QUOTE(Kasandra @ 2010 05 05, 23:29)
rugpjucio menesi su vyru debiutavom vestuvese pirsliu roleje ( viskas buvo labai sauniai, bet man maloniau vestuves planuoti ) tad kai uzdainavo karti karti su vyru nuejom i sales viduri as atsiguliau ant zemes, vyras ant manes ir pasibuciavom.... NEREALIAI. Jei turit drasos - pabandykit - pamatysit kokiu ovaciju susilauksit
man patiko si mintis. Bent as tai isdrysciau taip padaryti, bet mano vyras tai nelabai. As esu ekstremale,o jis ramesnis. Visad sako: ai kaip atrodys, negrazu ir tt.
Papildyta:
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 05 06, 10:30)
Sveikos
visiškai sutinku, tik kažkaip nesinorėjo auklėti.. bet šiaip reiktų kad slaptažodžiai laiks nuo laiko būtų pakeičiami, ir nedalijami viešai nes gaila jei kas viską sunaikintu..
gal dar kas kokių pamokinimų karčių, karčių turi?
visiškai sutinku, tik kažkaip nesinorėjo auklėti.. bet šiaip reiktų kad slaptažodžiai laiks nuo laiko būtų pakeičiami, ir nedalijami viešai nes gaila jei kas viską sunaikintu..
gal dar kas kokių pamokinimų karčių, karčių turi?
Man laaabai nepatinka ir pykta yra ,kad atsiranda kas tryna viska. As tiek siunciau idomybiu ir daug ko nerandu.
O su karti, mes darem jaunuju toki kaip albumuka is nuotrau , kaip jaunieji ruosesi iki pirmojo bucinio. Ten buvo, kaip akutes uzmerkia, kaip tikrina nosyciu ilguma ir tt. O paskutine foto jau jie buciuojasi, tai sakau , matot ju nereik mokyti, jie ir taip moka Bet deja muzikantai ir sveciai isprase mus pasibuciot, tai karstai apsikabinom ir iiiilgai buciavomes