Aciu visoms uz atsiustus kontraktus, tarp ju savaji istrinta radau
Beje kaip jus ten su tom taurem, jei dovanojate, tai jau jie ir visur jas naudoja?
loretita2
Dar gal ka nors prie tu peduciuturi, na zodzius, kaip mazdaug sakoma juokingiau
As tai taures zadu dovanot prie stalo jau.. bet dabar susimeciau..o gal geriau pries visa ceremonija
sveikos merginos perskaiciau visas temeles svociu tiksliau jau paskui tik permeciau akim kitas, nes info tikrai kartojosi pasidariau daug maz scenariju idejos tai super jusu svociutes dabar kilo man klausimas:noreciau isgraviruot jauniesiems taures.gal zinot kur tai galima padaryti siauliuose?kokios kainos?
QUOTE(linoze @ 2010 05 11, 23:30)
sveikos merginos perskaiciau visas temeles svociu tiksliau jau paskui tik permeciau akim kitas, nes info tikrai kartojosi pasidariau daug maz scenariju idejos tai super jusu svociutes dabar kilo man klausimas:noreciau isgraviruot jauniesiems taures.gal zinot kur tai galima padaryti siauliuose?kokios kainos?
ir man toks pat klausimas iskilo
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 11, 16:47)
as tai ir nesiruosiu zaisti, tiesiog darom jauniesiems staigmena, kur truks valanda. nu bet gal spesim
Tai jei sumanyta staigmena specialiai, tai ir gerai
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 11, 16:49)
tai gerai, kad tau jaunieji reikalavimu kazkokiu nedave o musu nori aktyvios sventes, daug zaidimu, daug veiklos tai va, jau daugiau sukti galva turim
na, ką reiškia aktyvi šventė... Tai arba jaunieji kažkur dalyvavo ir jiems nepatiko, nes buvo nuobodu, arba jų toks stilius, kad tik duok duonos ir žaidimų
Šiaip man asmeniškai visuomet saikingumas labai artima su geru skoniu. Svarbiausia pačiam būti užtikrintam, žinoti ką tu nori pasakyti (žaidimu, dovana, ect.). Geriau mažiau, bet efektingiau, o ne daug ir šiaip sau. Bet tai mano asmeninė nuomonė
QUOTE(poniav @ 2010 05 11, 16:54)
Bet zodziu variantas super, paskaicius viskas graziai susivynioja i tutele.
Kaip ir sakiau cia krikstynu isakymai, bet super bus kai bus vestuviu isakymai
Kaip ir sakiau cia krikstynu isakymai, bet super bus kai bus vestuviu isakymai
Tikrai labai gražus. Vertas dėmesio
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 11, 18:59)
o man tai vistiek neaisku su tuo gandro laisku, nors jus ka as turbut to nedarysiu,nes nesuvedu galu
Tai ir nedaryk, blogiau tikrai nebus
QUOTE(cūgga @ 2010 05 11, 21:36)
Tuomet ką sugalvot išliedžiant iš namų, dovanosiu taures graviruotas bet norėtųsi dar kažko
Išleidžiant iš namų gali pasirinkt žodžių. bet geriau nepatingėti kokią poezijos knygą perversti ar šiaip kokių gražių minčių pasirankioti. Copy paste- pats lengviausias būdas... bet jei noris išsiskirti, reikia įdėt truputį daugiau pastangų
[quote=ingridastar,2010 05 12, 00:19]
Šiaip man asmeniškai visuomet saikingumas labai artima su geru skoniu. Svarbiausia pačiam būti užtikrintam, žinoti ką tu nori pasakyti (žaidimu, dovana, ect.). Geriau mažiau, bet efektingiau, o ne daug ir šiaip sau. Bet tai mano asmeninė nuomonė
ir as taip manau, bet ju nuomone, kad vos visa svete visus ant koju laikyt ir pastoviai kazkokia veikla uzimt tai nemanau, kad taip sveciam idomu butu juk kaip sakoma tik per vestuves ir laidotuves tesusitinka, tai reikia palikt ir tusciu tarpu, kad galetu pabendraut, pasisokt
ir as taip manau, bet ju nuomone, kad vos visa svete visus ant koju laikyt ir pastoviai kazkokia veikla uzimt tai nemanau, kad taip sveciam idomu butu juk kaip sakoma tik per vestuves ir laidotuves tesusitinka, tai reikia palikt ir tusciu tarpu, kad galetu pabendraut, pasisokt
mano ziniomis graviruoja Prabose, 999
QUOTE(Akvilia @ 2010 05 12, 00:49)
mano ziniomis graviruoja Prabose, 999
aš visada graviruoju praboj, nesu nusivylus dar
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 12, 09:47)
aš visada graviruoju praboj, nesu nusivylus dar
o kaip su kainom?
QUOTE(Ariwom @ 2010 05 12, 10:38)
o kaip su kainom?
ima uz raide, bet va geda neatsimenu kainos, kažkas apie 0.50 - 0.60lt, jei nesuklysiu
QUOTE(vikute62 @ 2010 05 12, 11:01)
ima uz raide, bet va geda neatsimenu kainos, kažkas apie 0.50 - 0.60lt, jei nesuklysiu
aciukas!
man dar klausimas iskilo
Mes po santuokos Kaune vaziuosim i Trakus, gal zinote kur butu galima aplink sustoti ir, kad butu kokia aikstele, kur zaidimus pazais, pasivaisint ir t.t.
Po to vel i Kauna, vien zodziu pasivazinesim
ui kaip nervuojuos, nors viena paguoda ora sestadieniui pranesa, jau visai nieko, ne taip kaip savaites pradzioj sake, kad sestadieni bus liutis
Mes po santuokos Kaune vaziuosim i Trakus, gal zinote kur butu galima aplink sustoti ir, kad butu kokia aikstele, kur zaidimus pazais, pasivaisint ir t.t.
Po to vel i Kauna, vien zodziu pasivazinesim
ui kaip nervuojuos, nors viena paguoda ora sestadieniui pranesa, jau visai nieko, ne taip kaip savaites pradzioj sake, kad sestadieni bus liutis