Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 10, 22:26)
drinks_cheers.gif Ir man šie "konservai" sukėlė daug abejonių  lotuliukas.gif

O dar iš savo vestuvių prisiminiau - niekur dar to nemačiau, tai gal kam pravers...
Antrą dieną kai jau piršlį išvaduoja nuo korikų, jis vaišina savo krauju, o korikai visiems kišo po nosim ... naktipuodį, į kurį pripylė alaus ir įmetė porą parūkytų dešrelių. Atrodė tikrai šlykštokai, bet ir juokingai kartu. Atseit, piršlys pagautas nusigando ir padarė... Tas naktipuodis iš tikro buvo nenaudotas ir atsirado, kas visą tą turinį išgėrė ir suvalgė. Na, bet čia jau - ne jautrių nervų žiūrovams.  Bet pas mus nualpusių nebuvo  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif Žinau šitą bajerį. Aš šito irgi nedaryčiau. Nu kažkaip man pačiai tą vaizdą pamačius kažkaip- nei šis nei tas biggrin.gif Čia toks biški bajeriuks iš juodo humoro sesijos biggrin.gif

QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 10, 22:41)
sveikutes mirksiukas.gif  man cia rasant scenariju iskilo toks klausimukas... per mano vestuves i zagsa vaziavom pirmoj masinoj as su pirsliu antroj mano vyras su pirsliene. dabar paskaiciau, kad jaunikis su pirsliu, o jaunoji su pirsliene vaziuoja g.gif  tai va pasimeciau... kaip yra istikruju? g.gif

Šiaip jau jaunoji su piršliene važiuoja, jaunikis- su piršliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilia @ 2010 05 10, 19:10)
ir kur tas Ismenes laiskas gmaile?nematau as tikrai nieko naujo kad butu ideta sad.gif

Deja, bet kaip suprantu laišką kažkas ištrynė... Nes jo pati neradau nei gautuose, nei išsiųstuose, nei šiukšlių dėžėje.
Kam reikėjo, tas pasižiūrėjo ir matyt nepanoro pasidalinti idėjomis su kitomis. Žodžiu žemas lygis....
Atsakyti
Tai jei kažkuri turite Ismenes laišką, pasiųskit man akviless gmail.com
Atsakyti
Ismene, pas tave sent items turetu likti, jei is savo pasto rasei. pabandyk vel persiusti 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit medaus mėnesio suteikimo aktą, kažkur buvau išsisaugojus ir dabar niekur nerandu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musu.zaisliukai @ 2010 05 10, 22:34)
Ismene, pas tave sent items turetu likti, jei is savo pasto rasei. pabandyk vel persiusti  4u.gif

Pirmiausia, tai tikrai jau nebesiųsčiau. Ištrinti gali ir antrą ir trečią kartą. Taip kad neverta stengtis... Antra, siunčiau iš svočių pašto, tai ir labai norėdama neturiu ką persiųsti...
Žodžiu kas čia rimtai užsiima, tai manau reikėtų keisti visus slaptažodžius, nedalinti čia viešai ir duoti tik toms, kurios bendrauja ir užsitarnauja. Nes dabar kiek paskaičiau, tai čia ne pirmas atvejis, kai kažkas kažką ištrina, o kadangi slaptažodžiai viešinami visiems iš eilės - tai kaltų nėra.
Keista, kai paprašiau slaptažodžio ir pasakiau, kad atsiųsiu laišką, tai į AŽ gal penki laiškai atėjo su slaptažodžiais. Matai idėjų reikia. O kai užduodi čia klausimą, tai antrą kartą perklausius atsakymo ir nesulauksi kaip suprantu....

Gailiuosi, kad išvis įkišau savo trigrašį ir norėjau pagelbėti. Nesikeikiant, ale bobos lieka bobomis ...
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 10, 22:53)
lotuliukas.gif Žinau šitą bajerį. Aš šito irgi nedaryčiau. Nu kažkaip man pačiai tą vaizdą pamačius kažkaip- nei šis nei tas  biggrin.gif Čia toks biški bajeriuks iš juodo humoro sesijos biggrin.gif
Šiaip jau jaunoji su piršliene važiuoja, jaunikis- su piršliu  mirksiukas.gif

bet kiek teko vestuviu dalyvauti, visose pirslys su jaunaja, pirsliene su jaunikiu... g.gif pasimeciau blink.gif
Papildyta:

Gailiuosi, kad išvis įkišau savo trigrašį ir norėjau pagelbėti. Nesikeikiant, ale bobos lieka bobomis ...
[/quote]

nereikia taip pykti, juk nevisos cia tokios ax.gif beje ir as ne i visus klausimus gavau atsakymus, bet gal kas tuo kart lankesi, negalejo padet. nes pacios nezinojo blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 11 gegužės 2010 - 07:11
QUOTE(AudraB @ 2010 05 11, 08:08)
Labas rytas
user posted image

Labas rytas, kokia skani kavute smile.gif Kaip einasi pasiruosimo darbai?smile.gif Mano dienajau sparciai arteja, beliko pora savaiciu, kinkos pradeda drebeti. ax.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Labai skaniai kavutė ir tortukas atrodo, man kaip tik šiandienai. Atrodo iki mano svočios startavimo daug laiko, bet jau vaikštau su ištinusia galva doh.gif
Niekaip negaliu išsisukt su kirpėja ir kosmetologe. Pas ką jūs pirma einate? Jei aš eisiu pirma pas kirpėja tai turiu tada 6 val pas ją būti, jei pas kosmetologe, tai ar nenubėgs visas "grimas" ?
Atsakyti
sveikos merginos!as dar karta su tuo paciu klausimu,gal kas zino ar pamena kur vilniuje yra parduotuve su vestuviu atributika,konkreciai reikia pazadu tortuko doh.gif ten tikrai yra,tik niekaip neberandu nuorodos doh.gif padekit jei galit,man vestuves jau sestadieni,su mergina buvau sutarusi,kad padarys,ir gavosi taip ,kad padare ,bet ji ne vietine ir nebespeja man jo pristatyti!tai nebebus mano tortuko verysad.gif aciu labai jei padesit 4u.gif ir dar gal kas turi busimo vaikelio laiskeli?ir gal dar kas pamena tokia ideja,kur yra tokie kaip kraicio maiseliai,ten pvz.maiselis su pavadinimu;kai salta bus,viduje degtukai,kad jaunieji bet kada uzsidegtu savo seimos zidini ir susisildytu unsure.gif nu kazkas tokio blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 10, 19:57)
lotuliukas.gif Nu ko tik neprigalvoja žmonės šiais laikais. O jei rimtai- tai kam tą pavardę konservuoti?  g.gif Šiaip jau marinuoja, konservuoja  (maistą), kad kada nors galima būtų panaudoti (suvalgyti)- šiuo gi atveju gaunas, kad konservuota tam, kad reikalui esant išleisti ir pasinaudoti  g.gif Logiškai mąstant- mergautinę pavardę (jei keis jaunoji), skyrybų atveju galima bus atgal susigrąžinti  g.gif

Iš po tokio logiško paaiškinimo, kurio apti net nesistengiau įžvelgti susirūpinau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ar daryti tą marinavimą ar jį pakeisti kažkuo kitu g.gif

QUOTE(rokinuke @ 2010 05 11, 07:43)
Labas rytas, kokia skani kavute smile.gif Kaip einasi pasiruosimo darbai?smile.gif Mano dienajau sparciai arteja, beliko pora savaiciu, kinkos pradeda drebeti.  ax.gif

Nu žinok man irgi kinkos dreba vos tik pagalvoju doh.gif lotuliukas.gif
O dėl tų ištrinimų labai gaila, manau tikrai negalima viešai slapukų rašyti...
Atsakyti