Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

Pas mus bus bernvakaris/mergvakaris. Mergaičių pulkui aš organizuoju, vyrukų draugijai MB organizuoja. Jau vyrai turi pažengusį planą, o aš su merginomis, tik viziją, tačiau labai aiškią biggrin.gif . Turim dar laiko mėnesį.
Šiuose renginiuose dalyvaus ir pabroliai/pamergės ir draugai/ės, net ir tie kurie vestuvėse nedalyvaus. Nes vestuvės nedidelės rengiamos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitatuka: 13 gegužės 2010 - 20:54
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 13, 17:00)
ar einat i savo jaunuju bernavaki ir mergvakari? mes tai kakaip atsisakem blush2.gif

Mane irgi kviečia į mergvakarį ir kažkaip neišeina atsisakyti, palans kolkas iš trijų dalių (paskutinioji - naktinis klubas), tai galvojų iš pastarosios nusimuilinti, o oficelesnėje dalyje sudalyvauti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 13, 19:00)
ar einat i savo jaunuju bernavaki ir mergvakari? mes tai kakaip atsisakem blush2.gif

Mes kazkiek dalyvausim. as gal nelabai ilgai, nes su sunaiteliu planuoju vaziuot, o MB- aktyvus organizatorius smile.gif
Atsakyti
Sveikutės, mes su MB tai sudalyvavom mergvakarį/bernvakarį thumbup.gif pas mus vyriausia pora orgavizavo, liuks buvo lotuliukas.gif
O man kinkos jau kaip reikiant pradeda drebėt, rytoi startuoju doh.gif , kaip nelaukiu tai siaubas blush2.gif , o dar orą blogą praneša tai iš vis nuotaikos nėra schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2010 05 14, 08:48)
Sveikutės, mes su MB tai sudalyvavom mergvakarį/bernvakarį thumbup.gif pas mus vyriausia pora orgavizavo, liuks buvo lotuliukas.gif
O man kinkos jau kaip reikiant pradeda drebėt, rytoi startuoju doh.gif , kaip nelaukiu tai siaubas blush2.gif , o dar orą blogą praneša tai iš vis nuotaikos nėra schmoll.gif

lakykit, migliuk, lauksim ispudziu bei linkim gero vejo 4u.gif kurioj Lietuvos vietoj startuoji?
Atsakyti
Labas rytas, mums taip pat startas rytoj biggrin.gif ui jau prasideda jaudulys smile.gif na bet nieko, bus smagu drinks_cheers.gif
As Siauliuose rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilia: 14 gegužės 2010 - 09:28
man dar idomu, kaip rengsis pirsleliai antra diena? smile.gif ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Akvilia @ 2010 05 14, 10:27)
Labas rytas, mums taip pat startas rytoj  biggrin.gif ui jau prasideda jaudulys smile.gif na bet nieko, bus smagu  drinks_cheers.gif
As Siauliuose  rolleyes.gif

Labas rytas
Nu nosytes į viršų, jūs būsit pačios pačiausios po jaunosios. Pradžioj kiek nejauku, o po to būna kaip iš pypkės 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, rašausi ir aš į svočiučių būrį 4u.gif
pirmą kart tokiam vaidmenyje būsim... rolleyes.gif tai įtariu klausimų turėsiu... medžiagos prisirinkau... reikai tik viską išstudijuoti... cool.gif Piršliausim liepos 10.

gal yra svočiučių iš Alytaus ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, as jau panikoj doh.gif begu leku, begu leku i nieko nespeju doh.gif meciau miegot ja lotuliukas.gif
QUOTE(Akvilia @ 2010 05 14, 09:27)
Labas rytas, mums taip pat startas rytoj  biggrin.gif ui jau prasideda jaudulys smile.gif na bet nieko, bus smagu  drinks_cheers.gif
As Siauliuose  rolleyes.gif

kokioj baznycioj? Mums ir ryt viskas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(MagnolijaB @ 2010 05 13, 23:19)
Mane irgi kviečia į mergvakarį ir kažkaip neišeina atsisakyti, palans kolkas iš trijų dalių (paskutinioji - naktinis klubas), tai galvojų iš pastarosios nusimuilinti, o oficelesnėje dalyje sudalyvauti. smile.gif

as taip irgi padariau, nuo klubo nusimuilinau, vaikai namai, plius mokslai blush2.gif

matau ne viena as cia ryt startuoju, mums pirmas kartas, tai jaudulio, nezinios ir t.t. doh.gif laikomes drinks_cheers.gif

QUOTE(rokinuke @ 2010 05 14, 10:32)
man dar idomu, kaip rengsis pirsleliai antra diena? smile.gif ax.gif

as busiu su trumpa raudona suknute is next atsisiunciau, tokia lengvai krentanti, bet skirta kokteiliu vakareliui

QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 05 14, 12:21)
Sveikutes, as jau panikoj doh.gif begu leku, begu leku i nieko nespeju doh.gif meciau miegot ja lotuliukas.gif

kokioj baznycioj? Mums ir ryt viskas cool.gif

drinks_cheers.gif lygiai taip pat jauciuos.
mes tai rytoj Kaune katedroj iseisim per pacia liuti, kol kas taip rodo meteo.lt ir kaip balionus reiks leisti doh.gif
Atsakyti
Linkiu visoms rytoj startuojancios gero oro, labai tikiuosi kad jis jums sventes nesugadins 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti