na mes taip pat iteiksim taures, daugiau irgi nemazai issileido...galvojam nebedovanot pinigeliu...
Sveikos svociutes,
Na as jau beveik baigiu pasiruost darbams :)Tik turedama tiek daug ideju nebesudelioju minciu Ir va tai ka planavau sudet i svente, pasidariau 3 uzsedimus. Tik galvoju ar spesiu O ir nezinau, gal kas svarbu, o kas nesvarbu. Jei galit padekit
Atrodytu taip:
1 uzs.: pasisveikinimas ir trumpai apie kelione, tostas jauniesiams, sveciu prisistatymais su pazadu kortelemis, valdzios rinkimai ir valsas.
2 uzs.: diplomai jauniesiams, darbu pasiskirstymas, degtine karti, patarimai jauniesiams, seimos zidinys, tada laukas ir fejerverkai
3 uzs.: puokstes ir keliaraiscio metimas, vaikelio laiskas, vardo rinkimai ir jaunuju guldynes.
Na, kaip jums?
Na as jau beveik baigiu pasiruost darbams :)Tik turedama tiek daug ideju nebesudelioju minciu Ir va tai ka planavau sudet i svente, pasidariau 3 uzsedimus. Tik galvoju ar spesiu O ir nezinau, gal kas svarbu, o kas nesvarbu. Jei galit padekit
Atrodytu taip:
1 uzs.: pasisveikinimas ir trumpai apie kelione, tostas jauniesiams, sveciu prisistatymais su pazadu kortelemis, valdzios rinkimai ir valsas.
2 uzs.: diplomai jauniesiams, darbu pasiskirstymas, degtine karti, patarimai jauniesiams, seimos zidinys, tada laukas ir fejerverkai
3 uzs.: puokstes ir keliaraiscio metimas, vaikelio laiskas, vardo rinkimai ir jaunuju guldynes.
Na, kaip jums?
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 06, 19:34)
Sveika prisijungus į tokias atsakingas pareigas einančių būrį
na, aš galvoju, kad išlaidų piršliams daugiau nei pakankamai Mūsų dovana bus albumas, į kurį pasirašys dalyvaujantys šventėje svečiai- tokie spontaniški palinkėjimai, parašai. Jis kainuos 57 lt. Ir antrai dienai bus sūris.
Ir užteks, nes išlaidų ir taip apsčiai.
na, aš galvoju, kad išlaidų piršliams daugiau nei pakankamai Mūsų dovana bus albumas, į kurį pasirašys dalyvaujantys šventėje svečiai- tokie spontaniški palinkėjimai, parašai. Jis kainuos 57 lt. Ir antrai dienai bus sūris.
Ir užteks, nes išlaidų ir taip apsčiai.
ačiū už pasveikinimą nors svočiauti reikės dar tik rugpjūti, bet jau dabar po trupiti kinkos virpa O čia labai gera idėja su tuo albumu.
Papildyta:
QUOTE(Ligita.r @ 2010 05 06, 21:49)
Sveikos svociutes,
Atrodytu taip:
Na, kaip jums?
Atrodytu taip:
Na, kaip jums?
Nors aš nelabai ką išmanau, nes dar tik eisiu pirmą kartą, bet mano nuomone
QUOTE(Ligita.r @ 2010 05 06, 22:49)
Sveikos svociutes,
Atrodytu taip:
Na, kaip jums?
Atrodytu taip:
Na, kaip jums?
Liuks, viskas labai teisingai
Aciu jums merginos uz patarima
Pati eisiu pirma karta, taigi deliojau deliojau, ir va taip man gavosi viskas
Dar norejau paklausti kas paprastai duodama isperkant stala?
Aciu jums
Pati eisiu pirma karta, taigi deliojau deliojau, ir va taip man gavosi viskas
Dar norejau paklausti kas paprastai duodama isperkant stala?
Aciu jums
O ka palnuojat veikti gamtoje?
QUOTE(Ligita.r @ 2010 05 06, 23:39)
Buteliai ir saldainiai Nes persirengėliams tik viena galvoj
Papildyta:
QUOTE(Dolilia @ 2010 05 06, 23:43)
O ka palnuojat veikti gamtoje?
jei viskas suplanuota- nelabai lieka laiko pramogoms gamtoje- norisi tik pailsėti, užkąsti galbūt, atsipūsti. nes tarp fotografavimosi, važiavimo iš taško A į tašką B kartais lieka labai suplanuotas laikas.
Bet je atsitiko taip, kad gaunasi ilgokas tuščias tarpas- gali kokį žaidimėlį lengvą (atsižvelgiant į sąlygas), vienąkart surengiau anekdotų konkursą Visai smagu buvo, visi kas kokį prisisiminę pasakojo, linksmai pailsėjom
O kaip saunu ,anekdotu konkursas .Super
o issiperkant stala butinai tikrus butelius duodat? ar galima didelej taroj vandenuka ?
[quote=loretita2,2010 05 06, 11:44]
man patiko si mintis. Bent as tai isdrysciau taip padaryti, bet mano vyras tai nelabai. As esu ekstremale,o jis ramesnis. Visad sako: ai kaip atrodys, negrazu ir tt.
Papildyta:
Is anksto vyrui nieko nesakiau, tik kai pradejo dainuoti karti karti, jam sakau n- einam, jis kur? Sakau einam - pamatysi jis tokiom akim atsistojo ir ejo is paskos , einant jam sakau - gulsies ant manes - jis man tu bl... isprotejei..., tiek bespejo atsakyt ir jau mes buvom sales vidury, tad paprasciausiai jam nieko nebeliko, kaip tik tai vykdyti . O paskui ir pats dziaugesi, galima sakyti DIDZIAVOSI, kaip cia sauniai mes juos pamokem Taip dariau samoningai, nes jis pas mane irgi is kukliuju, per visas vestuves ne zodzio nepratare, vat uzsirakino jam gerklej ir viskas. Tai visas dvieju dienu kruvis buvo krites ant manes
man patiko si mintis. Bent as tai isdrysciau taip padaryti, bet mano vyras tai nelabai. As esu ekstremale,o jis ramesnis. Visad sako: ai kaip atrodys, negrazu ir tt.
Papildyta:
Is anksto vyrui nieko nesakiau, tik kai pradejo dainuoti karti karti, jam sakau n- einam, jis kur? Sakau einam - pamatysi jis tokiom akim atsistojo ir ejo is paskos , einant jam sakau - gulsies ant manes - jis man tu bl... isprotejei..., tiek bespejo atsakyt ir jau mes buvom sales vidury, tad paprasciausiai jam nieko nebeliko, kaip tik tai vykdyti . O paskui ir pats dziaugesi, galima sakyti DIDZIAVOSI, kaip cia sauniai mes juos pamokem Taip dariau samoningai, nes jis pas mane irgi is kukliuju, per visas vestuves ne zodzio nepratare, vat uzsirakino jam gerklej ir viskas. Tai visas dvieju dienu kruvis buvo krites ant manes
Kasandra nu tu saunuole taip juos ir reikia-uz pakarpos
Dolilia as tai gamtoje suplanavus kelis zaidimukus, bet tokius trumpus labai..kazkaip galvoju kad bus ir taip ka veikti, nes vaziuosim per 2 vietas fotosesiju daryt..
Dolilia as tai gamtoje suplanavus kelis zaidimukus, bet tokius trumpus labai..kazkaip galvoju kad bus ir taip ka veikti, nes vaziuosim per 2 vietas fotosesiju daryt..
QUOTE(Kasandra @ 2010 05 07, 08:36)
jam sakau n- einam, jis kur? Sakau einam - pamatysi jis tokiom akim atsistojo ir ejo is paskos ,
Merginos gal kuri turit kokius žodelius, leidžiant žibintus
Papildyta:
QUOTE(Akvilia @ 2010 05 07, 09:12)
Aš pamenu per mano vestuves, tai gamtoj turėjom labai daug laiko, tai žaidimų prisižaidėm į valias, prisifotkinom, prisivaišinom jau kaip ir būtų užtekę visos šventės nes į gamtą su mumis važiavo visas jaunimas kurie buvo vestuvėse tai buvo mūsų daugiau nei 20...
O geriausias bajeris toks kad grįždami į salę sustojom ant tilto, pišliai eiles sako ir t.t tik BUMMMM į poras atsitrenkė moteris važiuojanti su dviračiu, gerai kad jokių sužalojimų ar suknelių suplėšymo niekas nepatyrė, tik šampanu apsipylė bet buvo šiek tiek ir juokinga kaip ta moteris išsigandusi pakilo