Labukas, na va pagaliau man siandien issigraviravo spynele
Su spynele graviravimas kainavo 25lt.
Na labai jau ji man patinka
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 14, 09:32)
man dar idomu, kaip rengsis pirsleliai antra diena?
Mes pernai kai ėjom piršliaut, tai antra dieną buvau su baltom kelnėm ir juoda tunika. Nes baliaus didelio nebebuvo..
Bet šiemet aš turiu rimta galvos skausmą.. Reikia būt su juoda suknele ir oranžiniais akcentais, tai galvoju ką man čia pasidarius tokio oranžinio Gal kas kokią mintį? O tai išžiūrinėjau visus puslapius internete ir nieko neradau...
Visoms šiandien svočiaujančioms - SĖKMĖS
QUOTE(Skinte @ 2010 05 15, 01:52)
Mes pernai kai ėjom piršliaut, tai antra dieną buvau su baltom kelnėm ir juoda tunika. Nes baliaus didelio nebebuvo..
Bet šiemet aš turiu rimta galvos skausmą.. Reikia būt su juoda suknele ir oranžiniais akcentais, tai galvoju ką man čia pasidarius tokio oranžinio Gal kas kokią mintį? O tai išžiūrinėjau visus puslapius internete ir nieko neradau...
as tai deciausi juoda mini suknele ir didele oranzine medziagine gele isisegciau oranzinius plastmasinius auskarus, apyranke, sali
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 15, 06:29)
as tai deciausi juoda mini suknele ir didele oranzine medziagine gele isisegciau oranzinius plastmasinius auskarus, apyranke, sali
Aš irgi kažką tokio dėčiausi, gal kokių didelius orandžinius medžiaginius garolius
Sveikos.. skaiciau viska bet neradau.. gal kuri turite scenariju rusu kalba? ar bent ka nors.. Aciu labai
QUOTE(bubosecka @ 2010 05 15, 13:17)
Sveikos.. skaiciau viska bet neradau.. gal kuri turite scenariju rusu kalba? ar bent ka nors.. Aciu labai
Parasiau tau i a.z.
Mergaites, o as vel su klausimu: ka jus sakot, kai jau reikia mesti puokste ir keliaraisti? Gal kuri kokius nors zodzius turit?
Dekinga uz idejas
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 14, 16:57)
Papildyta:
net neabejoju, kad yra ir is Alytaus
as is Druskininku, tai beveik kaimynkos
net neabejoju, kad yra ir is Alytaus
as is Druskininku, tai beveik kaimynkos
na praktiškai kaimynės
QUOTE(rassske @ 2010 05 14, 19:20)
As irgi is to pacio miesto kaip ir tu Tik man teks pirsliauti savaite veliau
o kaip smagu bus ko paklausinėt apie tam tikrus dalykėlius kurių reiks nupirkti ir t.t.... nes aš žemaitė, atitekėjusi į Alytų... tai ne viską dar žinau ir ne viską randu kai reik
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 14, 22:40)
tai bus įdomu... kai jau sulauksim tos dienos... palyginsim oro sąlygas skirtingose Lietuvos vietose
QUOTE(JasVita @ 2010 05 15, 17:10)
:tai bus įdomu... kai jau sulauksim tos dienos... palyginsim oro sąlygas skirtingose Lietuvos vietose
Pas mane tai liepos 9d
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 15, 16:04)
Mergaites, o as vel su klausimu: ka jus sakot, kai jau reikia mesti puokste ir keliaraisti? Gal kuri kokius nors zodzius turit?
Dekinga uz idejas
Dekinga uz idejas
Gal tiks
Piršlys: Manau pamergės ir kitos netekėjusios panelės laukia nesulaukia kada bus metama puokštė , juk dar daug merginų yra norinčių ištekėti Jaunoji nagi mesk puokštę pažiūrėsim kuri greičiausiai užsidės vestuvinį nuometą .
Dar pas VARDAS yra keliaraištis, jaunasis jį nuėmęs mes pabroliams ir visiems nevedusiems vyrams ,kuris pagaus ,turės garbės uždėti jį naujajai puokštės šeimininkei
O po keletą mėnesių galbūt jie kvies į vestuves .
Svočia:
Tu žiemos gražuolės šydas,
Tu balta puri pūga
Stabteli Tave išvydę:
Tu juk Nuotaka balta.
Šitą rožių puokštę meski
Pabroliams ir pamergėms
Tu jau savo laimę rasi
Negailėki jos kitiems.
QUOTE(pukute m @ 2010 05 15, 17:48)
Hmm, o ką daryti, jei tai vasara. Juk nesakysi tokių eilių birželio mėnesį
QUOTE(Gitatuka @ 2010 05 15, 23:53)