Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

Labukas, gal kuri turit kontrakta stalo ispirkimui, as turejau toki ireminta su pirsliu ant A4, bet istryniau sad.gif, jei galit atsiuskit i
andriuskaite@gmail.com
Atsakyti
o man tai vistiek neaisku su tuo gandro laisku, nors jus ka doh.gif as turbut to nedarysiu,nes nesuvedu galu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 11, 13:50)
Sveikutes mergaites, turiu klausimeli, mes i sventes vieta renkames 19 val, o kaip pas jus? Ar irgi panasiu laiku renkates?

Mums irgi restoranas 19 val. CMB 12,30 val, bažnyčia 14.30 . Kaip ir laiko viskam yra sočiai, čia tik aš stradalioju kol kas dėl kėlimosi labai anksti ryte, nes aš jau tokia esu. Jei jau keltis labai anksti, t.y. 4 val tai geriau visai neiti miegoti blush2.gif
Na bet laiko dar turiu iki 08.07. Tad dabar kibsiu į darbus, o paskui vėl sugrįšiu prie vestuvių. Bet jus vis paskaitinėsiu ir gal ką naujo užsirašysiu.

O gandro laiška, aš darysiu, bet kaip ir daugumos nuotakos, turbūt nosyte įkiša tai negaliu labai išsamiai kalbėti. smile.gif
Atsakyti

mergaites, gal zinot, kur Vilniuj pigiausiai graviruoja? reiktu spynele su jaunuju vardais isgraviruot ax.gif
Atsakyti
siandien buvau "balionu salyje", pasiule pirkti diplomu rinkini, bet kainuoja 50lt... gal kas kur kitur mate pigiau? gal kokiam knygyne? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2010 05 11, 18:47)
Labukas, gal kuri turit kontrakta stalo ispirkimui, as turejau toki ireminta su pirsliu ant A4, bet istryniau sad.gif, jei galit atsiuskit i
andriuskaite@gmail.com

i a.z atsiunciau koki as turiu mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif sveikutes,noreciau jusu patarimo,drauge kviecia i vestuves pabuti liudininke,sako nieko nereikia ruostis,nes poru nebus,bet jaunimas vazines kartu,vakare bus muzikantas,bet zinau kad grizus namo bus stalas uzimtas,sveciu bus apie 40 ka jus manote,gal pasiruosti kokia programele
Atsakyti
QUOTE(surmute @ 2010 05 11, 19:50)
4u.gif sveikutes,noreciau jusu patarimo,drauge kviecia i vestuves pabuti liudininke,sako nieko nereikia ruostis,nes poru nebus,bet jaunimas vazines kartu,vakare bus muzikantas,bet zinau kad grizus namo bus stalas uzimtas,sveciu bus apie 40 ka jus manote,gal pasiruosti kokia programele

manau tikrai pasiruosti reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 11, 19:38)
siandien buvau "balionu salyje", pasiule pirkti diplomu rinkini, bet kainuoja 50lt... gal kas kur kitur mate pigiau?

o kokie diplomai tau konkreciai reikalingi?
parasyk man i a.z., pabandyciau paieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ariwom: 11 gegužės 2010 - 19:10
QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 10, 21:26)
drinks_cheers.gif Ir man šie "konservai" sukėlė daug abejonių  lotuliukas.gif

Tas naktipuodis iš tikro buvo nenaudotas ir atsirado, kas visą tą turinį išgėrė ir suvalgė. Na, bet čia jau - ne jautrių nervų žiūrovams.  Bet pas mus nualpusių nebuvo  mirksiukas.gif

g.gif as jei buciau zinojusi ta bajeriuka su konservavimu, butinai buciau dariusi.
O su naktipuodziu mes darem per naujus, pas mus buvo ipiltas sampanas ir kas norejo gere per siaudeli storesni ir ilga.
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 11, 10:44)
lotuliukas.gif tai va sakau- visko prigalvoja, o tokias idėjas labai lengva susigaudyt, bet kiek jose naudos, prasmės ar logiškumo- va čia klausimas...
Vis tik vestuvės yra vestuvės, ne koks pasirodymų šou vakarėlis, kur galima viskas a la bet kaip  smile.gif

Tuomet ką sugalvot išliedžiant iš namų, dovanosiu taures graviruotas bet norėtųsi dar kažko g.gif
Pas mus CVS 14.45 po to foto ir tik 16 val bažnyčia, baigsis apie 17 val tai iki 19 laisvas laikas, tai galvoju pasifotkinsim gamtoj, išgersim šampano ir bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 10, 21:41)
sveikutes mirksiukas.gif kad jaunikis su pirsliu, o jaunoji su pirsliene vaziuoja g.gif  tai va pasimeciau... kaip yra istikruju? g.gif

Mano jaunieji norejo vaziot su musu masina, tai sedejo kartu. Manau, kad jau nebera tokiu paprociu. g.gif
Papildyta:
QUOTE(indrezz @ 2010 05 11, 11:55)
Sveikutės,
Mačiau vienas vestuves, kai lietui lyjant visa palyda pasipuošė tokiais ploščiais nuo lietaus spalvotais ir guminiais batais... atrodė fantastiškai ir linksmai, bet kur jų gauti kažin tų ploščių?

Esu maciusi pard uz eura plosciukus
Atsakyti
Stai pedutes, bet nemano smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Na gal is cia niekas neistrins g.gif
Atsakyti