Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(skristyn @ 2010 05 12, 11:43)
man dar klausimas iskilo ax.gif
Mes po santuokos Kaune vaziuosim i Trakus, gal zinote kur butu galima aplink sustoti ir, kad butu kokia aikstele, kur zaidimus pazais, pasivaisint ir t.t.
Po to vel i Kauna, vien zodziu pasivazinesim smile.gif
ui kaip nervuojuos, nors viena paguoda ora sestadieniui pranesa, jau visai nieko, ne taip kaip savaites pradzioj sake, kad sestadieni bus liutis

man irgi vieteles reikia Trakuose, butu labai smagu, jei kuri parekomenduotu ka nors drinks_cheers.gif
Atsakyti
aciu svociutes uz info thumbup.gif o deidejoj graviravot vardus ir data ar ka daugiau?idomu uz kiek mazdaug graviravimo tokia kaina, kad galeciau palyginti.
dar noriu jusu patarimo (kelios galvos geriau nei viena blush2.gif )
noreciau isgraviruoti zodzius,, kuriuos siame forume ir radau man labai jie patiko:
"Kai dvi širdys plaka vienu ritmu,
Tai tyliai tyliai didelė meilė ateina."
graviruociau ant vienos taures:
"Kai dvi širdys
Tai tyliai tyliai
o ant kitos:
"plaka vienu ritmu,
didelė meilė ateina."
bet kazkaip atrodo reiktu ir datos dar ir vardu.o tada nebus per daug? g.gif
o gal tik vardus ir data? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 11, 15:00)

roksi25 vaikelio laiska atsiunciau i a.z mirksiukas.gif gal tiks ax.gif

Gal ir man galėtumėt tą laiškelį mestelėti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 05 11, 15:26)
Dar, mergaites o kaip jus planuojat jaunuju isipareigojimus iteikt, ant ko juos zadat atspausdint? As jau galvoju apie atspausdinima ant medziageles, ir iteiksiu viena vienam, kita kitam ir liepsiu patiems garsiai visu akivaizdoj perskaityt. Dariau vaikelio krikstynom isakymus kriksto teveliams ant tos medziagytes, tai atrodo super thumbup.gif , jei ka domins galesiu ikelti kaip atrodo tas isakymas (tik krikstynu bet padaryt galima vestuvem)

Ir man, jei galima, tų įsipareigojimų, ar ko dar turit blush2.gif blush2.gif
Tik kaupiu viską, kaip žiurkėnas blush2.gif

Kad tokia egoistiška nepasirodyčiau, pasidalinsiu idėja, ką radau mugėje - tokius lyg lošimo kauliukus didelius medinius, ant kurių surašyti darbai, pareigos (išnešti šiukšles, siurbti kilimą ir t.t.) Du kauliukai sujungti virvele. Išmeti juos, kaip lošimo kauliukus ir žinai, kas ką turi veikti.
Atsakyti
[quote=pašnekutė,2010 05 12, 22:34]
Gal ir man galėtumėt tą laiškelį mestelėti blush2.gif
Papildyta:
Ir man, jei galima, tų įsipareigojimų, ar ko dar turit blush2.gif blush2.gif
Tik kaupiu viską, kaip žiurkėnas blush2.gif

nesunku man mirksiukas.gif biggrin.gif idomi ideja su kauliukais thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
isipareigojimu tikiu neturiu...
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 12, 18:02)
gal gali pasidalinti kur ir kokia kaina? blush2.gif

Mielai, bet nemanau kad jūs iš to pačio miesto kaip ir aš ax.gif aš Tauragėj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 12 gegužės 2010 - 20:48
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 12, 20:34)

Kad tokia egoistiška nepasirodyčiau, pasidalinsiu idėja, ką radau mugėje - tokius lyg lošimo kauliukus didelius medinius, ant kurių surašyti darbai, pareigos (išnešti šiukšles, siurbti kilimą ir t.t.) Du kauliukai sujungti virvele. Išmeti juos, kaip lošimo kauliukus ir žinai, kas ką turi veikti.

O kokioje mugėje radai, būtų nebloga dovana jauniesiems, vietoj darbų traukimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 12, 21:47)
Mielai, bet nemanau kad jūs iš to pačio miesto kaip ir aš  ax.gif aš Tauragėj

bigsmile.gif Kaiminka bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(kacius @ 2010 05 12, 21:58)
O kokioje mugėje radai, būtų nebloga dovana jauniesiems, vietoj darbų traukimo  smile.gif

Čia vienkartinė buvo tokia mugė pas mus užklydus švenčių proga. Ir iš kur tie prekiautojai - nepasigilinau. Bet manau, kad jie taip ir keliauja per šventes - muges Lietuviškas, nes jau ir pernai jų mačiau. Kurie visokiais medinukais smulkiais prekiauja - pas tuos ir siūlau dairytis. Beje, jei netyčia pažįstat nagingesnį žmogų - gali nesunkiai padaryti. O jei dar kas ras kur aparačiuką išdeginimo, tai jau iš vis. Jei reikia, galiu surašyti visus tuos darbus. Galima gi ir nejungti virvele. O užrašyti - CD markeriu ax.gif Na, čia darbščiarankiams ax.gif

O darbai tokie:
1. eiti į parduotuvę;
išnešti šiukšles;
skusti bulves;
mylėtis;
siurbti kilimą;
eiti į kavinę.

2. gaminti valgį;
valyti tualetą;
valyti vonią;
poilsis;
plauti indus;
tvarkyti kambarius.

Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 12, 22:47)
Mielai, bet nemanau kad jūs iš to pačio miesto kaip ir aš  ax.gif aš Tauragėj

nea biggrin.gif as is siauliu lotuliukas.gif
Atsakyti
Hi biggrin.gif
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 12, 21:26)
nea biggrin.gif  as is siauliu lotuliukas.gif

Zinok Siauliuose Tilzej yra labai faina parde thumbup.gif as ten labai daug ivairiausiu smulkmiu gavau wub.gif va dabar eisiu jau viska fotkint, ko pridarem, ko pripirkom, katik pabaigiau daryt medalius, po veseles parodysiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, svociutes 4u.gif na nejaugi niekas ensituoke Trakuose? Nagi pasipasakokit apie mielas vieteles tenai wub.gif ypac domina, ka reiktu daryt lietaus atveju, nu kur detis?? g.gif
Atsakyti

QUOTE(linoze @ 2010 05 12, 20:31)
aciu svociutes uz info thumbup.gif o deidejoj graviravot vardus ir data ar ka daugiau?idomu uz kiek mazdaug graviravimo tokia kaina, kad galeciau palyginti.
dar noriu jusu patarimo (kelios galvos geriau nei viena blush2.gif )
noreciau isgraviruoti zodzius,, kuriuos siame forume ir radau man labai jie patiko:
"Kai dvi širdys plaka vienu ritmu,
Tai tyliai tyliai didelė meilė ateina."
graviruociau ant vienos taures:
"Kai dvi širdys
Tai tyliai tyliai
o ant kitos:
"plaka vienu ritmu,
didelė meilė ateina."
bet kazkaip atrodo reiktu ir datos dar ir vardu.o tada nebus per daug? g.gif
o gal tik vardus ir data? blink.gif

Sveikutės
Prisipažinsiu kalta, vakar užmiršau taurių pažiūrėti.
Bet žodžiai buvo kažkas panašaus ar net gal tie patys per dvi taures padalinti( nu neatsimenu)+ dar vardai, datos negraviravom
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 13, 09:31)
Labas rytas, svociutes 4u.gif na nejaugi niekas ensituoke Trakuose? Nagi pasipasakokit apie mielas vieteles tenai wub.gif  ypac domina, ka reiktu daryt lietaus atveju, nu kur detis?? g.gif

siaip nerealiai grazu Uzutrakio dvaro aplinkoje wub.gif tiesa, ten dabar remontai vyksta, tai nekas ten su ta aplinka yra... buldozeriu visur israusta... unsure.gif

o nuo lietaus gi pacioj Traku pily pasislept galetumet. nusiperkat bilietelius ir siautejat biggrin.gif tongue.gif pasiskambink i informacija, gal grupems kokias nuolaidas daro mirksiukas.gif
Atsakyti