Sveikos svočiutės,
Šiandien visą dieną plušu, žvalgausi jūsų sukurtame superiniame lobyne, vakar sutikom būti piršliais, o vestuvės jau birželio 5 d. scenarijų jau beveik įpusėjau kurti ir sustojau prie žodžių ant tilto, planuoju užrakinti ten spyną o raktelius su prikabintom širdim įmesti į upę, nu bet ką pasakyti tai darant ką simbolizuoja širdys, gal kuri kokius žodelius pamėtėtų, būčiau dėkinga
QUOTE(Ligita.r @ 2010 05 02, 14:45)
Ir man idomu apie pavardes konservavima Kaip ten viskas vyksta, ir kaip tai daroma?
Va ką aš esu apie pavardės konservavimą nusikopinus iš kažkurios temos:
"Reikia atsispauzdinti didelėm raidėm jaunosios mergautinę pavardę ir suvynioti i ritinėlį perrištą kaspinuku. Sakiau tokius maždaug žodžius: " Gavau nurodymą iš tavo tėvelio, kad grąžintum jam tą turtą, kurį jis tau davė nuo pat gimimo ir kurį tu lig šiol sėkmingai naudojai bei didžiavaisi,o šiandien savo noru išsižadėjai" Tada daviau perskaityti. Ir tą ritinėlį su pavarde įdėjome į puslitrinį stiklainiuką, kuriame buvo kriauklyčiu, gražių karoliukų dar ten dekorui visokių kaip spalvotų druskyčių ir jaunasis užsuko dangtelį ant jo uždėjau kiaurėtą lininę skepetaitę ir perrišau tokiu kaip šiaudiniu šniūriuku. Tada, pasakiau, kad tėtis vistik pagalvojęs neliepė jam parvežti tos pavardėso liepė atiduoti jauniasiajam jo sūnui tikėdamasis kad jis ilgai tos pavardės ten nelaikys.
arba
Eigoj visu ziaidimu, kai busim gamtoj, paklausiu jaunosios kokia jos pavarde. Jei ji susimetys ir paklaus kuri pavarde, tai sakysiu nu va, nezinai savo pavardes, tai kad nebesimaisytum, uzkonservukim mergautine ir atiduokim anytai tarp uogieniu saugot. O jei pasakys tikraja pavarde, tiesiog pasakysiu, jog mergautine uzkonservuokim, kad nekiltu pagunda ja naudotis
QUOTE(migliux7 @ 2010 05 02, 11:01)
Būtų labai gerai jei įkeltumėte tekstą tų kortelių, nes jas pasidaryti tai nėra kas , tik būtų gerai turėt pavyzdį kas ant jų parašyta. Ačiū
įkėliau... į bendrą paštą..
sveikos svociutes, jungiuos ir as prie jusu, visa laika tik skaitinejau, bet manau reik ir man pasireikst :-) svociausim birzelio 5d., neb uz kalnu, bet daug jau pasidariau :-)
Papildyta:
as tai ant tilto sakysiu t, kuriuos nukopinau nuo kazko gal labai neuzpyks
Sirdis sirdziai sirdi duoda,
sirdis sirdziai atsiduoda
sirdis sirdi praso sito,
kad sirdis sirdi sirdyje laikytu....
musu rankose yra jusu sbieju sirdys, kad jos visa likusi gyvenima butu kartu neiskiriamos.
o kad kas nors blogo nepadarytu, ir neisskirtu jusu sirdeliu, surakintos didele spyna. o rakta ismeskite i upeli, kad srove ji nunestu, ir niekas jo nerastu.
gal pravers kam sie zodziai
Papildyta:
QUOTE(cūgga @ 2010 05 02, 18:56)
Sveikos svočiutės,
Šiandien visą dieną plušu, žvalgausi jūsų sukurtame superiniame lobyne, vakar sutikom būti piršliais, o vestuvės jau birželio 5 d. scenarijų jau beveik įpusėjau kurti ir sustojau prie žodžių ant tilto, planuoju užrakinti ten spyną o raktelius su prikabintom širdim įmesti į upę, nu bet ką pasakyti tai darant ką simbolizuoja širdys, gal kuri kokius žodelius pamėtėtų, būčiau dėkinga
as tai ant tilto sakysiu t, kuriuos nukopinau nuo kazko gal labai neuzpyks
sirdis sirdi praso sito,
musu rankose yra jusu sbieju sirdys, kad jos visa likusi gyvenima butu kartu neiskiriamos.
o kad kas nors blogo nepadarytu, ir neisskirtu jusu sirdeliu, surakintos didele spyna. o rakta ismeskite i upeli, kad srove ji nunestu, ir niekas jo nerastu.
gal pravers kam sie zodziai
QUOTE(Akvilia @ 2010 04 28, 17:28)
Klausykit, o kai renkat stalo valdzia, tai ekspromtu sugalvojat kas kuo bus ar nusprendziat is anksto as tai busimu sveciu tik puse tepazistu,tai turbut reiks tuo metu ir mastyt kas kuo bus..
mes rinksim vietoj, gal pasitarsim su jaunausiais, nes beveik nieko nepazinosim....
Papildyta:
Atrodo viskas... o gal ka ir praleidau. Na dar muzikantai pora zaidimuku pravede. Muzikantai tai buvo nerealus, labai mum padejo. Lankiu galva pries juos
Nu o cia kaip atrodziau as ir mano mazyle
[/quote]
istikruju daug darbo idejot ir jauniesiems svente paruoset saunuoliai
Papildyta:
sirdis sirdi praso sito,
Grazus zodziai
Papildyta:
jau klausiau, bet atsakymo kaip ir nesulaukiau ar darysit kas su oro deganciais balionais? ar po viena porai ar kaip? vis nesumastom su kokia mintim dazniausiai yra paleidziami ir kada? buciau dekinga uz atsakymus ir pasvarstymus
QUOTE(vinki @ 2010 05 03, 09:11)
Ačiū už šituos, jau esu šiek tiek išsisėmusi...
Svočiausim tą pačią dieną
Papildyta:
jau klausiau, bet atsakymo kaip ir nesulaukiau ar darysit kas su oro deganciais balionais? ar po viena porai ar kaip? vis nesumastom su kokia mintim dazniausiai yra paleidziami ir kada? buciau dekinga uz atsakymus ir pasvarstymus
[/quote]
Na siaip kiek zinau leidzia viena pora po viena ir daznmiausiai leidziami vietoj fejerverku 24val
Bet kiek esu prisiskaicius ir ne viena kart leidus, tai sudetinga su jais, o dar zinau atveji kai visos poros paleido, o jauniesiems ir sudege nenuskrides
QUOTE(Minosa @ 2010 04 30, 15:30)
Svociutes,
klausimelis....sumuzikantu pasikalbejau ir jis sako, butu smagu svecius ryte pavaisinti surio isrugomis...ka galeciau panaudoti toms isrugoms...
neteke nei matyti nei girdeti, nei vienose vestuvese kur esu buvusi...
klausimelis....sumuzikantu pasikalbejau ir jis sako, butu smagu svecius ryte pavaisinti surio isrugomis...ka galeciau panaudoti toms isrugoms...
neteke nei matyti nei girdeti, nei vienose vestuvese kur esu buvusi...
cia tai geras. as manau jei jau reiketu daryti, tai gal panaudot pasukas, yra pirkt. Bet seip tai pirma karta girdziu toki dalyka
Sveikos svočiutės,
nu bet ką pasakyti tai darant ką simbolizuoja širdys, gal kuri kokius žodelius pamėtėtų, būčiau dėkinga
nu bet ką pasakyti tai darant ką simbolizuoja širdys, gal kuri kokius žodelius pamėtėtų, būčiau dėkinga
Gal patiks sitie zodziai
ŠIRDŽIŲ SURAKINIMAS
Širdis simbolizuoja meilę kadangi senovėje manyta, jog iš jos kyla visi jausmai. Širdis yra klasikinis meilės simbolis, neveltui meilės dievas Kupidonas strėle perveria širdį, kad auką užvaldytų meilė. Dovanojam Jums širdis ir surakinam spynele, linkime, kad Jus amžinai lydėtų karšta meilė.
(Į vandenį išmetami rakteliai nuo surakintų širdžių)
Papildyta:
nesuprantu, man kazkodel neatidarogautus laiskus. visi laiskai yra skyrelije prie issiustuju
drakosa - tavo laiskucio neradau. Paaiskinkit man mergynos, kas cia darosi?
Sveikos
grįžtu pas jus, dukrytė apkrikštinta, šventė suorganizuota tad dabar vėl grįžtu į vestuvių pusę, reikia imtis dabrukų, nes laikas bėga.. einu paskiatinėsiu kas ką parašėte
grįžtu pas jus, dukrytė apkrikštinta, šventė suorganizuota tad dabar vėl grįžtu į vestuvių pusę, reikia imtis dabrukų, nes laikas bėga.. einu paskiatinėsiu kas ką parašėte
Sveikos svočiutės,
ką simbolizuoja širdys, gal kuri kokius žodelius pamėtėtų, būčiau dėkinga
ką simbolizuoja širdys, gal kuri kokius žodelius pamėtėtų, būčiau dėkinga
Stai ka dar radau idomaus:
"Vestuvės tai vyro ir moters sąjunga. Širdžių spynelė sujungia jaunųjų širdis grandine, reiškiančia priklausomybe ir sąjungą tarp dviejų žmonių, o spynelė reiškia vyro ir žmonos sąryšį bei ištikimybę.
Balandžiai simbolizuoja meilę ir ištikimybę, kadangi šie paukščiai poruojasi visam gyvenimui ir kartu rūpinasi savo mažyliais. Du balandžiai simbolizuoja sutuoktinių laimę, ištikimybę ir atsidavimą. te Jūsų šeimą visada lydi neblėstanti meilė, atsidavimas ir ištikimybė vienas kitam bei laimė šeimoje."
QUOTE(loretita2 @ 2010 05 03, 14:30)
nesuprantu, man kazkodel neatidarogautus laiskus. visi laiskai yra skyrelije prie issiustuju
drakosa - tavo laiskucio neradau. Paaiskinkit man mergynos, kas cia darosi?
Siaip kai kurie laiskai yra skyrelyje "Su zvaigzdute". paziurek, gal ten perkelta....