Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

Aciu visoms uz atsiustus kontraktus, tarp ju savaji istrinta radau smile.gif

Beje kaip jus ten su tom taurem, jei dovanojate, tai jau jie ir visur jas naudoja?

loretita2
Dar gal ka nors prie tu peduciuturi, na zodzius, kaip mazdaug sakoma juokingiau smile.gif
Atsakyti
As tai taures zadu dovanot prie stalo jau.. bet dabar susimeciau..o gal geriau pries visa ceremonija g.gif g.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif perskaiciau visas temeles svociu thumbup.gif tiksliau jau paskui tik permeciau akim kitas, nes info tikrai kartojosi blush2.gif pasidariau daug maz scenariju drinks_cheers.gif idejos tai super jusu svociutes drinks_cheers.gif thumbup.gif dabar kilo man klausimas:noreciau isgraviruot jauniesiems taures.gal zinot kur tai galima padaryti siauliuose?kokios kainos? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(linoze @ 2010 05 11, 23:30)
sveikos merginos 4u.gif perskaiciau visas temeles svociu thumbup.gif tiksliau jau paskui tik permeciau akim kitas, nes info tikrai kartojosi blush2.gif pasidariau daug maz scenariju drinks_cheers.gif idejos tai super jusu svociutes drinks_cheers.gif  thumbup.gif dabar kilo man klausimas:noreciau isgraviruot jauniesiems taures.gal zinot kur tai galima padaryti siauliuose?kokios kainos? blink.gif

ir man toks pat klausimas iskilo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 11, 16:47)
as tai ir nesiruosiu zaisti, tiesiog darom jauniesiems staigmena, kur truks valanda. nu bet gal spesim cool.gif

Tai jei sumanyta staigmena specialiai, tai ir gerai mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 11, 16:49)
tai gerai, kad tau jaunieji reikalavimu kazkokiu nedave thumbup.gif  o musu nori aktyvios sventes, daug zaidimu, daug veiklos doh.gif  tai va, jau daugiau sukti galva turim g.gif

na, ką reiškia aktyvi šventė... Tai arba jaunieji kažkur dalyvavo ir jiems nepatiko, nes buvo nuobodu, arba jų toks stilius, kad tik duok duonos ir žaidimų mirksiukas.gif
Šiaip man asmeniškai visuomet saikingumas labai artima su geru skoniu. Svarbiausia pačiam būti užtikrintam, žinoti ką tu nori pasakyti (žaidimu, dovana, ect.). Geriau mažiau, bet efektingiau, o ne daug ir šiaip sau. Bet tai mano asmeninė nuomonė

QUOTE(poniav @ 2010 05 11, 16:54)
Bet zodziu variantas super, paskaicius viskas graziai susivynioja i tutele.
user posted image
Kaip ir sakiau cia krikstynu isakymai, bet super bus kai bus vestuviu isakymai

bigsmile.gif Tikrai labai gražus. Vertas dėmesio 4u.gif

QUOTE(rokinuke @ 2010 05 11, 18:59)
o man tai vistiek neaisku su tuo gandro laisku, nors jus ka doh.gif  as turbut to nedarysiu,nes nesuvedu galu unsure.gif

Tai ir nedaryk, blogiau tikrai nebus mirksiukas.gif

QUOTE(cūgga @ 2010 05 11, 21:36)
Tuomet ką sugalvot išliedžiant iš namų, dovanosiu taures graviruotas bet norėtųsi dar kažko  g.gif

Išleidžiant iš namų gali pasirinkt žodžių. bet geriau nepatingėti kokią poezijos knygą perversti ar šiaip kokių gražių minčių pasirankioti. Copy paste- pats lengviausias būdas... bet jei noris išsiskirti, reikia įdėt truputį daugiau pastangų mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ingridastar,2010 05 12, 00:19]
Šiaip man asmeniškai visuomet saikingumas labai artima su geru skoniu. Svarbiausia pačiam būti užtikrintam, žinoti ką tu nori pasakyti (žaidimu, dovana, ect.). Geriau mažiau, bet efektingiau, o ne daug ir šiaip sau. Bet tai mano asmeninė nuomonė

ir as taip manau, bet ju nuomone, kad vos visa svete visus ant koju laikyt ir pastoviai kazkokia veikla uzimt doh.gif tai nemanau, kad taip sveciam idomu butu g.gif juk kaip sakoma tik per vestuves ir laidotuves tesusitinka, tai reikia palikt ir tusciu tarpu, kad galetu pabendraut, pasisokt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte1986: 11 gegužės 2010 - 23:11
mano ziniomis graviruoja Prabose, 999 smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2010 05 12, 00:49)
mano ziniomis graviruoja Prabose, 999 smile.gif 4u.gif

aš visada graviruoju praboj, nesu nusivylus dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 12, 09:47)
aš visada graviruoju praboj, nesu nusivylus dar smile.gif

o kaip su kainom?
Atsakyti
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 12, 10:38)
o kaip su kainom?

ima uz raide, bet va geda neatsimenu kainos, kažkas apie 0.50 - 0.60lt, jei nesuklysiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 12, 11:01)
ima uz raide, bet va geda neatsimenu kainos, kažkas  apie 0.50 - 0.60lt, jei nesuklysiu ax.gif

aciukas! mirksiukas.gif
Atsakyti
man dar klausimas iskilo ax.gif
Mes po santuokos Kaune vaziuosim i Trakus, gal zinote kur butu galima aplink sustoti ir, kad butu kokia aikstele, kur zaidimus pazais, pasivaisint ir t.t.
Po to vel i Kauna, vien zodziu pasivazinesim smile.gif
ui kaip nervuojuos, nors viena paguoda ora sestadieniui pranesa, jau visai nieko, ne taip kaip savaites pradzioj sake, kad sestadieni bus liutis
Atsakyti