Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(AudraB @ 2010 05 11, 09:08)
Labas rytas
user posted image

bigsmile.gif Labas rytas. Oi kaip skanu... essen.gif Dopingas smegenims, kad pilvų nesuktų biggrin.gif iš streso. (kaip pavydžiu moterims, kurios nėra smaližės... cool.gif

QUOTE(kacius @ 2010 05 11, 10:36)
pirma pas kirpėja tai turiu tada 6 val pas ją būti, jei pas kosmetologe, tai ar nenubėgs visas "grimas" ?

blink.gif jei man šitaip, turbūt numirčiau ant pietų baliaus nesulaukus.
manau tau makiažas nenubėgs, jei kokybiškas bus. juk tokį ir ruošiesi darytis?
Ai, gal klausi dėl šukuosenos, kad pas kirpėją galvą plaut ir šukuotis? tada gal pas kiroėją pirma, nes pas kosmetologę vis vien maždaug valandą užtruksi, nepaės nei į rankšluostį suvynioti šlapi plaukai- gali išdžiūti g.gif

QUOTE(cūgga @ 2010 05 11, 11:12)
Iš po tokio logiško paaiškinimo, kurio apti net nesistengiau įžvelgti susirūpinau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ar daryti tą marinavimą ar jį pakeisti kažkuo kitu  g.gif 
Nu žinok man irgi kinkos dreba vos tik pagalvoju  doh.gif  lotuliukas.gif
O dėl tų ištrinimų labai gaila, manau tikrai negalima viešai slapukų rašyti...

lotuliukas.gif tai va sakau- visko prigalvoja, o tokias idėjas labai lengva susigaudyt, bet kiek jose naudos, prasmės ar logiškumo- va čia klausimas...
Vis tik vestuvės yra vestuvės, ne koks pasirodymų šou vakarėlis, kur galima viskas a la bet kaip smile.gif

Dėl slaptažodžių drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 11 gegužės 2010 - 10:46
Sveikutės,
Mano pasirodymo diena jau šį šeštadienį... Pačios nervingiausios dienos bus ketvirtadienis ir penktadienis jau įsivaizduoju.....
Tik neramu, kad savaitgaliui lietų praneša...... gamtoje būtų labai ne kas jei lytų... Svočiutės, kaip jūs sprendžiat tokią situaciją kai lyja, su visais gamtos žaidimais ir t.t. Mačiau vienas vestuves, kai lietui lyjant visa palyda pasipuošė tokiais ploščiais nuo lietaus spalvotais ir guminiais batais... atrodė fantastiškai ir linksmai, bet kur jų gauti kažin tų ploščių?
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 11, 10:44)
: blink.gif jei man šitaip, turbūt numirčiau ant pietų baliaus nesulaukus.
manau tau makiažas nenubėgs, jei kokybiškas bus. juk tokį ir ruošiesi darytis?
Ai, gal klausi dėl šukuosenos, kad pas kirpėją galvą plaut ir šukuotis? tada gal pas kiroėją pirma, nes pas kosmetologę vis vien maždaug valandą užtruksi, nepaės nei į rankšluostį suvynioti šlapi plaukai- gali išdžiūti  g.gif

Matai pas mane yra dilema, aš viską darausi Vilniuje, o pas jaunąjį reikia 10 val būti už Utenos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(indrezz @ 2010 05 11, 12:55)
Sveikutės,
Mano pasirodymo diena jau šį šeštadienį... Pačios nervingiausios dienos bus ketvirtadienis ir penktadienis jau įsivaizduoju.....
Tik neramu, kad savaitgaliui lietų praneša...... gamtoje būtų labai ne kas jei lytų... Svočiutės, kaip jūs sprendžiat tokią situaciją kai lyja, su visais gamtos žaidimais ir t.t. Mačiau vienas vestuves, kai lietui lyjant visa palyda pasipuošė tokiais ploščiais nuo lietaus spalvotais ir guminiais batais... atrodė fantastiškai ir linksmai, bet kur jų gauti kažin tų ploščių?

Laba,

spalvotų lietpalčių esu pirkusi Jysk parduotuvėje arba kur buna parduotuvytės "Viskas po vieną eurą" ir pan. Jeigu atmintis nepaveda, tai mokėdavau už vieną lietpaltuką apie 2-3 litus smile.gif

Sėkmės šeštadienį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasaulyte @ 2010 05 11, 12:15)
Laba,

spalvotų lietpalčių esu pirkusi Jysk parduotuvėje arba kur buna parduotuvytės "Viskas po vieną eurą" ir pan.  Jeigu atmintis nepaveda, tai mokėdavau už vieną lietpaltuką apie 2-3 litus smile.gif

Dėkui už informaciją, bandysiu ieškoti.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2010 05 11, 09:36)
Labas rytas,
Labai skaniai kavutė ir tortukas atrodo, man kaip tik šiandienai. Atrodo iki mano svočios startavimo daug laiko, bet jau vaikštau su ištinusia galva  doh.gif
Niekaip negaliu išsisukt su kirpėja ir kosmetologe. Pas ką jūs pirma einate? Jei aš eisiu pirma pas kirpėja tai turiu tada 6 val pas ją būti, jei pas kosmetologe, tai ar nenubėgs visas "grimas" ?

as pas kirpeja buvau uzsirasiusi 5.30 nuejau miegoti turbut 2 val, bet visai nieko an ta diena praejo antra diena irgi atlaikiau, buvo viskas tiek itepmta kad nebuvo laiko apie miega galvoti, as kazkaip nuo sesiju pripratus savitem nemiegot ir atsilaikyti visa diena biggrin.gif
O seip gali rasytis makiaza pirma o po to sukuosena, vaziuodama darytis makiaza issiplauk galva ir su dregnais plaukais vaziok, kad paskui kirpykloj nereiktu plauti, as taip daug kartu esu dariusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skgreta @ 2010 05 11, 11:41)
as pas kirpeja buvau uzsirasiusi 5.30 nuejau miegoti turbut 2 val, bet visai nieko an ta diena praejo antra diena irgi atlaikiau, buvo viskas tiek itepmta kad nebuvo laiko apie miega galvoti, as kazkaip nuo sesiju pripratus savitem nemiegot ir atsilaikyti visa diena  biggrin.gif
O seip gali rasytis makiaza pirma  o po to sukuosena, vaziuodama darytis makiaza issiplauk galva ir su dregnais plaukais vaziok, kad paskui kirpykloj nereiktu plauti, as taip daug kartu esu dariusi  mirksiukas.gif

Oj ačiu, kad paguodei, kad ne viena aš tokia. Tik man ji sakė, jei noriu 7, o ne 8 tai plius 10 lt. Supratau, aš taip kad jei aš jos prašysiu 5: val tai man prie šukuosenos prisidės 30 lt g.gif
Atsakyti
mergaites, atsiuskit prasau kas ta meiles simfonija 4u.gif jei kuri turite, tai i a.z. meila parasyciau, nes jaunoji gali susekti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitasaulyte @ 2010 05 11, 12:15)
Laba,

spalvotų lietpalčių esu pirkusi Jysk parduotuvėje arba kur buna parduotuvytės "Viskas po vieną eurą" ir pan.  Jeigu atmintis nepaveda, tai mokėdavau už vieną lietpaltuką apie 2-3 litus smile.gif

super idėja su lietpalčiais, aš vis sukau galvą kaip reiktų gelbėtis nuo lietaus drinks_cheers.gif

šį savaitgalį besidarbuosiančioms svočiutėms sėkmės 4u.gif lauksim pasipasakojimu kaip sekės smile.gif

dėl pašto, nežinau, pirmą kartą girdžiu kad kažkas taip negražiai elgiasi, nes panos ivairiuose forumuose turi tų paštų savo ir niekas nieko netrina, juk kitos stengiasi pridėti kuo daugiau info, kad visos galėtų ratsi, o čia kažkas taip..... negražu, negražu verysad.gif
Atsakyti
Na ,mergaitės mes jau po šventės. Viskas pavyko puikiai, tik oras buvo baisus, šalta , na bet nieko nepadarysi .Buvo kaip buvo.Svarbu viskas pavyko , jaunieji patenkinti, svečiai ,tikiuosi taip pat smile.gif
Atsakyti
Sveikutes mergaites, turiu klausimeli, mes i sventes vieta renkames 19 val, o kaip pas jus? Ar irgi panasiu laiku renkates?
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2010 05 11, 10:36)
Labas rytas,
Labai skaniai kavutė ir tortukas atrodo, man kaip tik šiandienai. Atrodo iki mano svočios startavimo daug laiko, bet jau vaikštau su ištinusia galva  doh.gif
Niekaip negaliu išsisukt su kirpėja ir kosmetologe. Pas ką jūs pirma einate? Jei aš eisiu pirma pas kirpėja tai turiu tada 6 val pas ją būti, jei pas kosmetologe, tai ar nenubėgs visas "grimas" ?

man ir tas pats doh.gif zinau, kad laiko yra, bet jei ilgiau pasedziu, tai ir naktim sapnuojasi jau doh.gif kad vis kas nepavyksta verysad.gif as tai pirma sukuosena darysiuos. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Juračiuks @ 2010 05 11, 15:40)
Na ,mergaitės mes jau po šventės. Viskas pavyko puikiai, tik oras buvo baisus, šalta , na bet nieko nepadarysi .Buvo kaip buvo.Svarbu viskas pavyko , jaunieji patenkinti, svečiai ,tikiuosi taip pat  smile.gif

sveikute 4u.gif dziaugiuosi, kad pavyko jums ka suplanavot 4u.gif drinks_cheers.gif ir kad jums jau viskas praejo mirksiukas.gif tai pasidalink, ka dareti, kokia eiga buvo drinks_cheers.gif butu smagu isgirsti mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(poniav @ 2010 05 11, 15:50)
Sveikutes mergaites, turiu klausimeli, mes i sventes vieta renkames 19 val, o kaip pas jus? Ar irgi panasiu laiku renkates?

mums irgi sake panasiu laiku drinks_cheers.gif nu blogiausiu atveju 18val, bet seimininkem nelabai tinka anksciau...
Papildyta:
roksi25 vaikelio laiska atsiunciau i a.z mirksiukas.gif gal tiks ax.gif
Atsakyti