Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(bubosecka @ 2010 05 15, 13:17)
Sveikos.. skaiciau viska bet neradau.. gal kuri turite scenariju rusu kalba? ar bent ka nors..  blush2.gif Aciu labai  4u.gif

Seip as turiu nemazai, bet gal atsiunte tau ta pati g.gif Ariwom
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2010 05 15, 19:48)
Gal tiks ax.gif
Piršlys: Manau pamergės ir kitos netekėjusios panelės laukia nesulaukia kada bus metama puokštė , juk dar daug merginų yra norinčių ištekėti Jaunoji nagi mesk puokštę pažiūrėsim kuri greičiausiai užsidės vestuvinį nuometą .
Dar pas VARDAS yra keliaraištis, jaunasis jį nuėmęs mes pabroliams ir visiems nevedusiems vyrams ,kuris pagaus ,turės garbės uždėti jį naujajai puokštės šeimininkei
O po keletą mėnesių galbūt jie kvies į vestuves .
Svočia:
Tu – žiemos gražuolės šydas,
Tu – balta puri pūga…
Stabteli Tave išvydę:
Tu juk – Nuotaka balta.

Šitą rožių puokštę meski
Pabroliams ir pamergėms –
Tu jau savo laimę rasi –
Negailėki jos kitiems.

Sveikos 4u.gif Šitie einami žodžiai. Klajojančiame po internetą scenarijuje tas pats per tą patį smile.gif

Gal geriau iš kelių vieną arba nors ką nors pakeisti? mirksiukas.gif

Nu čia šiaip, pastebėjimas
Atsakyti
Nu tai,kad ten daugiau nelabai ka ir isgalvosi- metimas yra metimas lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano siulymas butu nesakyti jokiu eiliu, pasakykit koki sakiny, kad jaunoji jau zmona ir kad pats laikas atsisveikinti su svao puokste ir leisti pasinaudoti proga kitoms merginoms isteketi ar kazka panasaus. Puokste metama dazniausiai po 12 jau nelabai kas klauso tu zodziu, neapsunkinkit pacios saves tmo eilem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2010 05 16, 20:59)
Nu tai,kad ten daugiau nelabai ka ir isgalvosi- metimas yra metimas lotuliukas.gif

Nu jei viską imiesi darytis pati (scenarijus,m žaidimai, priziukai ir visa kita ko reikia), tuomet vertėtų nepatingėti ne tik internete pasieškoti ko nors įdomesnio mirksiukas.gif Tuomet daugiau tikimybių kuom nors nustebinti ir sužavėti smile.gif na, jei viskas susidėliot per sunku, tai iš kelių variantų, kai ką pakeičiant smile.gif

QUOTE(skgreta @ 2010 05 16, 21:17)
Mano siulymas butu nesakyti jokiu eiliu, pasakykit koki sakiny, kad jaunoji jau zmona ir kad pats laikas atsisveikinti su svao puokste ir leisti pasinaudoti proga kitoms merginoms isteketi ar kazka panasaus. Puokste metama dazniausiai po 12 jau nelabai kas klauso tu zodziu, neapsunkinkit pacios saves tmo eilem  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Labai pritariu. kai viskas vien eilėmis, labai lyriškai ir sustyguota preciziškai- nebėra to šarmiuko ax.gif nereikia bijoti savo minčiųl, jos gali būti daug įdomesnės
na, čia mano nuomonė
Atsakyti
Čia ne jūsų vienų nuomonė, aš pilnai pritariu drinks_cheers.gif Išvis man tie eilėraščiai ties kiekvienu žingsniu "neskaniai" atrodo.. Kaip sveikinimų koncerte... Po kiekvienos dainos - eilėraštis.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 05 16, 21:50)
Kaip sveikinimų koncerte... Po kiekvienos dainos - eilėraštis..  blush2.gif

drinks_cheers.gif
man visada toks biškiuką laisvesnis tilius patinka- juokelis koks, palinkėjimas, gal rekcija į kokią nors frazę- tiesiog reikia bendrauti ir tiek smile.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Mes jau po visko pažadu išsamų raportą tik jau ne šiandien mirksiukas.gif
pavyko viskas puikiai esu labai patenkinta bigsmile.gif svečiai plojo atsistoję po visko blush2.gif ax.gif net nejauku paliko, bet neslėpsiu patiko cool.gif o ir tikrai, nuoširdžiai stengėmės abu smile.gif

sorry kad pirmiau pasigyriau negu kad pasakojimas pateiktas, bet labai pakilios nuotaikos esu maloniai nuvargus rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaiza: 16 gegužės 2010 - 21:40
Lauksim raporto biggrin.gif Smagu,kad viskas pavyko good.gif
Atsakyti
Oi laukiam, laukiam mes naujienu laukiam lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 05 16, 21:38)
Laba 4u.gif
Mes jau po visko pažadu išsamų raportą tik jau ne šiandien  mirksiukas.gif
pavyko viskas puikiai esu labai patenkinta bigsmile.gif  svečiai plojo atsistoję po visko  blush2.gif  ax.gif net nejauku paliko, bet neslėpsiu patiko  cool.gif o ir tikrai, nuoširdžiai stengėmės abu  smile.gif

Magu girdėti kad viskas pavyko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaiza @ 2010 05 16, 22:38)
Laba 4u.gif

sorry kad pirmiau pasigyriau negu kad pasakojimas pateiktas, bet labai pakilios nuotaikos esu maloniai nuvargus rolleyes.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif saunuole kad pasigyrei, isliejai savo dziaugsma ir jauciu mums visoms sypsena atsirado veide biggrin.gif . O kai pailsesi lauksim su pasakojimu, kas pavyko , ko nedarei.
Atsakyti