Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

Gal esat sugalvojusios kokiu nors idomesniu darbu pasiskirstymu smile.gif
Na kur: valgyt gaminsiu -As.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AudraB: 08 gegužės 2010 - 16:55
QUOTE(drakosa @ 2010 05 08, 16:39)
ar galit šiek tiek plačiau apie tuos akmenėlius, nes mačiau nuotraukoje vienų vestuvių, tai labai patiko idėja. bet neko daugiau nežinau - papasakokit... blush2.gif
kas ant jų rašoma ir koks skaitymo tikslas.. 4u.gif

Aš jų paruošiau 20, duosiu jauniesiem kad dešimt išsirinktų ir susidėtų š laimės skrynelę o likusius dešimt išmesim kur nors, galvoju kad gal čia gamtoj visa tai darysim, o žodžiai tai pvz laimė, pavydas, turtas, džiaugsmas ir t.t.

QUOTE(AudraB @ 2010 05 08, 16:53)
Gal esat sugalvojusios kokiu nors idomesniu darbu pasiskirstymu smile.gif
Na kur: valgyt gaminsiu -As.....

Pas mane pvz. lepinsi mane tu, saldainius valgysiu aš, mašiną plausiu aš, piršlių namus tvarkysim kartu biggrin.gif , pas kaimynę druskos eisi tu, nežinau ar kuo padėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 08, 20:04)
Aš jų paruošiau 20, duosiu jauniesiem kad dešimt išsirinktų ir susidėtų š laimės skrynelę o likusius dešimt išmesim kur nors, galvoju kad gal čia gamtoj visa tai darysim, o žodžiai tai pvz laimė, pavydas, turtas, džiaugsmas ir t.t.
Pas mane pvz. lepinsi mane tu, saldainius valgysiu aš, mašiną plausiu aš, piršlių namus tvarkysim kartu  biggrin.gif , pas kaimynę druskos eisi tu, nežinau ar kuo padėjau  lotuliukas.gif

Aciu uz pagalba, nors jau padariau, kai kurie ir sutampa smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar vakare paskubomis visą temą perskaičiau karsta.gif Šaunuolės jūs first.gif

Mudu su MB esam pakviesti būti liudininkais. Kadangi turim kelių mėnesių vaikiuką, tai sakė nieko daryti nereikės. Bet kažkaip patiems norisi kažką padaryt, nustebinti jaunuosius. Gerai, kad nereikės pilnai programos pravesti. Jei matysit reikalą, galėsim kokį žaidimą pravesti ir t.t.

Vakar beskaitydama pasirinkau kelias idėjas, bet šiandien pusę pamiršau doh.gif Tai noriu pasitikslinti:
1. Nakties melodija (paklodė su natom) kam ji naudojama? Ar ji duodama jauniesiems, einant miegoti?
2. ... Nebepamenu ko norėjau paklausti lotuliukas.gif

Gal galima būtų prisijungti prie svočių pašto? Kieno čia prašyti? Turiu keleta įdėjų, įmesčiau foto. Čia nelabai noriu viešinti blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Laba ryteli merguzeles lelijeles.. na va diplomai padaryti biggrin.gif pasai liudijimai visokie, korcikes, beliko tik atsiprintinti ax.gif O va skaitineju kazdiena, ir kiek susiduriu tai visur visokie tostai zodziai rasomi eilemis, kazkaip senamadiskai blush2.gif Gal kas kur uztikes kokius pasveikinimus jumoro forma biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 05 09, 11:11)
smile.gif Laba ryteli merguzeles lelijeles.. na va diplomai padaryti biggrin.gif  pasai liudijimai visokie, korcikes, beliko tik atsiprintinti ax.gif  O va skaitineju kazdiena, ir kiek susiduriu tai visur visokie tostai zodziai rasomi eilemis, kazkaip senamadiskai blush2.gif  Gal kas kur uztikes kokius pasveikinimus jumoro forma  biggrin.gif ?

blush2.gif ir dar vienas klausymelis.. gal kas susideure su ta pacia beda..radau nuo senesniu vestuviu masinoms papuosimui kaspinu, bet va jie visi susiglamze, gal yra kokia texnika,kaip juos i pirmini vaizdeli sugrazint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cūgga @ 2010 05 08, 19:04)
Pas mane pvz. lepinsi mane tu, saldainius valgysiu aš, mašiną plausiu aš, piršlių namus tvarkysim kartu  biggrin.gif , pas kaimynę druskos eisi tu, nežinau ar kuo padėjau  lotuliukas.gif

ačiū už "pamoką"... 4u.gif tikrai akmenukus darysiu... biggrin.gif

QUOTE(Ismene @ 2010 05 09, 09:18)
Labas rytas  4u.gif
Gal galima būtų prisijungti prie svočių pašto? Kieno čia prašyti? Turiu keleta įdėjų, įmesčiau foto. Čia nelabai noriu viešinti  blush2.gif

svociutems@gmail.com
slaptaž - supersvocia

QUOTE(Jolkuce @ 2010 05 09, 10:58)
blush2.gif ir dar vienas klausymelis.. gal kas susideure su ta pacia beda..radau nuo senesniu vestuviu masinoms papuosimui kaspinu, bet va jie visi susiglamze, gal yra kokia texnika,kaip juos i pirmini vaizdeli sugrazint? g.gif

o kokie tie kaspinai? popieriniai? medžiaginiai?
jei paprasti medžiaginiai, tai galima palyginti silpnai padarius lygintuvą, o jei popieriniai, tai galima per medžiagą palyginti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2010 05 09, 12:33)
ačiū už "pamoką"... 4u.gif tikrai akmenukus darysiu... biggrin.gif
svociutems@gmail.com
slaptaž -  supersvocia
o kokie tie kaspinai? popieriniai? medžiaginiai?
jei paprasti medžiaginiai, tai galima palyginti silpnai padarius lygintuvą, o jei popieriniai, tai galima per medžiagą palyginti.  mirksiukas.gif

g.gif na jie tokie plastmases popieriaus kaip rusu laikais geles vyniodavo biggrin.gif lygint neiseina, nes tirpsta plastmase,o per medizga nulis sveiku doh.gif jauciu mesiu ta kaspina lauk g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 05 09, 11:35)
g.gif  na jie tokie plastmases popieriaus kaip rusu laikais geles vyniodavo  biggrin.gif  lygint neiseina, nes tirpsta plastmase,o per medizga nulis sveiku  doh.gif  jauciu mesiu ta kaspina lauk  g.gif

pamėgink peiliu perbraukti, nors ir kiek susisuks, bet bent jau išsitiesins gal?
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2010 05 09, 12:50)
pamėgink peiliu perbraukti, nors ir kiek susisuks, bet bent jau išsitiesins gal?

lotuliukas.gif suku va i peiliu i zirklem ir xren biggrin.gif Zodziu amen itariu jam bus smile.gif
g.gif Sedziu uzrasus savo vartau , i visi zaidimai ir uzimtumas jauniesiems, kazkaip mazai sveciam doh.gif net nezinau kuo cia anuos uzimt.. pas mumis nei pamergiu nei pabroliu nebus, jokiu komandu nein padaryt, tik siaip sveteliai.. doh.gif iki 20 zmoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 gegužės 2010 - 12:04
Niu ką, parašiau ilgą laišką. Tikiuosi kam nors pravers šios idėjos ax.gif

O į mano klausimą taip nieks ir neatsakė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2010 05 09, 18:54)
Niu ką, parašiau ilgą laišką. Tikiuosi kam nors pravers šios idėjos  ax.gif

O į mano klausimą taip nieks ir neatsakė...  verysad.gif

taigi drakosa atrase smile.gif virsuje zvilgtelk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 09 gegužės 2010 - 18:01