Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(Giedre.K. @ 2010 05 05, 17:11)
Merginos, man bekuriant scenarijų kilo toks nekuklus klausimas  rolleyes.gif
Dėl karti karti.. KAIP ketinate bučiuotis..  blush2.gif  turiu omenyje kažkaip įdomiau.. nes mačius kaip svočia užlipa ant kėdės ir bučiuojasi, mačius kaip užsisuka ir ten lankstosi visaip..  biggrin.gif gal kas nepasikuklins ir pasiūlys kokį dar variantą??  4u.gif gal kas iš patirties, gal aks kur matę  ax.gif

mes išvis nesibučiavom, nes pasakėm, kad yra daugiau patyrusių už mus, kurie ir pamokins jaunuosius. Siuntėm širdelės formos pagalvėlę, kol groja muzika, pas ką sustodavo (muzika nutyla), tas ir rodydavo thumbup.gif
Atsakyti
pavydziu, kad jums jau viskas baigta ir kad galit pasigirdyti graziai pravesta svente blush2.gif  4u.gif  man tai jau naktim sapnuojasi doh.gif  bijau labai... pirmas kartas... baisu... wacko.gif

Man irgi buvo pirmos ir vienintelės (kol kas... smile.gif ) vestuvės. Ir aš naktim nemiegojau, todėl tikrai Jus suprantu...
Bet pamatysit, bus geriau, nei tikitės thumbup.gif
Geros šventės...
Papildyta:
QUOTE(vaiduuse @ 2010 05 05, 18:51)
mes išvis nesibučiavom, nes pasakėm, kad yra daugiau patyrusių už mus, kurie ir pamokins jaunuosius. Siuntėm širdelės formos pagalvėlę, kol groja muzika, pas ką sustodavo (muzika nutyla), tas ir rodydavo  thumbup.gif

Mes (kai muzikantai "liepė" piršliams mokyt bučiuotis) iš kart atsistojom ir pasakėm: Tai va, vaikai, klausykit piršlių patarimų: nesilaužykit, bet privatumą išlaikykit...
Čia aš išsitraukiau gražią vėduoklę, ja užsidengėm nuo visų ir pasibučiavom. Ir nuotrakos gražios išėjo su ta vėduokle, ir svečiams patiko... thumbup.gif
Atsakyti
Moterys, nerašykit viešai tų slaptažodžių. Aš suprantu, kad dauguma mūsų yra tokios, kurios peržiūrės, pasisems gerų minčių ir dar savo mestelės, bet yra ir kitokių žmonių, kurių tikslų nei pats velnias nežino.. Taip jau buvo su mūsų emailu mokytojų temoj, anglisčių ir pan. Įėjo kažkas ir viską ištrynė unsure.gif Tikslas neaiškus, o duomenų nebėr... schmoll.gif Tai tik tiek šiuo klausimu..
Atsakyti
QUOTE(Skinte @ 2010 05 05, 20:13)
Moterys, nerašykit viešai tų slaptažodžių. Aš suprantu, kad dauguma mūsų yra tokios, kurios peržiūrės, pasisems gerų minčių ir dar savo mestelės, bet yra ir kitokių žmonių, kurių tikslų nei pats velnias nežino.. Taip jau buvo su mūsų emailu mokytojų temoj, anglisčių ir pan. Įėjo kažkas ir viską ištrynė  unsure.gif Tikslas neaiškus, o duomenų nebėr...  schmoll.gif Tai tik tiek šiuo klausimu..

Pritariu, reiketu pakeisti esamus i naujus slaptazodzius ir ju neviesinti.
Ikelti tikrai neturiu ka i ta pasta bet mintis semiuosi is ten.
Lenkiu galva pries tas kurios pildo ta pasta ir padeda mums padaryti grazia svente.
Labai gaila kad atsiranda tokiu kurios viska gadina verysad.gif
Atsakyti

Man irgi buvo pirmos ir vienintelės (kol kas... smile.gif ) vestuvės. Ir aš naktim nemiegojau, todėl tikrai Jus suprantu...
Bet pamatysit, bus geriau, nei tikitės thumbup.gif
Geros šventės...

tikuosi ax.gif blush2.gif aciu uz palaikyma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(poniav @ 2010 05 05, 19:21)
Pritariu, reiketu pakeisti esamus i naujus slaptazodzius ir ju neviesinti.
Ikelti tikrai neturiu ka i ta pasta bet mintis semiuosi is ten.
Lenkiu galva pries tas kurios pildo ta pasta ir padeda mums padaryti grazia svente.
Labai gaila kad atsiranda tokiu kurios viska gadina verysad.gif

Ir as semiuosi minciu is ten blush2.gif
Kodel atsiranda tokiu kuriems norisi viska gadinti doh.gif
Atsakyti
Sveikos brangiosios

Nori įsijungti į jūsų būrį, startuosiu rugpjūčio pradžioje, ir noriu iš jūsų pasisemti įdėju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 05 05, 14:11)
Merginos, man bekuriant scenarijų kilo toks nekuklus klausimas  rolleyes.gif
Dėl karti karti.. KAIP ketinate bučiuotis..  blush2.gif  turiu omenyje kažkaip įdomiau.. nes mačius kaip svočia užlipa ant kėdės ir bučiuojasi, mačius kaip užsisuka ir ten lankstosi visaip..  biggrin.gif gal kas nepasikuklins ir pasiūlys kokį dar variantą??  4u.gif gal kas iš patirties, gal aks kur matę  ax.gif

rugpjucio menesi su vyru debiutavom vestuvese pirsliu roleje ( viskas buvo labai sauniai, bet man maloniau vestuves planuoti smile.gif ) tad kai uzdainavo karti karti su vyru nuejom i sales viduri as atsiguliau ant zemes, vyras ant manes ir pasibuciavom.... Patikekit kiek sulaukem ovaciju, sauke 70 zmoniu pakartoti ( pakartojima darem taip: vyras tada gules ant zemes as ant jo atsisedau ir tada priguliau) gal skamba vulgarokai, bet sventinej nuotaikoj mumi pavyko thumbup.gif jaunieji buvo soke smile.gif tada jie isejo i sale, pasisuko kelias sekundes valso zingsneliu, jaunikis pakele jaunaja ant ranku ir tada pradejo buciuotis. Buvom visiskai nesitare del tu buciniu, bet gavosi NEREALIAI. Jei turit drasos - pabandykit - pamatysit kokiu ovaciju susilauksit wink.gif
Atsakyti
QUOTE(AudraB @ 2010 05 05, 08:46)
Ingridastar, o tu irgi scenariju mokiniesi, na ta prasme mazai skaitai . Nes kai as pirma kart eisiu, tai man atrodo ten is jaudulio viska as uzmirsiu huh.gif , tai be papkes ne pro kur  mastau.gif

Nu žinokit ne vienose vestuvėse buvusi, bet ir man kartais sapnuojasi, kad vestuves vedu, o papkutę pamiršus, panika ištinka lotuliukas.gif
Visada turiu. Šiaip aš tikrai nepasižymiu gera atmintim, tai baltai pavydžiu toms, kurios sugeba mintinai tekstą išmokti... Bet aš žinau kas pas mane surašyta, tad ramu. Be to, galima ir ekspromtu kai ką, arba pakeičiu (na, lengviau, nes ne pirmą kartą ir viskas paprasčiau, o ir šiaip gyvenime neieškau žodžio kišenėje smile.gif

Turėk papkutę ir nesijaudink, o jei skaitant ar sakant atsiras pauzė- nutaisyk tokią mįslingą miną, tipo čia taip ir turi būtį mirksiukas.gif Patikėk- niekas net nesupras, nes kiti juk nežino kas ten surašyta tam scenarijuj.

O jei kartais taip nutiktų, kad tikrai kur nors susivelsi, tai viską nuleisk juokais- kad svočiutė taip stengėsi taip kaupėsi, taip daug nori pasakyti, kad nebeatsirenki ką čia pirmiausiai sakyt, nuo ko pradėt mirksiukas.gif Kad neduokdie ko nepamiršt

QUOTE(cūgga @ 2010 05 05, 11:09)
Ačiū už palaikymą  mirksiukas.gif tik bijau tų tokių pauzių kurių metu neturėsiu ką pasakyti  blush2.gif nors žinau kad muzikantė bus labai iškalbinga tai per daug nepergyvenu.
Dabar ieškau žodžių tostui už jaunuosius.

Aš irgi su papkike visur būsiu, kad ir pati viską rašau, aišku mokėsiu ir žinosiu kas po ko, bet dėl saugumo ir dėl to kad turėsiu kur įsikibti kad nenuvirsčiau iš jaudulio  lotuliukas.gif nes jau dabar žinau kaip man tą rytą suks vidurius  blush2.gif

Nieko, sulakstysi į WC porą kartų ir praeis biggrin.gif Paskui nebebebus laiko jaudintis, nes reikės intensyvumo ir galva bus užimta. Nesijaudink, viskas bus ok 4u.gif

QUOTE(Skinte @ 2010 05 05, 21:13)
Moterys, nerašykit viešai tų slaptažodžių. Aš suprantu, kad dauguma mūsų yra tokios, kurios peržiūrės, pasisems gerų minčių ir dar savo mestelės, bet yra ir kitokių žmonių, kurių tikslų nei pats velnias nežino.. Taip jau buvo su mūsų emailu mokytojų temoj, anglisčių ir pan. Įėjo kažkas ir viską ištrynė  unsure.gif Tikslas neaiškus, o duomenų nebėr...  schmoll.gif Tai tik tiek šiuo klausimu..

drinks_cheers.gif Tikrai. labai gaila, kai atsiranda tokių neaišku kokių paskatų vedamų personų, kurie viską gadina g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingridastar: 06 gegužės 2010 - 07:55
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Skinte @ 2010 05 05, 20:13)

visiškai sutinku, tik kažkaip nesinorėjo auklėti.. blush2.gif bet šiaip reiktų kad slaptažodžiai laiks nuo laiko būtų pakeičiami, ir nedalijami viešai ax.gif nes gaila jei kas viską sunaikintu.. unsure.gif

QUOTE(Kasandra @ 2010 05 05, 23:29)
rugpjucio menesi su vyru debiutavom vestuvese pirsliu roleje ( viskas buvo labai sauniai, bet man maloniau vestuves planuoti smile.gif  ) tad kai uzdainavo karti karti su vyru nuejom i sales viduri as atsiguliau ant zemes, vyras ant manes ir pasibuciavom.... Patikekit kiek sulaukem ovaciju, sauke 70 zmoniu pakartoti ( pakartojima darem taip: vyras tada gules ant zemes as ant jo atsisedau ir tada priguliau) gal skamba vulgarokai, bet sventinej nuotaikoj mumi pavyko  thumbup.gif  jaunieji buvo soke smile.gif tada jie isejo i sale, pasisuko kelias sekundes valso zingsneliu, jaunikis pakele jaunaja ant ranku ir tada pradejo buciuotis. Buvom visiskai nesitare del tu buciniu, bet gavosi NEREALIAI. Jei turit drasos - pabandykit - pamatysit kokiu ovaciju susilauksit wink.gif

va čia tai geras.. thumbup.gif tik ,nebuvus dar salėj.. nežinau kaip ten su vieta būtų.. tam prigulimui biggrin.gif nes šiaip labai linksma kompanija bus, manau irgi visiem patiktų.. taip pat virš 70 svečių bus rolleyes.gif
gal dar kas kokių pamokinimų karčių, karčių turi? bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos svočiutės aš irgi norėčiau prisijungti, man piršliauti teks rugpjūčio pradžioje. unsure.gif Labai daug čia skaitinėjau ir radau informacijos, todėl dėkoju už mintis ir pasakojimus. Turiu klausimėli, kažkurioje svčiučių temoje radau kažkas panašaus į žaidimą kur jaunieji meta akmenukus nuo tilto su užrašais pvz. meilė, aistra ir t.t. Gal kas darėt taip, gal galit papasakoti kaip tai vyksta nelabai pavyksta įsivaizduoti. blush-anim-cl.gif
Papildyta:
Beje dar nekuklus klausimėlis( ypač toms kurios piršliauja dzukijoje) Ar dar dedat į vokelį atskirai dovanų jauniesiems? blush2.gif Pas mus žemaitijoje tai niekas nededa, nes taip jau eini piršliauti tai jau skaitosi kaip dovana jauniesiems, o kaip yra kitur? Ar ten gal kitokios tradicijos? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saida05 @ 2010 05 06, 14:00)
sveikos svočiutės aš irgi norėčiau prisijungti, man piršliauti teks rugpjūčio pradžioje.  unsure.gif Labai daug čia skaitinėjau ir radau informacijos, todėl dėkoju už mintis ir pasakojimus. Turiu klausimėli, kažkurioje svčiučių temoje radau kažkas panašaus į žaidimą kur jaunieji meta akmenukus nuo tilto su užrašais pvz. meilė, aistra ir t.t. Gal kas darėt taip, gal galit papasakoti kaip tai vyksta nelabai pavyksta įsivaizduoti. blush-anim-cl.gif
Papildyta:
Beje dar nekuklus klausimėlis( ypač toms kurios piršliauja dzukijoje) Ar dar dedat į vokelį atskirai dovanų jauniesiems?  blush2.gif Pas mus žemaitijoje tai niekas nededa, nes taip jau eini piršliauti tai jau skaitosi kaip dovana jauniesiems, o kaip yra kitur? Ar ten gal kitokios tradicijos? blush2.gif  g.gif

Sveika prisijungus 4u.gif
mes darysime taip:
jaunasis neš per tiltą jaunąją, paprašysime ties viduriu sustoti, kad jaunikis pailsėtų biggrin.gif ir duosime iš maišelio akmenukus su jausmais: meilė, aistra, pavydas, barniai, supratingumas, gailestis, užuojauta ir kt. ir liepsime išsirinkti tuos kurie jų nuomonę jiems bus reikalingi, o kurie nereikalingi išmesti rolleyes.gif
mes šiaip iš Kauno bet piršliausime Dzūkijoje.. ir dėsime šiek tiek pinigėlių į vokelį, nes ženijam brolį, tai manau kad vien piršliavimas per maža dovana.. ax.gif
Atsakyti