Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(linoze @ 2010 05 11, 22:30)
sveikos merginos 4u.gif perskaiciau visas temeles svociu thumbup.gif tiksliau jau paskui tik permeciau akim kitas, nes info tikrai kartojosi blush2.gif pasidariau daug maz scenariju drinks_cheers.gif idejos tai super jusu svociutes drinks_cheers.gif  thumbup.gif dabar kilo man klausimas:noreciau isgraviruot jauniesiems taures.gal zinot kur tai galima padaryti siauliuose?kokios kainos? blink.gif

Labas
Aš graviravau de idėjoj, tai su puošimu ir graviravimu sumokėjau 30 lt. Rezultatu likau patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Minnra @ 2010 05 12, 11:45)
Labas
Aš graviravau de idėjoj, tai su puošimu ir graviravimu sumokėjau 30 lt. Rezultatu likau patenkinta.

Gal gali ir mums pasirodyti ax.gif
Jei nenori viesai gal man i AZ atsiustum paziureti, as turejau minti papuosti pati jauniesiems taures bet idomi ideja ir graviruot butu
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 12, 12:05)
Jei nenori viesai gal man i AZ atsiustum paziureti, as turejau minti papuosti pati jauniesiems taures bet idomi ideja ir graviruot butu

mane irig sudomino taures, jei tuti foto, atsiusk ir man i AZ ax.gif
Atsakyti
doh.gif man atrodo praboj 50 suplojo uz graviravima..
Oho ar tikrai zada gera ora, jei taip tai labai smagu!!! bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš irgi seku orus bet lyg lietaus planuoja būti 15d sad.gif na kaip bus taip.....

05.15
Šeštadienis 19°C Palis, galima perkūnija (ai doh.gif aš tai Kaune stebiu kitur gal ir nelis ax.gif )

šiai minutei rašo taip bet kas dien vis kitaip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaiza: 12 gegužės 2010 - 12:32
Gal kas galetu papasakot kam ir kada naudojami jaunuju ir pirlsiu pasai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musu.zaisliukai: 12 gegužės 2010 - 13:23
QUOTE(poniav @ 2010 05 12, 12:05)

QUOTE(vikute62 @ 2010 05 12, 12:07)
mane irig sudomino taures, jei tuti foto, atsiusk ir man i AZ ax.gif

Reikės paieškoti, tik neatsimenu ar nusifotkinau, namuose paieškosiu ir čia įkelsiu.
Šiemet vėl darysiu ten pat.
Atsakyti
O kokius žodžius graviruojat ant taurių?
Atsakyti
o taures stiklines graviruosit? blush2.gif nes mes kaip ir stiklines zadejom grazes pirkt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 05 12, 17:41)
O kokius žodžius graviruojat ant taurių?

kiek zinau (ir pati zadejau) vardus ir kelis grazius zodzius, tik dar nesugalvojau kokius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 12, 16:56)
o taures stiklines graviruosit? blush2.gif  nes mes kaip ir stiklines zadejom grazes pirkt blush2.gif

Aš pasidabruotas labai gražias nusižiūrėjau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 11, 15:49)
tai gerai, kad tau jaunieji reikalavimu kazkokiu nedave thumbup.gif  o musu nori aktyvios sventes, daug zaidimu, daug veiklos doh.gif  tai va, jau daugiau sukti galva turim g.gif

Mūsų ir norėjo, o kai palakstė su fotografu ir jaudulys vis tiek, tai laikas prabėgo ir nieko nebesužaidėm, liko viskas kitai dienai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 12, 19:12)
Aš pasidabruotas labai gražias nusižiūrėjau  ax.gif

gal gali pasidalinti kur ir kokia kaina? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2010 05 12, 19:43)
Mūsų ir norėjo, o kai palakstė su fotografu ir jaudulys vis tiek, tai laikas prabėgo ir nieko nebesužaidėm, liko viskas kitai dienai  mirksiukas.gif

nu ri as manau, kad persikrauti nereikia, nes ir taip tu formulumu bus labai daug biggrin.gif
Atsakyti