kad pasakojimas pateiktas, bet labai pakilios nuotaikos esu maloniai nuvargus rolleyes.gif

dziaugiuosi, kad jums viskas pavyko mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 17, 11:35)

paprastai labai  blush2.gif

ir labai sauniai mirksiukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(skristyn @ 2010 05 17, 11:59)

siaip viskas praejo gerai, tik gaila, kad muzikantai silpni ant vedimo, tai  buvo sunkoka, kad viska turejom daryti vieni, po musu tostu jie ziuredavo i mus, ir mazdaug o kas bus toliau ax.gif bet nieko, visi dekojo uz svente ir liko nustebinti smile.gif

smagu, kad viskas pavyko kaip jus norejot mirksiukas.gif dziaugiuosi uz jus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 05 17, 15:56)
bigsmile.gif nugi groziai, o tas paskutinis is spalvotu dezuciu darytas vadinamasis tortas ar kaip cia? g.gif kur tokiu dezuciu radot? unsure.gif

taip tortas, dezutes dariau pati mirksiukas.gif is gofruoto kartono, ir puosiau su karoliukais bei kitokiais blizgiukais ax.gif Virsutines dvi dezutes jauniesiems, su pasizadejimais sveciams mirksiukas.gif o visos kitos su sveciu pasizadejimais, sita torta naudojau vietoj svocios torto rolleyes.gif

AudraB, linksa ir buvo nerealiai, labai labai geri buvo muzikantai thumbup.gif ir siaip viskas kaip is pypkes ejos, as pati savim netikejau, kad mes taip galim!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Sigučiux*: 17 gegužės 2010 - 16:12
QUOTE(Zaiza @ 2010 05 17, 15:27)
Labas jau pamiegojus  biggrin.gif

Jaunųjų tortas, puokštės metimas, medaus mėnesio suteikimas jauniesiems ir išlydėjom vietoj naktinių plaktos grietinėlės flakonėlės kad nusipieštų, žvakidę su žvakėm ant jų užrašyta buvo jaunosios kaprizai jaunojo nuodėmės, varškė sūriui perskaičiau meilės receptą ir baigėm Idieną

labai grazi svente mirksiukas.gif aciu uz aprasyma mirksiukas.gif o koks tas varskes surio meiles receptas? blush2.gif gal gali i a.z atsiusti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 17, 16:50)

viskas labai grazu mirksiukas.gif thumbup.gif thumbup.gif tikrai daug darbo idejai thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 17, 18:08)
AudraB, linksa ir buvo nerealiai, labai labai geri buvo muzikantai thumbup.gif ir siaip viskas kaip is pypkes ejos, as pati savim netikejau, kad mes taip galim!

dziaugiuosi, kad viskas taip puikiai pavyko thumbup.gif drinks_cheers.gif ir baltu pavydu jums pavydziu, kad jau viskas baigta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte1986: 17 gegužės 2010 - 16:16
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 17, 17:08)
taip tortas, dezutes dariau pati mirksiukas.gif is gofruoto kartono, ir puosiau su karoliukais bei kitokiais blizgiukais ax.gif Virsutines dvi dezutes jauniesiems, su pasizadejimais sveciams mirksiukas.gif o visos kitos su sveciu pasizadejimais, sita torta naudojau vietoj svocios torto rolleyes.gif

blush2.gif O galima paklaust smulkiau, kaip tu surinkai tuos sveciu pasizadejimus? nelabai as ikertu sito torto paskirties doh.gif blush2.gif Cia vestuviu meu surenki linkejimus ir sudedi i tas dezutes, ar cia pries vestuves ar kaip? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 05 14, 11:17)
Laba diena, rašausi ir aš į svočiučių būrį  4u.gif 
pirmą kart tokiam vaidmenyje būsim...  rolleyes.gif  tai įtariu klausimų turėsiu... medžiagos prisirinkau... reikai tik viską išstudijuoti...  cool.gif  Piršliausim liepos 10.

Info čia tikrai daaaaaaaaaaaaaaug, net per daug biggrin.gif blush2.gif aš rašau savo scenarijų, dėliojuosi iš visur po truputuką, bet kuo toliau tuo sudėtingiau unsure.gif o taip nori padaryt,kad visi būtų patenkinti cool.gif bet taip turbūt nebūna biggrin.gif
Sigučiux šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svelni: 17 gegužės 2010 - 17:10
mergaites, gal kas turit ir galit pasidalinti pirslio pazymejimu? buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes. Ka gi nedrąsiai ir aš jungiuosi į jūsų šaunų būrį. Einam liudininkais liepos 17 . Tai mums pirmas kartas. Pas jus radau daug idėjų , scenarijų jau esu beveik pasidariusi. Aišku kyla šiokių tokių klausimų. Gal galit pagelbėt?
Kada dainuojate ilgiausių metų? Tik susėdus ar vidurnaktį? Pas mus vestuvės mažos 15 žmonių ir be muzikantų. Prašė tik pabūti liudininkais , bet kadangi teka sesutė mano tai noriu padaryti šiokią tokią šventę.
Atsakyti