Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(ingridastar @ 2010 05 04, 23:28)
drinks_cheers.gif Labai gerai, kad pasigyrei  4u.gif Šaunuolė
Nepergyvenk, nes nebūtina persistengti  mirksiukas.gif Kokybė nepriklauso nuo kiekybės  mirksiukas.gif

Ingridastar, o tu irgi scenariju mokiniesi, na ta prasme mazai skaitai . Nes kai as pirma kart eisiu, tai man atrodo ten is jaudulio viska as uzmirsiu huh.gif , tai be papkes ne pro kur mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridastar @ 2010 05 04, 22:28)
Nepergyvenk, nes nebūtina persistengti  mirksiukas.gif Kokybė nepriklauso nuo kiekybės  mirksiukas.gif

Ačiū už palaikymą mirksiukas.gif tik bijau tų tokių pauzių kurių metu neturėsiu ką pasakyti blush2.gif nors žinau kad muzikantė bus labai iškalbinga tai per daug nepergyvenu.
Dabar ieškau žodžių tostui už jaunuosius.

Aš irgi su papkike visur būsiu, kad ir pati viską rašau, aišku mokėsiu ir žinosiu kas po ko, bet dėl saugumo ir dėl to kad turėsiu kur įsikibti kad nenuvirsčiau iš jaudulio lotuliukas.gif nes jau dabar žinau kaip man tą rytą suks vidurius blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 05 gegužės 2010 - 09:11
Sveikos 4u.gif
dėl papkutės, tai 100proc. , kad ją turėsiu, ir kad naudosiuosi.. šiaip neesu tyli, visada turiu ką pasakyti, bet.. eiliuotai nemoku, o šiek tiek tų eilių vistiek bus.. išlydint, prie stalo.. gal 12.. blush2.gif o dar susijaudinimas duos savo.. tai geriau tuos 2-3 eiliuotus pasisakymus su viena akim pakutėj pasakysiu, nei kad pamiršus raudonuosiu ir imsiu kasžką dakūrinėti biggrin.gif sakiau papuošiu kaip nors iš suknelės medžiagos.. ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos,norejau pasiteiraut gal kuri zino ar pamena(,nes kazkurioj temoj buvo pamineta)parduotuve vilniuje,kur parduodami viokie vestuviu atributai,ypac domina pazadu tortukai,nes butent ten ju buvo,o kitur neteko aptikt doh.gif lyg laisves prospekte ar konstitucijos turetu but,nu niekaip nerandu dabar blush2.gif
Atsakyti
o prieš pirmą jaunųjų šokį sakot kažką g.gif kaip pas jus ši vieta atrodo scenarijuj (nekalbu kas bus kai jie jau suksis valso ar kitokiu žingsniu bet kaip pakviečiat pakilti visus paprastai buitiškai ar kaip kitaip eiliuotai)

o "papkutė" tai tikrai bus pas mane blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2010 05 04, 18:19)
O gal galit svociukes parasyt koks antros dienos eiliskumas, kazkaip kuriuos scenarijus turiu tai tik vienam yra antra diena.

Jaunųjų sutikimas
lovos patikrinimo aktas, sūris
Gandro atsakymas
Nuometo perdavimas įšventinimas į šeimininkus
Jaunųjų žodis
Karvojus
Laimės šulinys tėveliams
Korimas
Apdovanojimai

nežinau ar taip turi būti kol kas mano scenarijuj toks eiliškumas

QUOTE(Akvilia @ 2010 05 04, 19:46)
o kurioj vietoj daryti medaus menesio suteikima? ar vakare ar antros dienos ryte geriau smile.gif jauciu darysiu antra diena, nes pas mane kita diena mazai veiksmo visai..

aš darysiu prieš išlydint miegoti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zaiza: 05 gegužės 2010 - 11:49
QUOTE(rozaniene @ 2010 05 04, 20:57)
drinks_cheers.gif as radau
pirsliams@gmail.com (slp. irnetikpirsliams)
svociutems@gmail.com (slp. supersvocia)
rolleyes.gif  rolleyes.gif

g.gif pirsliams@gmail.com (slp. irnetikpirsliams) o man neleidzia sito atidaryti
Atsakyti
QUOTE(loretita2 @ 2010 05 05, 14:36)
g.gif pirsliams@gmail.com (slp. irnetikpirsliams) o man neleidzia sito atidaryti

ir man neleidzia, manau,kakas pakeite slaptazodi. kazkaip taremes,kad viesoj erdvej tokiu dalyku nesakysim, kaip slaptazodziai, nes cia lankosi samdomos svocios, kurios viska ciokina ir trina schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 05 05, 14:41)
ir man neleidzia, manau,kakas pakeite slaptazodi. kazkaip taremes,kad viesoj erdvej tokiu dalyku nesakysim, kaip slaptazodziai, nes cia lankosi samdomos svocios, kurios viska ciokina ir trina schmoll.gif

man irgi buvo taip pat verysad.gif , bet ten yra kitas kodas parasytas raudonai, kuri reikejo ivesti ir tada atidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(rozaniene @ 2010 05 05, 14:47)
man irgi buvo taip pat verysad.gif , bet ten yra kitas kodas parasytas raudonai, kuri reikejo ivesti ir tada atidaro g.gif

clap.gif viskas pavyko, reikejo paspaust prisiregistruot, nors buvo raudonai parasyta kad negeras slaptazodis
Atsakyti
Merginos gal kuri turit kraičio skryneliai žodžius g.gif išskyrus šituos
KRAIČIO SKRYNELĖ
DEIMANTĖ IR RAMŪNAI, KAIP GREITAI TARSI VIENA DIENA PRABĖGO JŪSŲ VAIKYSTĖS DIENOS. RODOS TAIP NESENIAI JŪS SUPO ANT RANKŲ, MOKĖ TARTI PIRMĄ ŽODĮ, ŽENGTI PIRMĄ ŽINGSNĮ. O ŠIANDIENĄ JŪS STOVIT ANT NAUJO NEPAŽĮSTAMO GYVENIMO SLENKSČIO, NEŽINIA KAS LAUKIA PERŽENGUS JĮ, KAIP JŪS PASITIKS TOJI ATEITIS. IR IŠLEISDAMI JŪS Į NAUJĄ GYVENIMĄ NORIM DOVANOTI ŠIĄ SIMBOLINĘ KRAIČIO SKRYNELĘ, Į KURIĄ SUDĖTA TAI KAS TAPS JŪSŲ GYVENIMO TIKROVE.
ŠTAI VYSTYKLAS – TAI MOTINYSTĖS SIMBOLIS. NE VIENĄ NAKTĮ PRALEISIT PRIE KŪDIKIO LOVELĖS, NE VIENA RAUKŠLELĖ ĮSIRĖŠ JŪSŲ VEIDE, NE VIENA SIDABRO SRUOGA, PAPUOŠ JŪSŲ GALVĄ, KOL IŠ MAŽO BEJĖGIO KŪDIKĖLIO IŠAUGINSIT DIDELĮ ŽMOGŲ.
ir t.t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cūgga: 05 gegužės 2010 - 14:09
Dar vienas adresiukas: pirsliams3@gmail.com (vestuves)
Atsakyti
Merginos, man bekuriant scenarijų kilo toks nekuklus klausimas rolleyes.gif
Dėl karti karti.. KAIP ketinate bučiuotis.. blush2.gif turiu omenyje kažkaip įdomiau.. nes mačius kaip svočia užlipa ant kėdės ir bučiuojasi, mačius kaip užsisuka ir ten lankstosi visaip.. biggrin.gif gal kas nepasikuklins ir pasiūlys kokį dar variantą?? 4u.gif gal kas iš patirties, gal aks kur matę ax.gif
Atsakyti