Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(Kasandra @ 2010 05 05, 23:29)
rugpjucio menesi su vyru debiutavom vestuvese pirsliu roleje ( viskas buvo labai sauniai, bet man maloniau vestuves planuoti smile.gif  ) tad kai uzdainavo karti karti su vyru nuejom i sales viduri as atsiguliau ant zemes, vyras ant manes ir pasibuciavom.... NEREALIAI. Jei turit drasos - pabandykit - pamatysit kokiu ovaciju susilauksit wink.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif man patiko si mintis. Bent as tai isdrysciau taip padaryti, bet mano vyras tai nelabai. As esu ekstremale,o jis ramesnis. Visad sako: ai kaip atrodys, negrazu ir tt.

Papildyta:
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 05 06, 10:30)
Sveikos  4u.gif
visiškai sutinku, tik kažkaip nesinorėjo auklėti..  blush2.gif bet šiaip reiktų kad slaptažodžiai laiks nuo laiko būtų pakeičiami, ir nedalijami viešai  ax.gif nes gaila jei kas viską sunaikintu..  unsure.gif
gal dar kas kokių pamokinimų karčių, karčių turi? bigsmile.gif

Man laaabai nepatinka ir pykta yra ,kad atsiranda kas tryna viska. As tiek siunciau idomybiu ir daug ko nerandu.

O su karti, mes darem jaunuju toki kaip albumuka is nuotrau , kaip jaunieji ruosesi iki pirmojo bucinio. Ten buvo, kaip akutes uzmerkia, kaip tikrina nosyciu ilguma ir tt. O paskutine foto jau jie buciuojasi, tai sakau , matot ju nereik mokyti, jie ir taip moka smile.gif Bet deja muzikantai ir sveciai isprase mus pasibuciot, tai karstai apsikabinom ir iiiilgai buciavomes
Atsakyti
QUOTE(saida05 @ 2010 05 06, 14:00)
sveikos svočiutės aš irgi....

Sveikute, dziugu, kad prisijungei smile.gif
Na su tais akmenukais kuriamas Laimingos seimos receptas. Ir jaunieji issirinks kas jiems tinka is tu akmenuku, tada reik sugalvot kur reikiamus jie susides.
Del dovanos tai, taip, mums labai daug islaidu, nors eisim pas draugus, bet simboliskai vistiek adobanosim. Na as sumasciau dovanele tokia, kai jau atpirsliausiu parodysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 05 06, 14:46)
Sveikute, dziugu, kad prisijungei smile.gif
Na su tais akmenukais kuriamas Laimingos seimos receptas. Ir jaunieji issirinks kas jiems tinka is tu akmenuku, tada reik sugalvot kur reikiamus jie susides.
Del dovanos tai, taip, mums labai daug islaidu, nors eisim pas draugus, bet simboliskai vistiek adobanosim. Na as sumasciau dovanele tokia, kai jau atpirsliausiu parodysiu smile.gif

tai va va aš irgi galvojau apie tokia simboline dovanėlę, net jau esu sumasčiusi tik gerai neapgalvojau kaip tai įgyvendinti. tongue.gif
Papildyta:
Čia dar skaitinėjau apie pasižadėjimų tortą? blink.gif Atleiskit man jaujokei už neišmanymą, bet kas čia per velnias blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saida05 @ 2010 05 06, 17:21)
Čia dar skaitinėjau apie pasižadėjimų tortą? blink.gif  Atleiskit man jaujokei už neišmanymą, bet kas čia per velnias blush2.gif  biggrin.gif

Cia vietoj svocios torto darysiu. Ten darosi kap torto gabaliukai (dezutes) is ju susideda tortas, o tada jau pagal kiek vieno ismanyma deda ten ka nori
Atsakyti
Skaitineju as apie ta pasizadejimu torta ,ir mastau ji padaryti ,bet niekaip nesumastau ka i vidu idėti .Jei idesiu pasižadejimu korteles ,kažkaip per mažai ,ir tusčiai atrodys .Saldainius su jaunuju atvaizdu .bet kiek ju ideti ,i dežute tilps 3- saldainiai ,nes kitaip jie netilps .Nebent torta daryti labai dideli .Bet mano tortas ir taip susidarys is 56 gabaliuku .Na neisivaizduoju ,ir nebesumastau ka deti i ju torto vidu .smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saida05 @ 2010 05 06, 15:00)
sveikos svočiutės aš irgi norėčiau prisijungti,
Beje dar nekuklus klausimėlis( ypač toms kurios piršliauja dzukijoje) Ar dar dedat į vokelį atskirai dovanų jauniesiems?  blush2.gif Pas mus žemaitijoje tai niekas nededa, nes taip jau eini piršliauti tai jau skaitosi kaip dovana jauniesiems, o kaip yra kitur? Ar ten gal kitokios tradicijos? blush2.gif  g.gif

Sveika prisijungus į tokias atsakingas pareigas einančių būrį 4u.gif

na, aš galvoju, kad išlaidų piršliams daugiau nei pakankamai g.gif Mūsų dovana bus albumas, į kurį pasirašys dalyvaujantys šventėje svečiai- tokie spontaniški palinkėjimai, parašai. Jis kainuos 57 lt. Ir antrai dienai bus sūris.
Ir užteks, nes išlaidų ir taip apsčiai.

Atsakyti
O aš ištekinsiu sesę, tai dovana bus taurės pasidabruotos su jų vardais ir data visa tai kainuoja beveik šimtą lt, žinau kad jai patiks toks prisiminimas, o ir šiaip visokių išlaidų bus besiruošiant.

O ką jūs galvojat apie balandžius prie bažnyčios?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 06 gegužės 2010 - 19:27
As irgi sese istekinu, stengsiuos padaryti jai grazia svente . Prie viso to mes su vyru apmokesim puse limuzino-bus musu dovana jai. Labai labai ja myliu ir galiu paskutines kelnes jai atiduoti ax.gif Ta ir stengiuos kad viskas butu tobula..... Gal taip ir nebus bet as labai labai stengsiuos
Atsakyti
Balandžiai gražu . Bet man tai gražu ,kaip visi jas paleidžia t,y visas pulkas ,o ne vieni jaunieji .Mes tai leisime drugelius .Radau Kaune ,ir Vilniuje drugeliu augintoju .tai manau ,kad bus įspūdinga
.
Atsakyti
QUOTE(Dolilia @ 2010 05 06, 20:53)
Balandžiai gražu . Bet man tai gražu ,kaip visi jas paleidžia t,y visas pulkas ,o ne vieni jaunieji .Mes tai leisime drugelius .Radau Kaune ,ir Vilniuje drugeliu augintoju .tai manau ,kad bus įspūdinga
.

Oi kaip faina -drugeliai, neeilinis dalykas. Gal galima placiau apie juos, gal nuoroda kokia turit?
Atsakyti
Aš ir buvau sumąsčiusi drugelius, bet kai paskaičiau visą info, tai jei blogas oras, šalčiau ar vėjas didesnis, jie nekilti gali. Tai ir apsigalvojau, nes tada jokio efekto nebūtų, o pinigėliai nemaži ax.gif
Atsakyti
Žinoma

AS sakysiuosi is cia
http://www.zaviakimi...eliai-vestuvems

bet man labai patiko drugeliai ir is sios puslapio
http://www.myspace.com/drugiai

o aprasyta ,kaip laikyti ,ir teisingai paleisti daugiausia informacijos radau cia
http://rengvita.word...-jusu-sventeje/

Papildyta:
Mes leisime patalpoje .po vestuvių gales juos pagauti ,ir namo dar parsivežti.
savaite ar ilgeliau jais pasidžiaugti gales jaunieji .
Atsakyti