QUOTE(AudraB @ 2010 05 05, 08:46)
Ingridastar, o tu irgi scenariju mokiniesi, na ta prasme mazai skaitai . Nes kai as pirma kart eisiu, tai man atrodo ten is jaudulio viska as uzmirsiu
, tai be papkes ne pro kur
Nu žinokit ne vienose vestuvėse buvusi, bet ir man kartais sapnuojasi, kad vestuves vedu, o papkutę pamiršus, panika ištinka
Visada turiu. Šiaip aš tikrai nepasižymiu gera atmintim, tai baltai pavydžiu toms, kurios sugeba mintinai tekstą išmokti... Bet aš žinau kas pas mane surašyta, tad ramu. Be to, galima ir ekspromtu kai ką, arba pakeičiu (na, lengviau, nes ne pirmą kartą ir viskas paprasčiau, o ir šiaip gyvenime neieškau žodžio kišenėje
Turėk papkutę ir nesijaudink, o jei skaitant ar sakant atsiras pauzė- nutaisyk tokią mįslingą miną, tipo čia taip ir turi būtį
Patikėk- niekas net nesupras, nes kiti juk nežino kas ten surašyta tam scenarijuj.
O jei kartais taip nutiktų, kad tikrai kur nors susivelsi, tai viską nuleisk juokais- kad svočiutė taip stengėsi taip kaupėsi, taip daug nori pasakyti, kad nebeatsirenki ką čia pirmiausiai sakyt, nuo ko pradėt
Kad neduokdie ko nepamiršt
QUOTE(cūgga @ 2010 05 05, 11:09)
Ačiū už palaikymą
tik bijau tų tokių pauzių kurių metu neturėsiu ką pasakyti
nors žinau kad muzikantė bus labai iškalbinga tai per daug nepergyvenu.
Dabar ieškau žodžių tostui už jaunuosius.
Aš irgi su papkike visur būsiu, kad ir pati viską rašau, aišku mokėsiu ir žinosiu kas po ko, bet dėl saugumo ir dėl to kad turėsiu kur įsikibti kad nenuvirsčiau iš jaudulio
nes jau dabar žinau kaip man tą rytą
suks vidurius
Nieko, sulakstysi į WC porą kartų ir praeis
Paskui nebebebus laiko jaudintis, nes reikės intensyvumo ir galva bus užimta. Nesijaudink, viskas bus ok
QUOTE(Skinte @ 2010 05 05, 21:13)
Moterys, nerašykit viešai tų slaptažodžių. Aš suprantu, kad dauguma mūsų yra tokios, kurios peržiūrės, pasisems gerų minčių ir dar savo mestelės, bet yra ir kitokių žmonių, kurių tikslų nei pats velnias nežino.. Taip jau buvo su mūsų emailu mokytojų temoj, anglisčių ir pan. Įėjo kažkas ir viską ištrynė
Tikslas neaiškus, o duomenų nebėr...
Tai tik tiek šiuo klausimu..
Tikrai. labai gaila, kai atsiranda tokių neaišku kokių paskatų vedamų personų, kurie viską gadina