QUOTE(pašnekutė @ 2010 05 10, 22:26)
Ir man šie "konservai" sukėlė daug abejonių
O dar iš savo vestuvių prisiminiau - niekur dar to nemačiau, tai gal kam pravers...
Antrą dieną kai jau piršlį išvaduoja nuo korikų, jis vaišina savo krauju, o korikai visiems kišo po nosim ... naktipuodį, į kurį pripylė alaus ir įmetė porą parūkytų dešrelių. Atrodė tikrai šlykštokai, bet ir juokingai kartu. Atseit, piršlys pagautas nusigando ir padarė... Tas naktipuodis iš tikro buvo nenaudotas ir atsirado, kas visą tą turinį išgėrė ir suvalgė. Na, bet čia jau - ne jautrių nervų žiūrovams. Bet pas mus nualpusių nebuvo
O dar iš savo vestuvių prisiminiau - niekur dar to nemačiau, tai gal kam pravers...
Antrą dieną kai jau piršlį išvaduoja nuo korikų, jis vaišina savo krauju, o korikai visiems kišo po nosim ... naktipuodį, į kurį pripylė alaus ir įmetė porą parūkytų dešrelių. Atrodė tikrai šlykštokai, bet ir juokingai kartu. Atseit, piršlys pagautas nusigando ir padarė... Tas naktipuodis iš tikro buvo nenaudotas ir atsirado, kas visą tą turinį išgėrė ir suvalgė. Na, bet čia jau - ne jautrių nervų žiūrovams. Bet pas mus nualpusių nebuvo
Žinau šitą bajerį. Aš šito irgi nedaryčiau. Nu kažkaip man pačiai tą vaizdą pamačius kažkaip- nei šis nei tas Čia toks biški bajeriuks iš juodo humoro sesijos
QUOTE(saulyte1986 @ 2010 05 10, 22:41)
sveikutes man cia rasant scenariju iskilo toks klausimukas... per mano vestuves i zagsa vaziavom pirmoj masinoj as su pirsliu antroj mano vyras su pirsliene. dabar paskaiciau, kad jaunikis su pirsliu, o jaunoji su pirsliene vaziuoja tai va pasimeciau... kaip yra istikruju?
Šiaip jau jaunoji su piršliene važiuoja, jaunikis- su piršliu