Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

Labukas, mes vakar irgi buvom susitike su pirsliais. Tai kai muzikantai pradejo sneket, ziuriu tuoj vieka papasakos ka daro per vestuves, na tipo kokios uzduotys pries ieinant i sale, tai neleidau smile.gif

Svociutes, o jusu jaunasis per tilta nes jaunaja? Ka zadat ten sakyt?
O kaip suderinti dar akmenelius su sirdeliu uzkabinimu?
Atsakyti
Sveikutes! Reikia svociuciu arba kas esat su tuo reikalu susidurusios, pagalbos. O reikalas toks: su savo busimuoju noriu susitikti tik baznycioje, bet mano svociute siausiasi, atseit o kaip su poru supazindinimu ir pan.? atsisveikinimo nenorim, bet pati irgi mastau kaip cia su porom daryti? ar visi pas jaunaji, o as is savu namu tik su mama ir teciu atvyksiu? Lauksiu jusu patarimu ir pasiulymu biggrin.gif aciukas
Atsakyti
QUOTE(migliux7 @ 2010 04 20, 13:44)
Aš irgi norėčiau tu prisijungimo duomenų ax.gif , nes welkom1 neatsiunčia schmoll.gif

Sveikutes mergynos. Senokai buvau ir jau neberandu jusu, jus tokios greitos. Tai truputi atsilikusi, kur cia jus norit prisijungti, paaiskinkit ir man g.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 20, 19:50)
Sveikutes mergynos. Senokai buvau ir jau neberandu jusu, jus tokios greitos. Tai truputi atsilikusi, kur cia jus norit prisijungti, paaiskinkit ir man g.gif

Viena mamyte sake, kad yra kazkokia talpykla kur daug cisko yra ikelta, bet ta kuri turejo slaptazodzius neatsako smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 20, 19:50)

Nu aš kaip suprantu tai yra duomenų bazė, į kurią yra sukelta daug info apie vestuves, o duomenis prisijungimo duoda mamyte welkom1, aš taip suprantu mirksiukas.gif

Aš šiandien sėdu prie scenarijaus, nes laiko jau visai mažai man liko doh.gif
O dar loretitos noriu paklaust, kažkur skaičiau, kad lygtais pas Jus buvo kažkos siuntinys jaunikiui, kas tai yra? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo migliux7: 20 balandžio 2010 - 18:59
QUOTE(migliux7 @ 2010 04 20, 19:57)
O dar loretitos noriu paklaust, kažkur skaičiau, kad lygtais pas Jus buvo kažkos siuntinys jaunikiui, kas tai yra? ax.gif

Na cia mano mintys buvo, tokia jumoristine, padaryti jaunikiui. Kadangi jis dirbo uzsienyje, tai mes padarem dovana,ja atnese laiskanesys(turejom isrinke ) reikejo pasizadet, ten skaiciau zodzius (pasizadu nestis visur su savimi, dalintis su seimos nariais ir tt), o jaunikis kartojo zodi Pasizadu. O kai padovanojom jis turejo atidaryt ir parodyti kas ten yra, o (buvo naktipuodis gruojantis), tai juoko buvo biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, kur Kaune galima surakinamu sirdeliu nusipirkti? Buvau savaitgali Urmo bazej, tai radau tokiu baisiu moliniu su balandziu ar gulbe dar kartu prirakinta doh.gif , norisi nedideliu subtilesniu, o ne tokiu molio "gabalu"? O gal as kazko per daug noriu? g.gif
Papildyta:
Tiesa, mini saldainuku butelio apklijavimi nusipirkau po 9.5Lt/kg. Keliose vietose buvo sveriami po 12Lt/kg, o cia fasuoti po 1kg. Jeigu kam bus idomu, tai kita savaitgali nuvaziavus sandelio numeri uzsirasysiu, nes dabar nepamenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 04 20, 20:23)
Na cia mano mintys buvo, tokia jumoristine, padaryti jaunikiui. Kadangi jis dirbo uzsienyje, tai mes padarem dovana,ja atnese laiskanesys(turejom isrinke ) reikejo pasizadet, ten skaiciau zodzius (pasizadu nestis visur su savimi, dalintis su seimos nariais ir tt), o jaunikis kartojo zodi Pasizadu. O kai padovanojom jis turejo atidaryt ir parodyti kas ten yra, o (buvo naktipuodis gruojantis), tai juoko buvo  biggrin.gif

Aišku, aš maniau kad kažką praleidau, o čia pasirodo Jūsų šaunios mintys 4u.gif
Atsakyti
O kur rasti galima spyneles be uzrasu smile.gif

Beje ka jus ar jusu jaunieji grazaus sugalvoje 24 val?
Atsakyti
Kaup jums toks variantas 24 val, paleisti vandens zibintus?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 04 20, 19:55)
Viena mamyte sake, kad yra kazkokia talpykla kur daug cisko yra ikelta, bet ta kuri turejo slaptazodzius neatsako smile.gif

Na aš turbūt pati pirmoji išsiunčiau žinutę welkom1 - klausiau tų prisijungimo duomenų. Gavau atsakymą iš Renatuliux, jos žinutėje buvo parašytas tik vienas žodis: welkom1. Mistika kažkokia, tai taip išeina, kad welkom1 - ne mamytės vardas, o slaptažodis. Bet tai kur jį tada rašyti.... g.gif Vienu žodžiu, užviriau košę, bet kad jokios naudos.
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2010 04 20, 22:48)
Kaup jums toks variantas 24 val, paleisti vandens zibintus?
user posted image

Man patinka. Būtent tai mes ir darysime, nes dangaus žibintų negalim leisti, nei fejerverkų (kad šiaudiniai stogai neužsidegtų). Bet čia jau jaunieji rūpinasi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluze 2: 20 balandžio 2010 - 22:52
QUOTE(Daluze 2 @ 2010 04 20, 23:54)
Na aš turbūt pati pirmoji išsiunčiau žinutę welkom1 - klausiau tų prisijungimo duomenų. Gavau atsakymą iš Renatuliux, jos žinutėje buvo parašytas tik vienas žodis: welkom1. Mistika kažkokia, tai taip išeina, kad welkom1 - ne mamytės vardas, o slaptažodis. Bet tai kur jį tada rašyti.... g.gif  Vienu žodžiu, užviriau košę, bet kad jokios naudos.

buvo talpykla,bet kai buvo pavieshintas slaptazodis kazkas viska istryne, dbr nezinau ar ten kasnors yra, pirsliams@gmail.com adresas, o slp nezinau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaurackaJ: 21 balandžio 2010 - 01:20