Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

Labukas, na va pagaliau man siandien issigraviravo spynele smile.gif
Su spynele graviravimas kainavo 25lt.
Na labai jau ji man patinka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 14 gegužės 2010 - 21:42
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 14, 09:32)
man dar idomu, kaip rengsis pirsleliai antra diena? smile.gif ax.gif

Mes pernai kai ėjom piršliaut, tai antra dieną buvau su baltom kelnėm ir juoda tunika. Nes baliaus didelio nebebuvo..
Bet šiemet aš turiu rimta galvos skausmą.. Reikia būt su juoda suknele ir oranžiniais akcentais, tai galvoju ką man čia pasidarius tokio oranžinio biggrin.gif Gal kas kokią mintį? O tai išžiūrinėjau visus puslapius internete ir nieko neradau...
Visoms šiandien svočiaujančioms - SĖKMĖS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 05 15, 01:52)
Mes pernai kai ėjom piršliaut, tai antra dieną buvau su baltom kelnėm ir juoda tunika. Nes baliaus didelio nebebuvo..
Bet šiemet aš turiu rimta galvos skausmą.. Reikia būt su juoda suknele ir oranžiniais akcentais, tai galvoju ką man čia pasidarius tokio oranžinio biggrin.gif Gal kas kokią mintį? O tai išžiūrinėjau visus puslapius internete ir nieko neradau...
Visoms šiandien svočiaujančioms - SĖKMĖS smile.gif

as tai deciausi juoda mini suknele ir didele oranzine medziagine gele isisegciau biggrin.gif oranzinius plastmasinius auskarus, apyranke, sali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 15, 06:29)
as tai deciausi juoda mini suknele ir didele oranzine medziagine gele isisegciau biggrin.gif oranzinius plastmasinius auskarus, apyranke, sali smile.gif

Aš irgi kažką tokio dėčiausi, gal kokių didelius orandžinius medžiaginius garolius thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.. skaiciau viska bet neradau.. gal kuri turite scenariju rusu kalba? ar bent ka nors.. blush2.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bubosecka @ 2010 05 15, 13:17)
Sveikos.. skaiciau viska bet neradau.. gal kuri turite scenariju rusu kalba? ar bent ka nors..  blush2.gif Aciu labai  4u.gif

Parasiau tau i a.z. mirksiukas.gif

Mergaites, o as vel su klausimu: ka jus sakot, kai jau reikia mesti puokste ir keliaraisti? Gal kuri kokius nors zodzius turit? g.gif
Dekinga uz idejas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 14, 16:57)
Papildyta:
net neabejoju, kad yra ir is Alytaus
as is Druskininku, tai beveik kaimynkos mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif na praktiškai kaimynės 4u.gif

QUOTE(rassske @ 2010 05 14, 19:20)
As irgi is to pacio miesto kaip ir tu  4u.gif  Tik man teks pirsliauti savaite veliau  biggrin.gif

o kaip smagu bigsmile.gif bus ko paklausinėt apie tam tikrus dalykėlius kurių reiks nupirkti ir t.t.... nes aš žemaitė, atitekėjusi į Alytų... tai ne viską dar žinau ir ne viską randu kai reik doh.gif biggrin.gif

QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 14, 22:40)
O, aš - irgi liepos 10  bigsmile.gif
Bet kitam Lietuvėlės krašte

tai bus įdomu... kai jau sulauksim tos dienos... palyginsim oro sąlygas skirtingose Lietuvos vietose bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JasVita @ 2010 05 15, 17:10)
:tai bus įdomu... kai jau sulauksim tos dienos... palyginsim oro sąlygas skirtingose Lietuvos vietose  bigsmile.gif

Pas mane tai liepos 9d
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 15, 16:04)
Mergaites, o as vel su klausimu: ka jus sakot, kai jau reikia mesti puokste ir keliaraisti? Gal kuri kokius nors zodzius turit?  g.gif 
Dekinga uz idejas  4u.gif  wub.gif

Gal tiks ax.gif
Piršlys: Manau pamergės ir kitos netekėjusios panelės laukia nesulaukia kada bus metama puokštė , juk dar daug merginų yra norinčių ištekėti Jaunoji nagi mesk puokštę pažiūrėsim kuri greičiausiai užsidės vestuvinį nuometą .
Dar pas VARDAS yra keliaraištis, jaunasis jį nuėmęs mes pabroliams ir visiems nevedusiems vyrams ,kuris pagaus ,turės garbės uždėti jį naujajai puokštės šeimininkei
O po keletą mėnesių galbūt jie kvies į vestuves .
Svočia:
Tu – žiemos gražuolės šydas,
Tu – balta puri pūga…
Stabteli Tave išvydę:
Tu juk – Nuotaka balta.

Šitą rožių puokštę meski
Pabroliams ir pamergėms –
Tu jau savo laimę rasi –
Negailėki jos kitiems.
Atsakyti
QUOTE(pukute m @ 2010 05 15, 17:48)
Svočia:
Tu – žiemos gražuolės šydas,
Tu – balta puri pūga…

Hmm, o ką daryti, jei tai vasara. Juk nesakysi tokių eilių birželio mėnesį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2010 05 15, 23:53)
Hmm, o ką daryti, jei tai vasara. Juk nesakysi tokių eilių birželio mėnesį  doh.gif

Tai eiliu galima is viso nesakyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Gi galima perkurt. Gal niekas akių neišplėš dėl autorinių teisių blush2.gif
Na, kad ir taip:

Tu – lyg vasara pražydus,
Tu – žiedų balta pūga…
Stabteli Tave išvydę:
Tu juk – Nuotaka balta.

Šitą rožių puokštę meski
Pabroliams ir pamergėms –
Tu jau savo laimę radus –
Negailėki jos kitiems.