Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(Ismene @ 2010 05 09, 10:18)
Vakar beskaitydama pasirinkau kelias idėjas, bet šiandien pusę pamiršau  doh.gif Tai noriu pasitikslinti:
1. Nakties melodija (paklodė su natom) kam ji naudojama? Ar ji duodama jauniesiems, einant miegoti?

QUOTE(Jolkuce @ 2010 05 09, 19:01)
taigi drakosa atrase  smile.gif  virsuje zvilgtelk

Nu niekaip nematau kur atsakymas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2010 05 09, 19:11)
Nu niekaip nematau kur atsakymas  unsure.gif

Na as supratau,kad cia biggrin.gif
QUOTE(Ismene @ 2010 05 09, 09:18)
Labas rytas
Gal galima būtų prisijungti prie svočių pašto? Kieno čia prašyti? Turiu keleta įdėjų, įmesčiau foto. Čia nelabai noriu viešinti

svociutems@gmail.com
slaptaž - supersvocia
Atsakyti
Čia prieš tai buvo diskusija dėl pašto viešinimo unsure.gif Geriau to viešai nedaryti. kas dažnai būna sm, gali prsisipažint, kad ir temos pradžioje, arba į kelias bendrautojas kreiptis.

Juk nesunku kažkam parašyt į až, sakėt, kad dingsta informacija nono.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2010 05 09, 20:11)

taip paklodeė duodama jauniesiam einant miegulio biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kažkaip rečiau plepu čia, darbuojuos vis.. nors dar laiko nemažai, bet mėgstu viską anksčiau pasidaryti.. nors abejoju kad taip pavyks, vistiek kas nors liksis paskutinei minutei.. doh.gif
QUOTE(Ismene @ 2010 05 09, 19:11)

sveika. nakties melodija teikiama jauniesiems prieš išlydint miegoti, kad išmoktų jei ko nemokės .. kad pasikabinę prieš lovą, naudotųsi ja kas antrą naktį biggrin.gif

QUOTE(ingridastar @ 2010 05 09, 21:30)
Čia prieš tai buvo diskusija dėl pašto viešinimo  unsure.gif Geriau to viešai nedaryti. kas dažnai būna sm, gali prsisipažint, kad ir temos pradžioje, arba į kelias bendrautojas kreiptis.

Juk nesunku kažkam parašyt į až, sakėt, kad dingsta informacija  nono.gif

drinks_cheers.gif būkime šiek tiek atsargesnės.. 4u.gif
Atsakyti
Merginos siūlykit idėjas kaip užmarinuoti pavardę, paimsiu stiklainį ir ką į jį dėti g.gif ant ko tą pavardę užrašyti kad iš šono žiūrint matytųsi, gal ant kokios lentutės g.gif norisi kažko įdomesnio, kam įteikti po to kad saugotų g.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 10, 15:32)
Merginos siūlykit idėjas kaip užmarinuoti pavardę, paimsiu stiklainį ir ką į jį dėti  g.gif  ant ko tą pavardę užrašyti kad iš šono žiūrint matytųsi, gal ant kokios lentutės  g.gif norisi kažko įdomesnio, kam įteikti po to kad saugotų  g.gif

Sveikutės, man jau paskutinė savaitėlė pradėjo stuksėti, o darbų nepadaryta dar kiek doh.gif , kinkos jau dreba unsure.gif
Mane irgi domina kaip įdomiau pavardę užkoncervuoti ax.gif
Atsakyti
Migliuk ir man jau paskutinioji biggrin.gif na nieko, as jau beveik viska padariusi, tik nakti pries vestuves dar reiks pasidarbuoti, nes tik ta nakti parskrisiu Lietuvelen doh.gif doh.gif doh.gif
ir kur tas Ismenes laiskas gmaile?nematau as tikrai nieko naujo kad butu ideta sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akvilia: 10 gegužės 2010 - 18:11
sveikutes, nu vuo, pagaliau pabaigiau kurt scenariju, nezinau kas ten gavos, bet gal kas gavos blush2.gif

bet ziuriu musu daug pirsliausianciu si savaitgali thumbup.gif kad tik oras geras butu..

mes si savaitgali jau atsventem mergvakarius - bernvakarius...

Mergos ar as spirtra ar nera tu peduciu blush2.gif visa pasta isknisau ir nemaciau blush2.gif gal kuri galetumet man atsiusti blush2.gif siguciux@gmail.com Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 10, 16:32)
Merginos siūlykit idėjas kaip užmarinuoti pavardę, paimsiu stiklainį ir ką į jį dėti  g.gif  ant ko tą pavardę užrašyti kad iš šono žiūrint matytųsi, gal ant kokios lentutės  g.gif norisi kažko įdomesnio, kam įteikti po to kad saugotų  g.gif

lotuliukas.gif Nu ko tik neprigalvoja žmonės šiais laikais. O jei rimtai- tai kam tą pavardę konservuoti? g.gif Šiaip jau marinuoja, konservuoja (maistą), kad kada nors galima būtų panaudoti (suvalgyti)- šiuo gi atveju gaunas, kad konservuota tam, kad reikalui esant išleisti ir pasinaudoti g.gif Logiškai mąstant- mergautinę pavardę (jei keis jaunoji), skyrybų atveju galima bus atgal susigrąžinti g.gif

na, aš bent jau logiško gero paaiškinimo ir palinkėjimo kodėl ją reikia konservuot taip ir neradau.

Nu nebent kaip mumijas konservuot, su ta idėja lotuliukas.gif bet irgi kažkaip keista... tipo čia ateities kartoms panagrinėt, pakapsitinėt, kas tai per daiktas? biggrin.gif

Vienu žodžiu- man asmeniškai šitas reikalas šiek tiek keistas, švelniai tariant biggrin.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif Ir man šie "konservai" sukėlė daug abejonių lotuliukas.gif

O iš karto perskaičiusi klausimą pagalvojau, kad visai būtų galima padaryti raides iš tikrų daržovių - tvirtesnių kokių (morkų, paprikų spalvotų, gal net cukinijų žalios odėlės nenulupus ar pan) ir užkonservuoti kaip tikrus konservus su užpilu. Visą tūrį pridėt kokių neryškių daržovių, o raides rikiuoti gražiai prie stiko, kad pavardė matytųsi.

Bet jei aš daryčiau tokius kokius konservus, tai išpjaustinėčiau ... kad ir žodį "meilė" ar pan. Dar širdelių ir - į konservus. Te saugo sandėliuke mirksiukas.gif Kol meilė baigsis, tada galės atsidaryt ir "pasistiprint", bet visą veselę prigrasint galima, kad stebėtų, padėtų, kad to stiklainio netektų atidaryti ir kai bus minimos auksinės jų vestuvės - kad pristatytų kaip įrodymą, kad tikrai meilės nepritrūko.

O dar iš savo vestuvių prisiminiau - niekur dar to nemačiau, tai gal kam pravers...
Antrą dieną kai jau piršlį išvaduoja nuo korikų, jis vaišina savo krauju, o korikai visiems kišo po nosim ... naktipuodį, į kurį pripylė alaus ir įmetė porą parūkytų dešrelių. Atrodė tikrai šlykštokai, bet ir juokingai kartu. Atseit, piršlys pagautas nusigando ir padarė... Tas naktipuodis iš tikro buvo nenaudotas ir atsirado, kas visą tą turinį išgėrė ir suvalgė. Na, bet čia jau - ne jautrių nervų žiūrovams. Bet pas mus nualpusių nebuvo mirksiukas.gif

Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif man cia rasant scenariju iskilo toks klausimukas... per mano vestuves i zagsa vaziavom pirmoj masinoj as su pirsliu antroj mano vyras su pirsliene. dabar paskaiciau, kad jaunikis su pirsliu, o jaunoji su pirsliene vaziuoja g.gif tai va pasimeciau... kaip yra istikruju? g.gif
Atsakyti