QUOTE(kacius @ 2010 05 11, 13:14)
Matai pas mane yra dilema, aš viską darausi Vilniuje, o pas jaunąjį reikia 10 val būti už Utenos
jooo, cia sunkiau biski...
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 11, 16:17)
mes ir 19val. bet musu baznycia tik puse triju, man laiko atrodo labai mazai lieka
o kada jusu ceremonijos?
Sociai laiko. neatsibos. Zaidimu praktiskai nereikes. Bet nereikia del to pergyvent, juk ne esme jie, is tikro. kol pasifotkinsit, kol taure sampo pakelsit- jau laikas baliun bus.
Beje, iprasta, jog svita "mandagiai "veluoja bent pusvalanduka
Kad zmones visi susirinktu, galetu pasiruost visi sutikimui ir tt. Tik aisku seimininkes tai reikia ispeti, nes primeskit- pusvalandi veluojat, dar maziausiai pusvalandis kol praeis jaunieji jiems skirtas uzduotis, stalo ispirkimas
Ir tik jau tada sedat uz stalo, pranesat kokia proga, dokumentai perskaitomi- ir visi dantimis isikabina i kepsni
Idomumo delei mums baznycia 13 val, balius irgi 19
Tai kaip isivaizduojat ka tureciau daryt
Taigi skaiciuojam: baznycia apie 1 val. Po baznycios- fotkes, dar apie 15-20 min. Jei oras grazus apie pusvalandi.
dar reikes ikalbet jaunaja, kad fotosesija studijoj butina, taigi is vieno miestuko reikes vaziuot i kita, fotosesija 2 val. (su kelione)
tame miestuke vaziuojam i parka- fotosesija 0.30. Ilgiau neverta.
Rukstam atgalios. Sustojam taske A, B, C
taigi reziume- laikas 6 valandos istirpo kaip sniegas pavasari
Be jokio parinimosi, "kukliai" paveluojam ir visur speta. Apie zaidimus net nesuku galvos. Nes greiciausiai nebus kada
nebent koks vienas, 2 maksimaliai, kurie neuzims daug laiko, kuriuos reiks suzaist gurksnojant sampana.
Taip, kad mergaites, nesiparinkit, kad nebus 20 zaidimu, kai atrodo NET 3-4 laisvos valandos
Svarbu gera nuotaika, linksmas tostukas laiku ir vietoj, pora smagi7 pokstu- ir liuks