Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI XXIV TEMA

QUOTE(drakosa @ 2010 04 29, 20:26)
lotuliukas.gif  per mūsų vestuves tokios pačios buvo - lygiai lygiai, gal ir radai mūsų vedėjų tinklapyje....geras... 4u.gif

gal tas korteles kazkur nusipirkti galima? buciau dekinga uz kontaktus 4u.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kokius zodzius galima pasakyti tuo metu kai jaunieji kabina spyna ant tilto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 04 30, 10:44)

Mane irgi domintu kur galima šitas korteles įsigyti 4u.gif
Atsakyti
Svociutes,

klausimelis....sumuzikantu pasikalbejau ir jis sako, butu smagu svecius ryte pavaisinti surio isrugomis...ka galeciau panaudoti toms isrugoms...

neteke nei matyti nei girdeti, nei vienose vestuvese kur esu buvusi...
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2010 04 30, 15:30)
Svociutes,

klausimelis....sumuzikantu pasikalbejau ir jis sako, butu smagu svecius ryte pavaisinti surio isrugomis...ka galeciau panaudoti toms isrugoms...

Nu tai pasuku nupirk parduotuvej, tegu skanauja lotuliukas.gif lotuliukas.gif sastelk i jas da kokio neskanumo ar procentuku alkoholiniu ant baikes.. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minosa @ 2010 04 30, 14:30)
Svociutes,

surio isrugas gali atstoti pvz koks "malibu" likeris,ar pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
ka pilate i stiklainiuka, kuriame konservuojate jaunosios pavarde? g.gif nerandu pirkt smeliuko grazaus..
Atsakyti
Labukas, gal kuri turit idomiau ka det ir sakyt jaunajai kraiteliui?
Atsakyti
Smėliuką gražų aš pirkau gėlių kioske wink.gif Bandyk nueiti ten smile.gif Bet nemanau kad prie tos pavardės reikia dar ko nors wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rokinuke @ 2010 04 30, 09:44)

mes tai jų nedarėm, tuo pasirūpino vedėjas, bet pačių segiklių bet kurioj kanceliarinių prekių pardėj galima rasti (čia tokie, kaip kokiam seminare užkabina). O vidų kokį nori, tokį ir atsispausdinus įsidedi.
paieškosiu tų kortelių užrašymų ir jei rasiu, įkelsiu į svočių paštą. mirksiukas.gif
Esmė tų kortelių buvo tokia, kad kiekvenas svečias turi savo darbą per visą vestuvių šventę. Jas užkabina pačioje pradžioje, tik užsėdus (galima net pakeisti rinkimus ministrais ir visokiom seselėm...). Kiekviena kortelė buvo skirta tam tikram svečiui (pagal jo bruožus ar charakterio ypatybes) ir vedėjas prieš ją užkabindamas pasakė kodėl būtent jam tokia kortelė kabinama (mes prieš šventę surašėm kokia kortelė kam tiktų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drakosa: 02 gegužės 2010 - 09:05
QUOTE(drakosa @ 2010 05 02, 09:53)
mes tai jų nedarėm, tuo pasirūpino vedėjas, bet pačių segiklių bet kurioj kanceliarinių prekių pardėj galima rasti (čia tokie, kaip kokiam seminare užkabina). O vidų kokį nori, tokį ir atsispausdinus įsidedi.
paieškosiu tų kortelių užrašymų ir jei rasiu, įkelsiu į svočių paštą.  mirksiukas.gif
Esmė tų kortelių buvo tokia, kad kiekvenas svečias turi savo darbą per visą vestuvių šventę. Jas užkabina pačioje pradžioje, tik užsėdus (galima net pakeisti rinkimus ministrais ir visokiom seselėm...). Kiekviena kortelė buvo skirta tam tikram svečiui (pagal jo bruožus ar charakterio ypatybes) ir vedėjas prieš ją užkabindamas pasakė kodėl būtent jam tokia kortelė kabinama (mes prieš šventę surašėm kokia kortelė kam tiktų).

Būtų labai gerai jei įkeltumėte tekstą tų kortelių, nes jas pasidaryti tai nėra kas mirksiukas.gif , tik būtų gerai turėt pavyzdį kas ant jų parašyta. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(umede @ 2010 05 01, 13:41)
surio isrugas gali atstoti pvz koks "malibu" likeris,ar pan.  mirksiukas.gif

Ir man idomu apie pavardes konservavima g.gif Kaip ten viskas vyksta, ir kaip tai daroma? blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(AudraB @ 2010 05 01, 20:38)
Labukas, gal kuri turit idomiau ka det ir sakyt jaunajai kraiteliui?

Noreciau ir as suzinot daugiau apie karaiteli jaunajai 4u.gif
Atsakyti